Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słabo. 

ARDEBRAN jest online na MPC jak i zapewne na elite, a tu nadal zero informacji. Pytanie - czy administracji serwa zależy na liczbie ludzi na serwie? Bo wydaje mi się że nie. 

@down

Skoro mają takowe błędy których nie sprawdzili wcześniej, a podali już konkretną datę i godzinę otwarcia która zakodowała się u tych dziesiątek dzieci (najwięcej zapewne Tureckich), to widać że kompletnie nie dbają o "first look" który jest tak naprawdę kluczowy do zgromadzenia wystarczającej ilości graczy aby nie zapanowała nuda na serwie. 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Wolicie zeby naprawili ewentualne błedy teraz, czy pisali wam ze maja takowe błedy i tracili przy tym czas?

Opublikowano

Słabo. 

ARDEBRAN jest online na MPC jak i zapewne na elite, a tu nadal zero informacji. Pytanie - czy administracji serwa zależy na liczbie ludzi na serwie? Bo wydaje mi się że nie. 

Pewnie ma otwarte w innej zakladce.. i Chyba lebiej ze cos robia niz zbednie pisza na forum. Co mi po informacji typu " server jeszcze przez chwile offline" skoro o tym juz wiem Oo??? 

Opublikowano

Czekają aż gracze się uspokoją,hołota

#Edit. Jeżeli potrzebujecie jakiś inf na temat servera,wystarczy obserwować ich na Facebook'u.

Opublikowano

K***a serio admini pol mpc forum spammuje i napierdala posty w temacie a warny dostaje od razu ja.

Nosz wkurwilem sie teraz. Pindolta sie dajta mi bana ide na Epvpers.

Buziaki pa ;*

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

A mi się nawet podoba, może przynajmniej chociaż połowa turków którzy chcą wejść pojawią się dopiero za pare dni :)

sensei_logo.png

Opublikowano

DZIAŁA OPEN DZIAŁA WBIJAĆ DZIAŁA

OMG GRAMY DZIAŁA !

//żartowałem xD

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

Ja po wtórze to co mówiłem wcześniej TEN SERWER TO NIE WYPAL. ADMINISTRACJA KUPUJE ZABEZPIECZENIA I NIE UMIE Z NICH KORZYSTAĆ ŚMIECH NA SALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/@SUrban
Po wtarzam.

Opanuj się ;)

Opublikowano

Ja po wtórze to co mówiłem wcześniej TEN SERWER TO NIE WYPAL. ADMINISTRACJA KUPUJE ZABEZPIECZENIA I NIE UMIE Z NICH KORZYSTAĆ ŚMIECH NA SALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stfu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...