Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co może być nie tak, że mi się nic nie injectuje.. ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No już próbowałem wszystkie sposoby.. AppData i różne i nic nie pomaga.. nadal jest tak, jakby w ogóle nie był włączony l#... W grze nie ma tego napisu zielonego u góry.. F5 i F8 nie reaguje..  Gdy nacisne F9 pokazuje się taka czerwona ramka i to wszystko.. Oto programy któye mam zainstalowane, myślę, że nic nie brakuje. : 

Tutaj ustawienia w l#:

Pomoże ktoś, bo już nie wiem co mam z tym zrobić.. ;/

Opublikowano

Nie instalowaliście wcześniej jakiegoś fixa? Można jeszcze spróbować uruchomić jako administrator lub naprawić rejestry CCleanerem(kiedyś mi pomogło na podobny problem)

Opublikowano

Miałem mkjogo ale wywaliłem z kompa potem naprawiłem lola. 

Rejestry przed chwilą usunąłem i dali nic. :C

Opublikowano

A zainstaluj l# w folderze lola i spopiuj leagueoflegends.exe obok leaguesharp.exe

Nwm czy to podziała,ale warto spróbować,daj ktoś edita jak zadziała :v

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz <3 miałem podobny problem ale to forum jest tak pierdolnięte, że nikt Ci nie pomorze. Ja w koncu sobie odpuściłem, bo wiedziałem że itak nie doczekam się odpowiedzi więc zmieniłem system na x86. Btw. te brednie o instalowaniu wszystkich wersji visuala to gówno prawda, kumpel ma win7 x64  zainstalowane visuale only 2008,2012 x64 + x86 i wszystko mu dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...