Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest możliwość odpalenia serwera w nocy/rankiem? Jestem ciekawy jak to wszystko wygląda, poza tym proponowałbym największą uwagę zwrócić na pvp i jego balans, co za tym idzie szybki lvling i pomoc gm(rozdawanie itemów). 

Jaki sens ma niesienie pomocy przyez GM w rozdawaniu itemków? 

Skoro jeden gdy jest online dostanie a drugi który jest obecnie afk ch*** do gęby co najwyzej dostanie...

@ARDEBRAN

Start bety nie ma wyzszej wartosci, gdyz jest to tylko beta.

Osobiście nie dbam o godzine otwarcia bety. 

14mxpnc.jpg
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki sens ma niesienie pomocy przyez GM w rozdawaniu itemków? 

Skoro jeden gdy jest online dostanie a drugi który jest obecnie afk ch*** do gęby co najwyzej dostanie...

@ARDEBRAN

Start bety nie ma wyzszej wartosci, gdyz jest to tylko beta.

Osobiście nie dbam o godzine otwarcia bety. 

To jakbyś pytał czy jest sens balansu buildów... Może odpowiedz sobie sam na pytanie, czy w silku ważne jest pvp,job i inne sposoby stawania w szranki. Jak dla mnie to jedyna przyjemność z tej gry, dlatego chce, aby to wyglądało jak najlepiej.

Opublikowano

Na swój sposób Don ma rację, zważywszy na edycję skilli i próbę balansu - tutaj też coś mogło nie do końca wypalić. Coś zbyt OP lub czegoś brakuje.

Ciężko jest się sprawdzić w secie npc, a 3 dni to mało czasu na uzbieranie choćby + 5/7 FB. . [Chyba, że rate/dropy na to pozwolą nie było nam dane to sprawdzić]

Rozdanie itemów też przesada, aczkolwiek coś musicie z tym zrobić.

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

Na swój sposób Don ma rację, zważywszy na edycję skilli i próbę balansu - tutaj też coś mogło nie do końca wypalić. Coś zbyt OP lub czegoś brakuje.

Ciężko jest się sprawdzić w secie npc, a 3 dni to mało czasu na uzbieranie choćby + 5/7 FB. . [Chyba, że rate/dropy na to pozwolą nie było nam dane to sprawdzić]

Rozdanie itemów też przesada, aczkolwiek coś musicie z tym zrobić.

Elixiry i stony masz w npc za 1 gold :)

Opublikowano

Elixiry i stony masz w npc za 1 gold :)

Skoro tak się sprawa prezentuję - problem rozwiązany ;]

Opublikowano

Ja osobiście preferuje małe raty :D coś jak isro :D żeby być kimś trzeba się natrudzić  :) 

pewnie zaraz poleci tekst " to idz na isro " poszedł bym :D ale nie chce mi sie czekać na wbicie na serva : )

fajnie by było :D gdyby itemka na +10/12 była czymś wielkim, wbicie czegoś na +5/+7 to już bajka :DD 

takie sprawy są fajne : )

CAP 90, zbyt wiele czasu to i tak nie zajmie :D dlatego fajnie by było gdyby z alchemią było o niebo trudniej :D

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

'ale nie chce mi sie czekać na wbicie na serva : )'

wut ? o.O

14446756605238642499.jpg

Opublikowano

Ja osobiście preferuje małe raty :D coś jak isro :D żeby być kimś trzeba się natrudzić :)

pewnie zaraz poleci tekst " to idz na isro " poszedł bym :D ale nie chce mi sie czekać na wbicie na serva : )

fajnie by było :D gdyby itemka na +10/12 była czymś wielkim, wbicie czegoś na +5/+7 to już bajka :DD

takie sprawy są fajne : )

CAP 90, zbyt wiele czasu to i tak nie zajmie :D dlatego fajnie by było gdyby z alchemią było o niebo trudniej :D

Przejdź na pierwszą Stone tematu ewentualnie na epvp tam masz napisane o alchemii i jakie raty bd
Opublikowano

Planowany jest jakiś IP limit? Myślę, że byłby to rozsądny pomysł, gdyż nie chciałbym męczyć się na spocie, gdzie lata z 8 charów jednego gracza. IP limit 2-3 byłoby strzałem w dziesiątkę.

Opublikowano

Planowany jest jakiś IP limit? Myślę, że byłby to rozsądny pomysł, gdyż nie chciałbym męczyć się na spocie, gdzie lata z 8 charów jednego gracza. IP limit 2-3 byłoby strzałem w dziesiątkę.

IP LIMIT: 2

Opublikowano

Widac, ze nie przeczytales informacji o serverze... ;) ip limit = 2.

Opublikowano

Tylko znowu jak zwykle 0 inf na ten temat. Dejavu na epvp jest online , a tutaj nikogo nie ma. 0 inf znowu napisza o godzine 20 ze nie bd startu bety bo cos tam cos tam :D

P>S 

Dzieki wszystkim za zglaszanie juz prawie uzbieralem pkt ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...