Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G-Sro

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za stronke , udało mi się pobrac : ) Teraz założyłem konto ,ale cos nie moge wbic ... Serwer jest sprawdzany dzisiaj ? Kiedy będzie dało się wbic ?: )) Heh , już nie mogę się doczekac :)) c(:

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy na tym servie sa takie lagi jak na zszc??

Bo nie wiem czy oplaca sie sciagac

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Opublikowano

na ZSZC juz niema laggow a szczegulnie jak bylo 1154 osob to bylo 0 laggow

teraz jest 1900+ lub wiecej i serwer crowded.. 10 min wbijania i nic

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wypali ten serwer niestety. On jest na emu paxa który zakończył pracę nad nim. Więc raczej żadnych update nie będzie moim zdaniem chociaż mogę się mylić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie czy ktoś pobierał tego zrobionego G-sro instalera od nich ze stronki ?? A i czy przy rejestracji też nie podawaliście emaila tylko sam login i hasło ??

Opublikowano

Widać zrobili nową stronę do rejestracji, ponoć, żeby grać na ich cliencie, to trzeba ściągnąć tego g-sro installera ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Popraw linki bo blad wyskakuje.

@sorki mój blad, to przeciez ich strona :P

@Edit

Sewer dziala???????????????? na stronie pisze ze serwer, rejestracja oraz login ONLINE.

Opublikowano

wbiłem na tą ich stronkę i teraz ściągam tą instalke http://dateiverzeichnis.net/dl/mzuavgu6 , i jak to zainstaluję to będę mógł grać na ich servie ,(Oczywiście konto już założyłem u nich na głównej stronie) Znalazłem także taki poradnik u nich na forum : http://g-sro.de/en/index.php?forum-showposts-16

EDIT Chodzi mi oto że tam jest napisane że trzeba pobrać Media.pk2 i moje pytanie jest takie czy ten plik który pobieram , czy to jest właśnie ten plik??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sorry , że tak bez składu i ładu piszę ale jak już " wypakowało" mi 3 pliki ( Media.pk2 , Data.pk2 , Music.pk2 )i jedną ikonkę ( dziwny znaczek o nazwie silkroad ) to ja mam wejść teraz do folderu gdzie zainstalowałem silkroad'a i usunąć te " oryginalne" pliki silka i podmienić je tymi "wypakowanymi"??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...