Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowszy LeagueSharp Loader działający na najnowszym patchu (z Azirem)

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@HeheheM nie działają żadne skrypty poj****y ten loader w ogóle się nie injectują + przejebalem przez to rankeda,, pisze LeagueSharp jodukasme na czacie itd. ale k***a skrypty nie dzialaja... tylko ten j****y zoom

Ściągnijcie sobie L# z IRC, bo ten nie działa.

https://kiwiirc.com/client/irc.rizon.net/leaguesharp

Wpisujecie na chacie

.ls down ionic

ściągnijcie to

http://bit.ly/1qS18Ul

Link do L# z IRC.

tylko K***A MAC jak chce dodac skrypty z kolei wyskakuje error ja p******e nie moga dac normalnej paczki?

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

@HeheheM nie działają żadne skrypty poj****y ten loader w ogóle się nie injectują + przejebalem przez to rankeda,, pisze LeagueSharp jodukasme na czacie itd. ale k***a skrypty nie dzialaja... tylko ten j****y zoom

tylko K***A MAC jak chce dodac skrypty z kolei wyskakuje error ja p******e nie moga dac normalnej paczki?

Dokładnie jakby k***a nie mogli dać paczek jak kiedyś ze wszystkim assembiles i wszystko w jednym :/

Opublikowano

Dokładnie jakby k***a nie mogli dać paczek jak kiedyś ze wszystkim assembiles i wszystko w jednym :/

Taki k***a leniwy jesteś, że nie możesz na IRC wejść, i ściągnąć...

Opublikowano

Taki k***a leniwy jesteś, że nie możesz na IRC wejść, i ściągnąć...

TYLKO TAM K***A NIE MA ASSEMBILES WSZYSTKO POBIERAŁEM K***A I BYŁ BUG SPLAT A TUTAJ NIE MA SKRYPTÓW I ŻADNE K***A MAĆ F5 W GRZE NIE DZIAŁA

Opublikowano

Pomoze ktos ? ;/ 

Wszystko ok tylko skryptow nie injectuje a f5 nie dziala pomocy dam w ch*j like za pomoc xD

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

Pomoze ktos ? ;/ 

Wszystko ok tylko skryptow nie injectuje a f5 nie dziala pomocy dam w ch*j like za pomoc xD

Tak samo, też daje w c**j lajków 

Opublikowano

Tak samo, też daje w c**j lajków 

Wszyscy mają ten sam problem a nikt nie umie pomóc... No ludzie zlitujcie się

Opublikowano

a uruchamiasz prawym i jako administrator? tego nowego loadera? też się wczoraj męczyłem ale udało mi się to ogarnąć i działa.

ALE JA NIE MAM W OGÓLE SKRYPTÓW JAK JE DODAC MAM JAKIŚ J****Y ERROR ALBO NIE WIEM JAK NO K***A W GRZE PISZE ŻE LEAGUE SHARP I WSZYSTKO OD TEGO JODUSKAME A SKRYPTÓW NIE MA !

Opublikowano

Nie ważne mój problem rozwiązany. Zaktualizowałem interesujący mnie skrypt wszedłem na Customa odpaliłem go nacisnąłem F5 (tak jednak działa) I tyle. 

WiesMack jeżeli Ci to nie działa widocznie coś jest nie tak ze skryptem którego próbujesz użyć.

Opublikowano

Ja skrypty mam i miałem BugSplata już nie wywala jak w przypadku starego L# Problem w tym że jak już jesteśmy w grze pod Shiftem nie ma nic zaznaczam odznaczam skrypty naciskam F5/F9 nic się nie dzieje... Skrypty są w Loaderze ale nie działają w grze.

To samo tak samo, tutaj SS niby jest ze się włącza a skryptów nie ma 24h updating albo compresingfile czy jakos tak ss http://prntscr.com/4o0p85

Opublikowano

ale co ty zaznaczasz wszsytkie? czy np.. wchodzisz w customa.. bierzesz Ezreala.. zaznaczasz w loaderze EasyEzreal i masz gierke z botami.. i nic nie załączy sie?  kliknij f5 w grze jak w loaderze masz zaznaczonego EasyEzreal moze.. jak nic nie działa to nei wiem ;)

Opublikowano

Ja skrypty mam i miałem BugSplata już nie wywala jak w przypadku starego L# Problem w tym że jak już jesteśmy w grze pod Shiftem nie ma nic zaznaczam odznaczam skrypty naciskam F5/F9 nic się nie dzieje... Skrypty są w Loaderze ale nie działają w grze.

dokladnie mam ten sam problem

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...