Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdz na serwer, zobacz. Czy to jest oldschool? Szajs w IM i ogolnie na serwerze. Poziom administracji oraz poziomu komunikowania sie na forum anglojezycznych jest rowna poziomowi turka/arab. Mogli chociaz juz skopiowac poprawna forme, ale co tam. Dlaczego nie pomagam, masz odpowiedz kilka postow, ale jezeli bozia zabrala oczy... Ilez razy mam to pisac, skoro wiekszosc nie rozumie co sie do nich pisze?

Co do IM się zgodzę, za dużo tego "gówna" ale trzeba pamiętać o tym że serwer nie jest robiony pod garść osób tylko pod całą resztę, musisz to wziąć pod uwagę... Jednym się to nie podoba innym tak,..

Szczerze ? to niech sobie turasy kupują i po 15 avatarów i innych "ciulstewek" aby być "lepszym" wizualnie... To już nie moja sprawa ale kto będzie chciał to kupi sobie silki i zrobi z nimi co tylko chce, serwer też jakoś musi zarabiać, a chłopaki muszą mieć zapłacone za ich prace i wywalą kasę np na HPP

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DonKichot ma nadzieje na status ruchadła jak wystartuje beta jak myślisz że będziesz p********y a tak naprawdę będziesz tylko rowa lizał... przegrasz tą walke z kretesem a w zamian dostaniesz pare silków a gówno c*****o sie trawi pamiętaj sobie pojebie

Opublikowano

Co do IM się zgodzę, za dużo tego "gówna" ale trzeba pamiętać o tym że serwer nie jest robiony pod garść osób tylko pod całą resztę, musisz to wziąć pod uwagę... Jednym się to nie podoba innym tak,..

Szczerze ? to niech sobie turasy kupują i po 15 avatarów i innych "ciulstewek" aby być "lepszym" wizualnie... To już nie moja sprawa ale kto będzie chciał to kupi sobie silki i zrobi z nimi co tylko chce, serwer też jakoś musi zarabiać, a chłopaki muszą mieć zapłacone za ich prace i wywalą kasę np na HPP

Arab i polak na jednym stali domu... Jak robia serwer pod egipt/konstantynopol, to sie nie dziwie  :rolleyes: 

Opublikowano

Też prosze o zamknięcie tego tematu miejmy nadzieje że serwer wystartuje w sobote official! Trzymam za was kciuki! A tobie DonKichot c**j w dupe pedale

Typie, odpowiem raz, bo na więcej nie zasługujesz. Jesteś kolejnym dzieckiem mpcforumka, które robi z siebie idiotę, żeby inni stali z boki i klaskali. Robisz za błazna i jak błazen skończysz. Nie liże nikomu dupy, tylko szanuje ich pracę, ale taka bezmózga istota jak Ty tego nie zrozumie. Cóż więcej mogę dodać? Wpierw skończ podstawówkę czy tam gimbazę to pokonwersujemy, tymczasem wracaj ssać kule a potem siura nauczycielowi polskiego, bo znowu będziesz siedział w 1 klasie.

Opublikowano

DonKichot - > walka z wiatrakami, większość tych ludzi to dzieci, mało tego, większość z nich nie wie na czym polega i jak wygląda procedura otwierania servera i z jakimi problemami się to wiąże. Jedyne co potrafią to kliknąć REGISTER na stronie i myślą, że server i zabezpieczenia też by postawili tylko im się nie chce.

Nauczą się życia to wtedy będzie się można nimi przejmować bo na razie to tylko strata czasu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam 15 lat i cisne Cie jak szmate stary chłopie a daje sie trolować małemu dziecku wstyd jestes starym pojebem który skonczy z 40 na karku i bedzie szukał prywatnych serwerów do silka bo będziesz wspominał jaki dawniej to był cudowny klimat też go pamietam mialem 9 lat. Chciałyś być w moim wieku i mnie cisniesz za to ? Wypierdalaj n budowe cebulaku kocham Cie <3

O już ma ci kto wylizac rowa Donkichot bedziecie sobie nawzajem lizac rowa i administracji ttego gównianego serwera na którego wbije i bd was jechał jak psa bo kupie sobie 100k silkow moj ojciec ma fabryke tak ze mam hajsu w c**j 

Opublikowano

Mam 15 lat i cisne Cie jak szmate stary chłopie a daje sie trolować małemu dziecku wstyd jestes starym pojebem który skonczy z 40 na karku i bedzie szukał prywatnych serwerów do silka bo będziesz wspominał jaki dawniej to był cudowny klimat też go pamietam mialem 9 lat. Chciałyś być w moim wieku i mnie cisniesz za to ? Wypierdalaj n budowe cebulaku kocham Cie <3

O już ma ci kto wylizac rowa Donkichot bedziecie sobie nawzajem lizac rowa i administracji ttego gównianego serwera na którego wbije i bd was jechał jak psa bo kupie sobie 100k silkow moj ojciec ma fabryke tak ze mam hajsu w c**j 

Prawda jest taka, że małe kundle najgłośniej szczekają :)

sensei_logo.png

Opublikowano

mam problem, a krucho u mnie w tych sprawach :< 

gdy tylko chce zaatakować mooba to mi debuguje klienta i wyskakuje takie okienko ( a jeszcze 1h temu normalnie wszystko działało ) 

hYSwQZR.jpg?1

pomoże ktoś ?

