Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G-Sro

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Powiem tak że jak wchodze na Launcher G-sro :):):) to połączam sie ale za kazdym razem jak wpisze passy to pisze mi Connot connect to serwer traffic o co chodzi chyba z 60 razy tak prubowałem .... sorry za literówke ;p

Niedługo g-sro będzie miało więcej slotów , ale myślę że nigdy nie będzie dość , to jest początek nowej ery .

Opublikowano

Niedługo g-sro będzie miało więcej slotów , ale myślę że nigdy nie będzie dość , to jest początek nowej ery .

to zle !! ;( chyba sobie nie pogram -.-

1249638118.jpg

Opublikowano

lol wtf?? jak wpisuje pasy i serwer jest crowded pisze że jest pełny serw a ja wpisze te same pasy serwer jest eay/populate to pisze że błędne id i pw a wszystko on-line jest... co zrobic??;/

Opublikowano

Pobrałem tą instalke i media.pk2

Odpalam normalnie lunchera i pisze mi że jest inspekcja i zebym pobrał najnowszą wersje silka i kieruje mnie do strony joymaxa xD

Jak to odpalić?

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Pobrałem tą instalke i media.pk2

Odpalam normalnie lunchera i pisze mi że jest inspekcja i zebym pobrał najnowszą wersje silka i kieruje mnie do strony joymaxa xD

Jak to odpalić?

Musisz zainstalować silka a potem wypakować te PK2(mirror2) i następnie wypakowane pliki wklejasz do folderu z silkiem

EDIT: Ale często jest tak że pisze że jest inspekcja ale to przez to że coś jest off-line

Opublikowano

Wbiłem ,ale nie mogę atakować potworów...

normal atack nie dziala, dlatego masz 5 lv i sp zebys mogl dodac skille -.-

Opublikowano

jak włączam GSRO to wyskakuje mi error code 2 wiecie jak to naprawic ??

zainstalowalem gsro i wkleilem media i musik

Opublikowano

normal atack nie dziala, dlatego masz 5 lv i sp zebys mogl dodac skille -.-

A powiedz mi... dlaczego normal attackn nie dziala??;/

Opublikowano

Po to zebys sie pytal.

Na cholere ci normal atak ?

14:18:35---Pax

ponieważ jeszcze niezostal opracowany system

pozwalający na normal attack i

zabezpieczający jednocześnie przed idiotami którzy będą klikali co popadnie i gdzie popadnie

Opublikowano

Kupili lipne pliki od paxa które nie są dopracowane... I teraz GM wykorzystuje was do tego, aby naprawić te bugi.A jak naprawi to zrobi płatna rejestracje i zarobi takie moje zdanie.

Opublikowano

Nuclear

Lipne ? Wiesz ile to pracy ? BTW po to sa beta zeby znalezc bugi, wtedy pax je naprawi. Wiesz sami wszystkiego nie sprawdzimy.

1334497071-U17330.png

Pomocnik
Opublikowano

Kupili lipne pliki od paxa które nie są dopracowane... I teraz GM wykorzystuje was do tego, aby naprawić te bugi.A jak naprawi to zrobi płatna rejestracje i zarobi takie moje zdanie.

Nuclear , prawda jest taka że to co oni znajdą nie jest w żaden sposób miarodajne (byłeś testerem więc powinieneś wiedzieć jak wiele trzeba żeby wykryć błąd ).To że nazywasz moje pliki "lipnymi" świadczy o tym jak wielki błąd zrobiłem przyjmując cie .Ci ludzie tak naprawdę grają , nie są testerami. A Gsro raczej nigdy niebędzie płatne , ponieważ bardziej opłaca się sprzedaż itemow .

Opublikowano

Nuclear , prawda jest taka że to co oni znajdą nie jest w żaden sposób miarodajne (byłeś testerem więc powinieneś wiedzieć jak wiele trzeba żeby wykryć błąd ).To że nazywasz moje pliki "lipnymi" świadczy o tym jak wielki błąd zrobiłem przyjmując cie .Ci ludzie tak naprawdę grają , nie są testerami. A Gsro raczej nigdy niebędzie płatne , ponieważ bardziej opłaca się sprzedaż itemow .

Mówiąc pliki ''lipne'' miałem na myśli jedne z wcześniejszych jakie zacząłeś naprawiać.Czyż nie prawda że teraz masz lepsze pliki i wgl lepiej to wygląda?

Pomocnik
Opublikowano

Mówiąc pliki ''lipne'' miałem na myśli jedne z wcześniejszych jakie zacząłeś naprawiać.Czyż nie prawda że teraz masz lepsze pliki i wgl lepiej to wygląda?

prawda ;) sory za reakcje ;)

Opublikowano

prawda ;) sory za reakcje ;)

A odszedłem z hamachi bo grałem w fifa 10 online :P.Jeśli jeszcze jest szansa że wrócić mogę pisz jeżeli się przydam ;).

Pomocnik
Opublikowano

A odszedłem z hamachi bo grałem w fifa 10 online :P.Jeśli jeszcze jest szansa że wrócić mogę pisz jeżeli się przydam ;).

pewnie że jest ;) jak dołączysz do sieci masz 5 sekund na przedstawienie się ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...