Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowszy LeagueSharp Loader działający na najnowszym patchu (z Azirem)

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stworzylem sobie tez wlasna paczke (tych skryptow ktorych uzywam) i wszedzie errory byly 

Nie umisz... u mnie działa jak sam zrobilem :P remove all i działa kazdy skrypt ;p

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie umisz... u mnie działa jak sam zrobilem :P remove all i działa kazdy skrypt ;p

heh..

pobieram jeszcze raz wszystkie vcredisty + reset moze pomoze o.O 

co do @Laku

wiesz..wybrac githuba (czy jakos tak) tworcy danego skryptu to nie jest problem..

KYhRd.png

Opublikowano

heh..

pobieram jeszcze raz wszystkie vcredisty + reset moze pomoze o.O

co do @Laku

wiesz..wybrac githuba (czy jakos tak) tworcy danego skryptu to nie jest problem..

Uja.. pobralem WSZYSTKIE vcredisty dla pewnosci , zainstalowalem je , zrobilem reset kompa i znowu sa te jebane errory -.- 

Folder z %appdata% tez usunalem..w czym problem?

KYhRd.png

Opublikowano

usuncie skrypty i scaignijcie sami i działa :) u mnie pomogolo ;p

potwierdzone! lajk dla pana :)

@edit: teraz tylko przydały by się te githuby ze skryptami, bo mam tylko Esk0ra. jak ktoś ma to niech zapoda ;)

Opublikowano

Jak dodaje sam zz githubów to nie ma evade czy też marksmana  -.-  Nie wazne przeoczyłem tego githuba.

Opublikowano

potwierdzone! lajk dla pana :)

@Edit: teraz tylko przydały by się te githuby ze skryptami, bo mam tylko Esk0ra. jak ktoś ma to niech zapoda ;)

na forum joduski tez pisza ze samemu trzeba.. dziwne

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1exsrfebxTcmTf91kJDhHYPFVeM3G077j84Pjcb9ddYM/pubhtml# tu masz na prawo napisane kto jest autorem xD teraz tylko szukac musisz xD

@Edit

dziala

trzeba samemu dodac xD 

KYhRd.png

Opublikowano

teraz tylko ogarnąć jakie skrypty najlepsze do carrowania ^^ ktoś ma jakieś propozycje?

ode mnie: xerath, akali, fizz

a i pytanko, ma ktoś skrypt hi im gosu?

Opublikowano

ja tak cały czas kompiluje skrypty i wszystko działa mi poprawnie, bez zadnych errorow:

zakladka assemblies, zaznaczam wszystkie skrypty (ctrl+a) nastepnie ppm na dowolny skrypt i klikam "update and compile".

Opublikowano

też to mam:) czekam na kogos kto pomoze, bo watpie ze ja cos zle robie xD

jesli masz jeszcze l# na patch 4.16 to wez config z tamtego l# i wklej do nowego a jak to nie pomoze to pobierz skrypty przez starego l# i pozniej przez nowego :)

mi normalnie kompiluje teraz. jedyne czego nie chce to sf kata

Age is just a number :)

Opublikowano

Byłby wstanie ktoś wrzucić całą zrobioną paczkę ze skryptami i wszystkim to strasznie by ułatwiło życie :P

nie da rady tak zrobic bo l# musi samo zkompilowac skrypty do appdata. jak sam sobie je skopiujesz to l# nie bedzie ich widziec. 

w poprzednim poscie napisalem jak zrobic zeby dzialalo 

Age is just a number :)

Opublikowano

Skrypt do Syndry jest chyba popsuty, albo mi zniknie z SHIFT, nie rzuca combo, dopiero jak goscia zaznacze ... Macie też tak ?.

W końcu ktoś z tym samym problemem. Ja tak mam na skryptach do rengara, fiory, i Ultimatecarry. Do tego auto atak działa bardzo słabo bo jak nawet jestem dużo szybszy od przeciwnika i jestem przy nim to wykonuje tylko ruch jakby atakował ale nie atakuje i idzie dalej jak ten głupi. Żeby zaatakować muszę sam zaznaczyć PPM na cel żeby zadziałał atak. A żeby mi combo zadziałało muszę mieć zaznaczony cel LPM.

Opublikowano

Dokładnie mam tak samo, ale tylko z Syndra, a wczoraj jeszcze wszystko działało jak należy, pisałem do znajomego ma tak samo z Syndra ;/ Da się coś z tym zrobić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...