Miałem to samo zrestartowałem kompa potem wypakowałem jeszcze raz klienta i zrobiłem wszystko od nowa programem INPUT. I mi śmigało.

Opublikowano

Wszyscy wyczekamy na otwarcie ,nie ma co się zniechęcać ! Błędy uczą,administracja wyciągnie wnioski i spodziewajmy się popraw. Nie ma co płakać i narzekać,i nawet te 20 min grania powoduje,że mamy Fun za który powinniśmy być wdzięczni ,bo nic płacić nie musimy. 

Opublikowano

Wszyscy wyczekamy na otwarcie ,nie ma co się zniechęcać ! Błędy uczą,administracja wyciągnie wnioski i spodziewajmy się popraw. Nie ma co płakać i narzekać,i nawet te 20 min grania powoduje,że mamy Fun za który powinniśmy być wdzięczni ,bo nic płacić nie musimy. 

20min grania ... wszedłem tylko na redtube wracam i serwer off..Pany tak sie nieda grać.. i co teraz przy kazdej wizycie na stronie xxx bede wracał i serwer dc? Noob adminisrtacja ze h.j , kupili pewnie flaszke i przez 2dni ja oblali zamiast robic zabezpieczenia

H.j Dupa i kamieni kupa.. jpr co za noob serwer

Opublikowano

Nie jestem w temacie ( za malo czasu ) ale z tego co sie orientuje to nadal jest beta tak? wiec o co spina...

Beta jest od soboty a serwer byl online 2h -.-  niema szans rzeby go otwozyli , nawet niechca aby im ktos pomogł

Opublikowano

Beta jest od soboty a serwer byl online 2h -.-  niema szans rzeby go otwozyli , nawet niechca aby im ktos pomogł

Beta jest od dzisiaj. Wcześniej były plany, żeby beta wystartowała w sobotę, ale nie udało się. Macie open bete i marudzicie, mogli zrobić CBT, a Ty byś tylko czekał aż ją skończą, co lepsze? :)

sensei_logo.png

Opublikowano

Beta jest od dzisiaj. Wcześniej były plany, żeby beta wystartowała w sobotę, ale nie udało się. Macie open bete i marudzicie, mogli zrobić CBT, a Ty byś tylko czekał aż ją skończą, co lepsze? :)

Sraja muchy bedzie wiosna, rzadnego official nie bedzie w h.ja nas robia

Opublikowano

Spodobał mi się serwer... napisz do mnie na priv w czym macie problem :) Pomogę Wam tym razem wyjść na przeciw konkurencji :3 .

BTW. Dobranoc wszystkim spinaczom , lubie WAS trollowac.

Tylko dla osób z mocnymi nerwami: (nie biore odpowiedzialności za osoby które to przeczytają )

Niektórzy na tym forum powinni mieć zabronione pisanie bez zgody rodziców bo zachowuja się jak niedorozwoje. Tak.. trolluje i co mi zrobisz? Będziesz mi pisał jak bardzo jestem ch... wyjdź na dwór drogie dziecko - dotleń się, a może coś wpadnie do tej łepetynki

True love survives all

Opublikowano

Mam dla Ciebie radę. Usuń silka, bota, instalke i nie odwiedzaj tego tematu przez tydzień, a kiedy na nowo zainstalujesz klienta, wejdziesz do gry i będziesz prosić o taxi zobaczysz, że niepotrzebnie skomlałeś. Daj im pracować, co wyjdzie to wyjdzie, a nawet jeżeli nic nie wyjdzie to co się zmieni w Twoim życiu? Pójdziesz na inny serwer i będziesz narzekać, że drogie silki, że mało ludzi, że inni grają 12h dziennie i są op, a Ty 10h i nie możesz wydropić soxa... zawsze będzie jakieś ale... ;)

sensei_logo.png

Opublikowano

Od tego sa beta Testy żeby wszystko było przygotowane i stabilne na otwarcie teraz są oficjalne testy wiec admini starają sie ustabilizować serwer. czyli każdy z nas jest Beta Testerem Dla tych mniej kumatych:

Beta tester – to osoba, która przed wydaniem oprogramowania komputerowego testuje jego jakośćwydajność oraz stabilność na wersji beta. Pomaga producentom oprogramowania poprzez składanie raportów z testowania.

Wiec do wszystkich płaczków i hejterów którzy płaczą, że serwer co chwile off, NIKT WAS NIE ZMUSZA DO GRANIA NA TYM SERWERZE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...