Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G-Sro

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ciekawe czy będzie jutro te Gsro ;p mam nadzieje że tak bo niema żadnego porządnego privata teraz

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hello and welcome to the Open BETA of G-Sro. We hope you will enjoy it. For more infos , please visit G-Sro.net. Server Easy prawdopodobnie dziala ale zalogowac sienie moge . Zarejestrowalem Acc w BETA registration . Udalo sie dla kogos wbic na serva ?

Opublikowano

Nie wejdziesz bo jest

Server:online

Registation:Online

Server Login: Offline

wejdz na www.g-sro.de

Opublikowano

ja ściągnąłem instalkę i obydwa mediapk2... Gdy włączam instalkę wychodzi jakiś czarny obraz i odrazy się zamyka, a gdy chce przenieść instalkę gdzieś indziej pisze że jest używana przez kogo innego ;/ co zrobić??

@down: właśnie próbowałem nie dziąla ;/

Opublikowano

udało mi się wypakować ten media.pk(mirror2) i instalke do tego samego folderu... i co dalej robić.... ;/ instalka nie chce się załączyć ;/

Opublikowano

Przez chwilę był online :>, A teraz skacze... jak serv Online to login offline ,a jak login online to server offline... mam nadzieję ,że do końca tego tygodnia będziemy mogli sobie tutaj pograć.

Opublikowano

Na G-Sro jest euro też..

Byłem w trakcie zakładania postaci i serva wyłączyli więc nie wiem czy działa te euro

europa nie dziala i moze dlatego wylaczyli ze im crashowales server.

Opublikowano

kto pomoże bo nie mogę zainstalować priva tak żeby isro se nie usunąć a we wszystkich plikach nazwe pozmienialem ;/ i dalej pisze czy chce reinstalke zrobic

@down:ok dzięki a czy na tym serwie od początku będzie można mieć guild bo jbc zrobimy co :DxD ólkej all działa 2silki są teraz ściągam PK2(mirror2) ;p i ciupiemy jak tylko otworzą serwa ;)

Opublikowano

Aha...

W newsach napisali że mają nadzieje ze w 1-2 h uda im sie to naprawic ...

Wiesz jak to jest. ;)

@UP

Zmieniasz nazwy folderow i klikasz ze ma reinstalować, ja tak zrobilem nic nie usunelo, wywalilem tylko ze Startu Joymax od isro i jest dobrze, o nic sie nie boj. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Widac ktos non stop crashuje. Co ja na to poradze. Ja u paxa testuje emu, żebysmy wiedzieli kiedy i co crashuje to pax to wyeliminuje.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Znajdz loadera... do wersji 1.150.

Wystarczy ze wpiszesz SRO_Loader w google poszukac i powwinno ci działać bo to są loadery do starszych wersji Isro

Opublikowano

Powiem tak że jak wchodze na Launcher G-sro :):):) to połączam sie ale za kazdym razem jak wpisze passy to pisze mi Connot connect to serwer traffic o co chodzi chyba z 60 razy tak prubowałem .... sorry za literówke ;p

1249638118.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...