Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tylko gm'i to nie nowe twarze, tylko ludzie znani i bez powodu ich nikt nie ocenia kochany.

Nie zamierzam się kłócić, czy znani, czy z Hollywood. Jestem zdania, że jeśli komuś nie podoba się serwer czy praca adminów to droga wolna. Ponadto Ci Twoi znajomi i tak zagrają na serwerze i tak, jednak każdy musi wpierdolić te swoje 5 groszy. W świecie silkroad to już norma, nie wiem od czego zależy to nastawienie niektórych ludzi, może zawiść, może głupota. No more answer. 

Opublikowano

Znowu off, no kurde wezcie ogarnijcie ten serwer albo co, bo nawet Skilli nie mozna dodac.  :( 

Zamiast zachowywać się jak turek, zrób pożytek ze swojej wiedzy i doradź coś prywatnie adminom.

Opublikowano

Zamiast zachowywać się jak turek, zrób pożytek ze swojej wiedzy i doradź coś prywatnie adminom.

Coz ja bede doradzac, czy ja jestem od tego? Nie, ja jestem tylko graczem, ktory krytykuje serwer (lzej to nazywac, dyskutuje o serwerze). Najprawdopodobniej nie widzialem nigdy zachowania turka.

Opublikowano

Widziałeś, skoro przebywasz na epvp. Po prostu mógłbyś poświęcić czas, który marnujesz tutaj na wsparciu polskiego projektu.

Opublikowano

Widziałeś, skoro przebywasz na epvp. Po prostu mógłbyś poświęcić czas, który marnujesz tutaj na wsparciu polskiego projektu.

Polskiego projektu, ktory rypie kase, nie umie sie zabezpieczyc i robi serwer pod kraj turecki? Tak jak wspomnialem, jestem osoba bierna.

Opublikowano

Z tego co pamietam doradzał jak były pierwsze ataki w sobote.. I pamietam rowniez jak administracja serwera olala sugestie osob z zewnatrz , a reszta forum zaczeła hejtowac ludzi ktorzy kilka dni temu powiedzieli ze nowy HyperFilter nic nie pomoze...

Opublikowano

Nie potrzebna mi kasa, chodzi mi o to, ze marnuja kase na darmo. BTW

@GRZYBIARZ12

Powiedz mi, po co oni kupuja HPP, skoro nie wiedza po co on jest?

Skoro wiesz co muszą zrobić aby serwer działał dobrze to im to napisz pokaż że "polak" może zrobić coś "bezinteresownie" 

Opublikowano

Skoro wiesz co muszą zrobić aby serwer działał dobrze to im to napisz pokaż że "polak" może zrobić coś "bezinteresownie" 

To jest wrecz awykonalne! Nie widzialem czlowieka-polaka ktory zrobil cos bezinteresownie (na scenie sro)

Opublikowano

To jest wrecz awykonalne! Nie widzialem czlowieka-polaka ktory zrobil cos bezinteresownie (na scenie sro)

jesteś z*********e irytujący/a czytając twoje posty po prostu ryje mi banie elo 

udajesz h*j wie jakiego znawce , piszesz ze sie znasz na tym a rżniesz głupa, hejt server na maxa a k***a grać chcesz ogar koleś 

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

jesteś z*********e irytujący/a czytając twoje posty po prostu ryje mi banie elo 

udajesz h*j wie jakiego znawce , piszesz ze sie znasz na tym a rżniesz głupa, hejt server na maxa a k***a grać chcesz ogar koleś 

Czytaj ze zrozumieniem, a nie napiszesz pierwsze co wpadnie Ci do tego malego orzecha  8S 

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem, a nie napiszesz pierwsze co wpadnie Ci do tego malego orzecha  8S 

proponuję tego pana na Moderatora jest idealny, głupi a tak bardzo  aktywny 

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

O tym właśnie mówiłem :) słyszałem od znajomego że fajnie tam macie no i ddosa nie możecie powstrzymać :c 

/ Strona pada, serwer pada = wszystko pada, a administracja byla, jest i bedzie bezradna w tej kwesti - będzie zabawnie :3

True love survives all

Opublikowano

Pozdrawiam administracje tego serwera. Wydaja kase i nawet uzyc tego nie moga

Uwierz mi że twoje gadanie im nie pomaga. Myślisz że to coś prostego? Pokaż nam swoje umiejętności jak zrobić serwer. Teraz dyskutujesz i jęczysz co oni źle robią. A jak serwer będzie już w pełni gotowy zaczniesz grać i zapewne nie zobaczymy tutaj twojego posta z podziękowaniami że wszytko gitara.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...