Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze nie zczne grac na tym serwerze. Bo mam wyjebane cebulaka portwela wypychac za silki

Na bank bys zrobil "dotacje" tzw. cebulaku.. ;)

Opublikowano

Po pierwsze nie zczne grac na tym serwerze. Bo mam wyjebane cebulaka portwela wypychac za silki

Kto Ci każe kupować silki? xD Bez silków nie potrafisz nic ugrać? :)

sensei_logo.png

Opublikowano

Na bank bys zrobil "dotacje" tzw. cebulaku.. ;)

Pozdro dla Ciebie bo widac ze ten serwer nie jest przygotowany dobrze nawet sensu grac tam nie ma mam w to wyjebane lache na niego klade

Opublikowano

Czytając to wszystko nie wiem czy mam płakać czy się śmiać... Nie jestem żadnym ekspertem ani osoba która ma jakiekolwiek pojęcie o robieniu serwera, ale jest tutaj tylu "znawców" i hejterów że przy was już nawet turasy wymiękają ;D Niestety w tych czasach chcąc "coś" zrobić trzeba się przygotować na ostrą krytykę co oczywiste, bo każdy chce grać a krew go zalewa bo się nie da ;D to tylko BETA !! To właśnie ten czas aby wszystko naprawić... Poczekamy zobaczymy co ekipa zrobi do 22ego kiedy ma być otwarcie, ja osobiście liczę na to że się uda, jakim kosztem chłopaki to zrobią to już ich sprawa, ale widać że włożyli w to mnóstwo pracy i czasu, nie wspomnę o kasie... Pozdro Paweł o ile się nie mylę że to twoja osoba kryje się pod KR nickiem ;)

Opublikowano

Czytając to wszystko nie wiem czy mam płakać czy się śmiać... Nie jestem żadnym ekspertem ani osoba która ma jakiekolwiek pojęcie o robieniu serwera, ale jest tutaj tylu "znawców" i hejterów że przy was już nawet turasy wymiękają ;D Niestety w tych czasach chcąc "coś" zrobić trzeba się przygotować na ostrą krytykę co oczywiste, bo każdy chce grać a krew go zalewa bo się nie da ;D to tylko BETA !! To właśnie ten czas aby wszystko naprawić... Poczekamy zobaczymy co ekipa zrobi do 22ego kiedy ma być otwarcie, ja osobiście liczę na to że się uda, jakim kosztem chłopaki to zrobią to już ich sprawa, ale widać że włożyli w to mnóstwo pracy i czasu, nie wspomnę o kasie... Pozdro Paweł o ile się nie mylę że to twoja osoba kryje się pod KR nickiem ;)

Robic niech robia, kto im zabrania? Komentowac nie mozna polskiej produkcji, pierwsze co slysze. Niech naprawiaja, tylko ze to robia szmat czasu.. I tak nie zaprzecze, bardzo duzo pracy i czasu na dev tego serwera, ktory jest pod turkow robiony.

Jezeli mnie pamiec nie myli, to Ty byles, tym czlowiekiem, ktory krzyczal przez mikrofon do mamy, aby dala kase?

Opublikowano

Administracja ardebrana doradze wam pogadajcie z charnobylem ewentualnie jak macie znajomych który mają serwery może wam pomogą. Działa czy nie?

Administracja ardebrana doradze wam pogadajcie z charnobylem ewentualnie jak macie znajomych który mają serwery może wam pomogą. Działa czy nie?

Ewentualnie napiszcie do mnie priv postaram się wam pomóc bezinteresownie ponieważ naprawdę spodobał mi się wasz server. Przemyslcie to. Napiszcie do mnie na priv

Sorki za powtórne posty ale na telefonie jestem

Opublikowano

Ewentualnie napiszcie do mnie priv postaram się wam pomóc bezinteresownie ponieważ naprawdę spodobał mi się wasz server. Przemyslcie to. Napiszcie do mnie na priv

Sorki za powtórne posty ale na telefonie jestem

Oni tego nie czytaja i Cie tam nie dopuszcza ;>

Opublikowano

Oni tego nie czytaja i Cie tam nie dopuszcza ;>

Ja niechce mieć żadnych wpływów anie dopuszczenia mnie do czego kolwiek porostu chce im jakoś doradzić mam dużo znajomych który prowadzą server między innym Konstantin który prowadzi server od przeszło jak się nie mylę 2 lat
Opublikowano

Robic niech robia, kto im zabrania? Komentowac nie mozna polskiej produkcji, pierwsze co slysze. Niech naprawiaja, tylko ze to robia szmat czasu.. I tak nie zaprzecze, bardzo duzo pracy i czasu na dev tego serwera, ktory jest pod turkow robiony.

