Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam dla Ciebie radę. Usuń silka, bota, instalke i nie odwiedzaj tego tematu przez tydzień, a kiedy na nowo zainstalujesz klienta, wejdziesz do gry i będziesz prosić o taxi zobaczysz, że niepotrzebnie skomlałeś. Daj im pracować, co wyjdzie to wyjdzie, a nawet jeżeli nic nie wyjdzie to co się zmieni w Twoim życiu? Pójdziesz na inny serwer i będziesz narzekać, że drogie silki, że mało ludzi, że inni grają 12h dziennie i są op, a Ty 10h i nie możesz wydropić soxa... zawsze będzie jakieś ale... ;)

Mam dla ciebie tez rade.  Idz naklejac znaczki na maile bo pierdolisz jak ksiadz na kolendzie. Mylisz ze jestes fajny? Administracja to dzieci neo i tyle.. byle jaki atak i serwer off

Opublikowano

Od tego sa beta Testy żeby wszystko było przygotowane i stabilne na otwarcie teraz są oficjalne testy wiec admini starają sie ustabilizować serwer. czyli każdy z nas jest Beta Testerem Dla tych mniej kumatych:

Beta tester – to osoba, która przed wydaniem oprogramowania komputerowego testuje jego jakośćwydajność oraz stabilność na wersji beta. Pomaga producentom oprogramowania poprzez składanie raportów z testowania.

Wiec do wszystkich płaczków i hejterów którzy płaczą, że serwer co chwile off, NIKT WAS NIE ZMUSZA DO GRANIA NA TYM SERWERZE

56407187.jpg

Opublikowano

Mam dla ciebie tez rade.  Idz naklejac znaczki na maile bo pierdolisz jak ksiadz na kolendzie. Mylisz ze jestes fajny? Administracja to dzieci neo i tyle.. byle jaki atak i serwer off

Uwielbiam takie cięte riposty... Jak nie chcesz pomóc w ustabilizowaniu serwera, żeby przy otwarciu był gotowy to przynajmniej się nie odzywaj :) Potraktuj bete jako test buildów z nowymi skillami, żeby nie robić 10 charów po starcie :)

sensei_logo.png

Opublikowano

Póki to BETA to mogą im nawet dzieci z przedszkola łopatkami rozwalać serwer, ocenić ich możesz na oficjalnym starcie.

Opublikowano

Uwielbiam takie cięte riposty... Jak nie chcesz pomóc w ustabilizowaniu serwera, żeby przy otwarciu był gotowy to przynajmniej się nie odzywaj :) Potraktuj bete jako test buildów z nowymi skillami, żeby nie robić 10 charów po starcie :)

I tak nie bede testowac tych buildow bo mam lagi i dc co 5min.. Chce im pomuc i byc Administratorem , bym zawołał czarnbyla i cloudflare i bysmy im pomogli

Opublikowano

I tak nie bede testowac tych buildow bo mam lagi i dc co 5min.. Chce im pomuc i byc Administratorem , bym zawołał czarnbyla i cloudflare i bysmy im pomogli

Administratorem to każdy chciałby być ale robić to nima komu xDD

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Póki to BETA to mogą im nawet dzieci z przedszkola łopatkami rozwalać serwer, ocenić ich możesz na oficjalnym starcie.

Ciebie to chyba mama nie kocha

Opublikowano

Ciebie to chyba mama nie kocha

teksty typowego gimba :3 

Opublikowano

Wnioskuje żeby admin zamknął temat do oficjalnego otwarcia i przeczyścił temat ze zbędnego spamu bo to co tu się robi jest przerażające 

Opublikowano

Wnioskuje żeby admin zamknął temat do oficjalnego otwarcia i przeczyścił temat ze zbędnego spamu bo to co tu się robi jest przerażające 

Bo sie mu bedzie chcialo czyscic temat xD

Opublikowano

idz na grzyby h.. krzywy

możesz mi d*** po sraniu wylizać :3 

Opublikowano

możesz mi d*** po sraniu wylizać :3 

Krzywy grzybiarz , krzywy h.j pewnie szuka kolegow tu

Jak cię widzę to chce wysłać sms-a o treści pomagam

Opublikowano

Krzywy grzybiarz , krzywy h.j pewnie szuka kolegow tu

Jak cię widzę to chce wysłać sms-a o treści pomagam

Nie będę z tobą konwersować, ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym. :3 

Opublikowano

Nie będę z tobą konwersować, ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym. :3 

Taaa wez sobie k.tasa wypchaj tym brodzikiem

Sapiesz jak małe dziecko ktore wieży w bajki i mylisz ze serwer powstanie..Ja mowilem co maja zrobic i jak tego nie zrobia serwer padnie. I tak jest. A czeba było mnie sluchac. To nie  nie sluchali i teraz placza bo byle jaki haker sie wlamie i serwer off.A wy dalej robscie siare na epvp piszac ze serwer jest z*******y jak nie jest nawet stabilny

Opublikowano

"bysmy" im pomogli? Po twoich postach nizej widac jak bardzo znasz sie z chernobylem* ;) Beka z typa xD xD xD xD

Teraz pytanie czy to marne prowo czy mowisz serio :p

Opublikowano

Serio.. gralismy na isro razem i go znam.. razem z CloudFlare i czernobylem bysmy im pomogli.. ale oni robia po swojemy i nawet nie zagladaja na mpc, a na facebok klamia ze robia upadate jak sa ataki i serwerr wywala

Opublikowano

Miałem to samo zrestartowałem kompa potem wypakowałem jeszcze raz klienta i zrobiłem wszystko od nowa programem INPUT. I mi śmigało.

nie pomogło : < jakieś inne sugestie ? 

w pvp tak nie mam, tylko kiedy zabijam mooba to mi to wyskakuje i wywala klienta : < 

co prawda pvp to 99% gry :D ale jak mam eq dropać ? :(

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

nie pomogło : < jakieś inne sugestie ? 

w pvp tak nie mam, tylko kiedy zabijam mooba to mi to wyskakuje i wywala klienta : < 

co prawda pvp to 99% gry :D ale jak mam eq dropać ? :(

pobierz nowego clienta.:)

Opublikowano

Nie no teraz zes przegial pale xD Najlepszy post w tym temacie .Stary jak masz takie wplywy to po kij z czeresniakami na forum sie klocisz. Zaloz swoj serwer i zostan Administratorem xD Czekamy z niecerpliwoscia na nowy serwer w twoim imieniu . Juz nie tacy kozacy byli co to oni nie maja wplywow w realu itp. Jak ktos pisal szefem to kazdy chce byc a robic to nie ma komu. Mowisz jak co drugi z mojej uczelni kim to ja nie bede jak skoncze studia a 1 ze 100 dostaje prace pod koniec ^^ Oczywiscie studia sie skonczyly a wiekszosc czeresniakow siedzi w domu u rodzicow :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...