Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Downloader - Zawsze najnowsza paczka

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i widzisz. Twoja duma i ego sa tak duze, ze az glowa boli.  "Tak to jest, jak sie nie potrafi czytac", a osadzac ludzi po niewiadomo czym.

Po tym, iż codziennie dostaje mase wiadomości pod tytułem "Twoja paczka jest gówniana bo nie działa" "Nie działa" "CompilingError wszędzie", gdy paczka działa bezproblemowo.

Jeżeli Tobie nie pasuje moja "duma" oraz "ego", to grzecznie proszę wypierdalaj, nikt Ci nie każe używać paczki mojego autorstwa, przy okazji Downloader'a @Mistejk oraz korzystać ze Spisu  B).

To że raz powinęła mi się nóżka, przy czym oddałem za popełniony błąd, Wam honor, oraz przyznałem się do błędu, nie jest wyznacznikiem ogromnego ego, czy ogromnej dumy (która wg. mnie nie jest zła).

Człowiek niestety bądź "stety" nie jest robotem, i każdy błąd może popełnić, ważne jest żeby potrafił się do niego przyznać.

QUhIR7.png

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale Wy macie problemy. Paczka działa bezproblemowo. Zaznaczcie sobie w opcjach automatyczne aktualizowanie i injectowanie to codziennie skrypty są aktualizowane. Ponadto jest bardzo dużo skryptów. Nie trzeba wszystiego ręcznie dodawać. Wszystko gotowe, podane n tacy.

Opublikowano

Jutro powinna się ukazać druga opcja do wybrania w downloaderze, pomiędzy paczką ze wszystkimi skryptami, a paczką w której znajdują się library, po najlepszym skrypcie na daną postać, paczki skryptów, najprzydatniejsze utility, + tabela na samym dole, w której będziecie mogli dodawać sobie własne skrypty, tak by był utrzymywany porządek, pomysł się podoba ?

QUhIR7.png

Opublikowano

to samo co i karol. od woczraj mam ten sam problem. help :P

/

naprawione, zmien rozdzielczosc na najwieksza w lolu potem reset kompa . tzn zebys mial taka sama rozdzielczosc jak w monitorze. menu nie ma gdzie sie pojawic bo za maly ekran.

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

Została dodana opcja pobrania paczki minimalnej, w której znajduje się po 1 / 2 skrypty na każdą postać, najużyteczniejsze utility, biblioteki oraz zakładka "moje skrypty".

By uzyskać opcję pobrania paczki minimalnej, pobierzcie downloader z pierwszej strony tematu.

Aby pobrać paczkę minimalną, wystarczy zaznaczyć "pobierz paczkę minimalną" w downloaderze : nkf86p.jpg

QUhIR7.png

Opublikowano

Została dodana opcja pobrania paczki minimalnej, w której znajduje się po 1 / 2 skrypty na każdą postać, najużyteczniejsze utility, biblioteki oraz zakładka "moje skrypty".

By uzyskać opcję pobrania paczki minimalnej, pobierzcie downloader z pierwszej strony tematu.

Aby pobrać paczkę minimalną, wystarczy zaznaczyć "pobierz paczkę minimalną" w downloaderze : 269121420567548417705.jpg

Przydatne dzięki

668421422290643422464.png

Opublikowano

Prosiłbym o pomoc.

Nie mam kompletnie nic na kompie co powiązane z L#, bo pousuwałem. Ale powracam do ligi w dobrym stylu, hehe.

No i chcę tego L#, ale jak pobieram to tylko mogę aktualizować, a muszę wybrać folder paczki. A żadnej nie mam, więc co poklikać tak jak spację na pentę?

343731479829004887779.png

Opublikowano

Prosiłbym o pomoc.

Nie mam kompletnie nic na kompie co powiązane z L#, bo pousuwałem. Ale powracam do ligi w dobrym stylu, hehe.

No i chcę tego L#, ale jak pobieram to tylko mogę aktualizować, a muszę wybrać folder paczki. A żadnej nie mam, więc co poklikać tak jak spację na pentę?

Przedstawię ci to w 5 krokach

1.ściągasz downloadera

2. z niego ściągasz paczkę

3.czekasz aż skrypty się zaktualizują

4.zaznaczasz skrypty które chcesz

5.grasz

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Prosiłbym o pomoc.

Ściągasz ten program od hehema, potem go otwierasz klikasz ten guzik, wybierasz gdzie chcesz zapisać, następnie otwierasz rar i włączasz sharpa, zaznaczasz skrypty, wchodzisz do gry i heja ;)

Opublikowano

Tak jeszcze spytam, w tej paczce nie ma TriKatariny, a ją bardzo lubię. Widzę folder z bibliotekami, ale gdzie wstawić skrypt?

I jakie jest "pewne" źródło przykładowo trikaty?

ED: Już rozwiązane.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Ja mam inny problem, po pobraniu pliku z waszego linku i kliknięciu "Pobierz aktualizację!" wyskakuje taki oto błąd.

XkpqOWJ.png?1

//EDIT//

Tekst z pliku stderr.txt

2015-01-10 13:57:43 - System.IO.DirectoryNotFoundException: Nie można odnaleźć części ścieżki „C:\Users\ADMIN\AppData\Roaming\LSharpDownloader2\versionapptmp.txt”.
   w System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
   w System.IO.File.Delete(String path)
   w OldSharpDownloader.Form1.Form1_FormClosing(Object sender, FormClosingEventArgs e)
2015-01-10 13:57:48 - System.IO.DirectoryNotFoundException: Nie można odnaleźć części ścieżki „C:\Users\ADMIN\AppData\Roaming\LSharpDownloader2\versionapptmp.txt”.
   w System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
   w System.IO.File.Delete(String path)
   w OldSharpDownloader.Form1.Form1_FormClosing(Object sender, FormClosingEventArgs e)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...