Wyjaśnij dlaczego uważasz że serwer jest robiony pod "turków"

Nie potrafię zrozumieć jednego... skoro tak wiele osób chce tutaj grać, i maja tak wielką "wiedzę" co się dzieje i jak temu zapobiec nie pomogą tylko hejtują ?

Opublikowano

Wyjaśnij dlaczego uważasz że serwer jest robiony pod "turków"

Nie potrafię zrozumieć jednego... skoro tak wiele osób chce tutaj grać, i maja tak wielką "wiedzę" co się dzieje i jak temu zapobiec nie pomogą tylko hejtują ?

Wejdz na serwer, zobacz. Czy to jest oldschool? Szajs w IM i ogolnie na serwerze. Poziom administracji oraz poziomu komunikowania sie na forum anglojezycznych jest rowna poziomowi turka/arab. Mogli chociaz juz skopiowac poprawna forme, ale co tam. Dlaczego nie pomagam, masz odpowiedz kilka postow, ale jezeli bozia zabrala oczy... Ilez razy mam to pisac, skoro wiekszosc nie rozumie co sie do nich pisze?

Opublikowano

mam problem, a krucho u mnie w tych sprawach :< 

gdy tylko chce zaatakować mooba to mi debuguje klienta i wyskakuje takie okienko ( a jeszcze 1h temu normalnie wszystko działało ) 

hYSwQZR.jpg?1

pomoże ktoś ?

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

Takie pytanie do administracji  ile wydaliscie na zabezpieczenie????? chce wiedziec ile kasy poszlo w bloto.

Co Cię to interesuje ile ktoś na coś wydał ? ich sprawa co robią z kasą i jakie są tego efekty, chcesz się pośmiać??  lepiej się chłopie ogarnij i "zabłyśnij" swoją wiedzą skoro wiesz co to jest...

Opublikowano

Jedyną osobą która tak na prawdę mówi wam co się na prawdę dzieje z serwerm jest 댄싱판다 a Wy aby potraficie mu cisnąć... gość nie chce to nie pomoże a czego administracja serwera wam nic nie mówi? jak tak się sprawa będzie miała to beta będzie i przez miesiąc a wy wciąż myślcie ze serwer wyjdzie tego 22 czy ch*j wie którego. Goście nawet nie wiedzą jak się bronić... nie znam sie na stawianiu serwerów ale widać ze w porównaniu do innych serwerów administracja tego to amatorzy...

Opublikowano

Ja p******e, jak czytam posty tych przygłupów, którzy cały czas hejtują ten serwer to aż za łeb się łapie. Jakie to jest żałosne, że teraz będziecie wyzywać adminów od najgorszych, a jak już serwer ruszy to będziecie lizać im kule. Jesteście przyszłością roboli, bo wasz poziom intelektualny jest zerowy, jesteście i będziecie wrakami społeczeństwa, pozdrawiam cieplutko.

Opublikowano

Ja p******e, jak czytam posty tych przygłupów, którzy cały czas hejtują ten serwer to aż za łeb się łapie. Jakie to jest żałosne, że teraz będziecie wyzywać adminów od najgorszych, a jak już serwer ruszy to będziecie lizać im kule. Jesteście przyszłością roboli, bo wasz poziom intelektualny jest zerowy, jesteście i będziecie wrakami społeczeństwa, pozdrawiam cieplutko.

ze ty lizesz dupe administratora serwera no nie moja sprawa ale nie mow ze inni tak robia. ok??

Opublikowano

Administracja kłamie piszac ze robia update , a tak naprawde nie potrafia sie obronic przed atakiem, to jak osoby ktore tak perfidnie kłamia traktowac powaznie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...