Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G-Sro

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

ze co?

Ecsro to był pierwszy z prywatnych serwerów, funkcjonował on bardzo długo, niestety niedawno on musiał zostać zamknięty ponieważ Joymax przywalił się do nich o to że kradli jakieś pliki i dostali teraz kare pienięzną i musieli zamknąć serwer.

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

ze co?

Ecsro to był pierwszy z prywatnych serwerów, funkcjonował on bardzo długo, niestety niedawno on musiał zostać zamknięty ponieważ Joymax przywalił się do nich o to że kradli jakieś pliki i dostali teraz kare pienięzną i musieli zamknąć serwer.

Sory literówka chodzi mi o "ESRO" Miał byź taki server;pSory za literowke

TIOiE.jpg

Opublikowano

Nie sama. To miałbyć pierwszy prywat na którym miałabyć europa razem z chinami.

P.S : Wie ktoś o której godzinie zostanie otwarty serwer ?

Opublikowano

mozecie pomóc :D mam problem :P jak chce pobrac ze strony g-sro.com to wyskakuje mi ze nie moge pobrac klijęta

Not Found

The requested URL /files/Silkroad_1.150.exe was not found on this server.

Apache/2.2.3 (CentOS) Server at g-sro.net Port 80

prosze o pomoc !! z góry dziekuje

1249638118.jpg

Opublikowano

Spróbuj kliknąć w download (tam gdzie masz clienta) ppm i dać "zapisz jako". Mi normalnie pobiera tego clienta wiec niewiem dlaczego Ty masz z tym problem.

Opublikowano
Read this before ask:<br>

We closed our registration not because we are a fake server or the slots are full. We will get a new account system with a new account management and a new registration site. It would be much work to implement all account data from now in the new system.<br>Our registration will open before the server starts!

Przeczytaj to przed zapytaniem:

Zamkneliśmy naszą rejstrację nie dlatego że jesteśmy fałszywym serwerem lub że miesjca są pełne. Dodajemy nowy system kont z nowym zarządaniem konta i strone z nową rejestracją. Aby było lepiej zarządać, wszystkie konta z obecnej daty w nowym systemie.

Ponownie otworzymy rejestrację wtedy kiedy otworzymy serwer.

Opublikowano

moim zdaniem server off ponieważ emu nie jest dokończony. Gsro jedzie na emu paxa jak już wcześniej było mówione. Póki co jego projekt jest na tyle niedokończony, że postawienie na nim servera wiązało by się z wieloma bugami. Wydaję mi się, że gsro liczyło na jakiś patch dnia 15 kwietnia i jak widać przeliczyli się :). Sam pax twierdzi, że do dokończenia jego projektu jeszcze sporo czasu brakuję więc zastanówcie się czy ten server w niedalekiej przyszłości ma szansę wyjść sprawny i bez bugów :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Dear Users,

our Beta-Account-Registration ist now online:

g-sro.de/beta/tmp/persistent/form191552/form.html

A Registration can take up to 2 Hours.

Tomorrow (Friday) all Beta-User can login.

Exact time will be exposed tomorrow (Friday).

Można się rejestrować. Beta jutro wystartuje.

fe9130c97d664179.jpg
Opublikowano

Co Wy wogóle gadacie że to jest na emu Paxa l0l ? to jest normalny prywatny serwer a nie jakiś emulator ani nie jest stworzony za pomocą emulatora paxa...

Opublikowano

Dobra dobra a teraz dajcie link do download :unsure: bo wcześniej nie dało mi rady ściągnąć .

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

Co Wy wogóle gadacie że to jest na emu Paxa l0l ? to jest normalny prywatny serwer a nie jakiś emulator ani nie jest stworzony za pomocą emulatora paxa...

niewiesz nie mow.

tak jak typy z epvp.de

to jest z emulatora paxa i tyle...

pax ci to moze potwierdzic

Opublikowano

Haha^^

Najlepsze jest to że w rejestracji do beta wpisałem 4x takie same passy i zawsze wyskoczyło "Thank You" ^^

Niby dziś mieliśmy zagrać(beta) a dalej passy nie działają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...