Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G-Sro

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niewiem czy tylko mi sie dziwnie gra czy wszystkim ale skile nie zawsze wskakuja, imbue to juz wogole, mooby nie sa tam gdzie powinny, no i te lagi ;/

Opublikowano

Imbue to wiemy o tym. Imbue odpalajcie przed atakiem, nad mobami sie popracuje( pax ma zamiar wprowadzic odpowiednia komende dla gmow do robienia spotow). Podejdz blizej do moba to wskoczy skill. Lagi sa spowodowane tylko od ich servera (g-sro).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

G-SRO działa na wszystkich rozdzielczościach ?

Jeśli nie to podajcie na jakich pls

Opublikowano

wiem, ale jak był on to mi taki błąd wyskakiwał .... :(

także ponawiam pytanko wie ktoś jak naprawić ?

Opublikowano

Dopiero dzisiaj ściągnąłem klient z grą. Czy ktoś mi może jakoś objaśnić, co się dzieje, teraz na serwerze? Z tego co wyczytałem na stronie, to naprawiają jakieś błędy. Ale skoro jest open beta, to powinna być możliwość gry, dlaczego serwer jest offline? Kiedy będzie online?

Opublikowano

Hmmm, np teraz na stronie pisze, że serwer jest online. Odpalam luncher, i w luncherze nie chce mi się pokazać napis start. Wcześniej, mogłem normalnie wbić do gry, tylko przy próbie zalogowania, było że serwer pełny.

PS: Macie jakieś programy no-dc? Żeby po jednej próbie zalogowania, nie trzeba było od nowa klienta odpalać?

Opublikowano

A możesz teraz wbić do gry? Bo mi w luncherze nie pokazuje się " Start " : /

@edit - już mogę wbić na serwer, ale macie jakieś no-dc?

Opublikowano

No raczej tak.. Jak server będzie stabilny i ten cały emulator to pewnie zwiększą o sporą ilość.. : )

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

No raczej tak.. Jak server będzie stabilny i ten cały emulator to pewnie zwiększą o sporą ilość.. : )

Widzę że małymi kroczkami serwer coś się rusza ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...