Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak czy siak serwer nawet na początku nie może sobie poradzić, do tego dostaje pw od ludzi że gm'i to idioci (nie obrażam, tylko cytuje).

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ludzie, ja was proszę, idźcie po rozum do głowy. To są beta testy, czyli, wykrywanie i naprawianie bugów. Stwierdzam, że IQ graczy silka spada z roku na rok, nie wiem czy dołączają do tej gry dzieci czy starsi się cofają w rozwoju. Co do gm'ów to będzie można ich oceniać, jak już skończą pracę i otworzą normalny serwer.

Opublikowano

Powiem tak nawet jeśli to beta to ludzie chcą wiedzieć co się dzieje i dlaczego off jest, a jak widzisz to mamy zero informacji o czym kolwiek tak jak z otwarciem tej bety gm coś na forum napisał?

Opublikowano

Ludzie, ja was proszę, idźcie po rozum do głowy. To są beta testy, czyli, wykrywanie i naprawianie bugów. Stwierdzam, że IQ graczy silka spada z roku na rok, nie wiem czy dołączają do tej gry dzieci czy starsi się cofają w rozwoju. Co do gm'ów to będzie można ich oceniać, jak już skończą pracę i otworzą normalny serwer.

tylko gm'i to nie nowe twarze, tylko ludzie znani i bez powodu ich nikt nie ocenia kochany.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie zrozumieją. :v

2e30al1.jpg

Opublikowano

Podejrzewam że to bd kolejny Polski niewypał tak jak wszystkie inne

Tak czy siak, jak się wyrobią i wystartują, będą działać normalnie większość z was na niego wejdzie..

2e30al1.jpg

Opublikowano

Little Update.

to jest wiadome, że aby naprawić bugi serv musi być off : ) zaraz pewnie znowu odpalą 

No nie, tym to mnie po prostu rozjebaliscie (przepraszam moderatora). Mydlenie oczow ludziom na dobre wam nie wychodzi. Mowilem HPP nic nie da. Juz Makaveli i Apollo was atakuja xD

@Edit:

Zaraz i tak ktos bedzie mnie hejtowac i polowe tego forum, bo wiedzielismy ze tak bedzie.

Opublikowano

taka jest prawda.. zamiast załatać dziury przed exploitami to kupuja hypera. a serwer i tak pada w minute.

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Tak w ogóle to czemu temat na epvp jest zamknięty? Stronka była off to zamknęli temat, dziwne, że tak szybko, bo niektóre serwery nie istnieją od 2 tyg a temat dalej jest otwarty.. ale teraz nikt z ekipy nie poinformował moda, że stronka działa?

sensei_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...