Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po przeanalizowaniu wszelkiej treści tego jakże ciekawego tematu, wnioskuję , że nie ma sensu prowadzenia go do chociażby jego startu.
No więc, zamykam do soboty popołudniu, data może się przedłużyć, ale wszystko zależy od administracji serwera.Pozdrawiam.

@Edit

Dzisiaj o 17:00 start serwera.Otwieram na prośbę administratora Ardebran.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Można pobrać clienta jeśli tak to skąd bo stronka się ładuje ale załadować się nie może ? i Dziś o 17 start tak ?

A kto umarł ten nie żyje

Opublikowano

Moje sugestie:

-sox powinny być trudniej dostępne( najlepiej, aby wymagało to dużej ilości pracy przy jobie, wtedy serwer będzie żywy. Mówię tu o karawanach, nie tylko boceniu w JB )

-sprawdźcie unikaty w job temple, ponieważ na becie były, albo zbugowane, albo wgl. się nie pojawiały

-dodanie nowych suitów dla jobberów( zależących od lvlu joba )

-pomyślcie też o zrobieniu tabeli eventów( pvp event itd.)

-coś w stylu wanted system, to także może zróżnicować grę

Opublikowano

Witam wszystkich :D    chciałbym założyć guild :D Jest ktoś chętny ?:D Nie żeby coś ale nie chciałbym żeby było 10 polskich guild :D Chciałbym stworzyć jedną a dobrą :D 
Jest ktoś chętny ?? :P Może wielu z was bedzie kojarzyło mnie z innych serwerów :D ( nick. Ea , Quincy , Ashes ) :D Jak coś PW ^^ 
A i jeszcze coś, czy na 100% ruszają o tej 17 ?? :D 

Opublikowano

Nie trzesienie ziemi. Tsunami albo meteor xD I wy sie tak otwieracie bez zabezpieczen - nice server ever.

Mam pytanie które mnie nurtuje od kąd sledze ten temat. Po co ty tu bedziesz gral skoro caly czas ci sie cos nie podoba ? No soory.

Opublikowano

Nie trzesienie ziemi. Tsunami albo meteor xD I wy sie tak otwieracie bez zabezpieczen - nice server ever.

nie wyłapałem żadnego /s. najs inglisz maj frjend.

Opublikowano

Po co ty wgl sledzisz ten temat jak tylko potrafisz krytykowac a i tak na nim bd gral... Smieszny jestes

Opublikowano

Mam pytanie które mnie nurtuje od kąd sledze ten temat. Po co ty tu bedziesz gral skoro caly czas ci sie cos nie podoba ? No soory.

Zabronisz mi zagrac na serwerze stworzonym przez rodaka?  Dobra, widze ze nawet nie ma po co grac jak takie community jest xD

nie wyłapałem żadnego /s. najs inglisz maj frjend.

To dobrze. Mam nadzieje ze niespodzianek nie bedzie (no chyba ze inwazja sie zacznie  xD ) / fenk you ser.

@Down:

Jezeli bierzesz wszystkie posty na powaznie, to widac ze cos z Toba nie halo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...