Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowszy LeagueSharp Loader działający na najnowszym patchu (z Azirem)

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poda ktoś odfixowane pliki? Tego lol.exe itd. Nagradzam likami o ile kogos to interesuje.

Włącz naprawę i po sprawie.

Niech ktoś mi zrobi ładną sygnature z napisam QuerTTrutcyQ lub DeadMau5 xD

Opublikowano

Wie ktoś czemu w ogóle nie chce mi się włączyć LeagueSharp? Wcześniej gdy był stary launcher nie było problemów, teraz próbuję włączyć go dużo razy - bez skutku, pomocy!

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

Wie ktoś czemu w ogóle nie chce mi się włączyć LeagueSharp? Wcześniej gdy był stary launcher nie było problemów, teraz próbuję włączyć go dużo razy - bez skutku, pomocy!

moze nie naprawiales/ nie odinstalowales i nie zainstalowales ponownie lola 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Naprawiałem i tak dalej, chodzi o to że w ogóle się nie włącza menu LeagueSharp'a tam gdzie się wybiera skrypty i tak dalej, po prostu po włączeniu ikonki nic się nie dzieje..

@EDIT: Problem rozwiązany.

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

Mam taki problem ze injectuje mi sie do LOLa tylko te extended zoom etc., te co sie wybiera true/false, a skrypty typu ryze.exe, easyryze.exe, autopotion.exe nie injectuja mi sie. Klikalem juz  je prawym i dawalem update, i wszystkie ktore mam zaznaczone sie nie injectuje, sa w wersji 1.0.0 wg launchera, i przy kilku, ktore wylaczylem juz, wyskoczylo compillerror.

Czego to jest problem, skoro mam napis leaguesharp ? 

PS. Nie mam menu pod shiftem, wiec NIC sie nie injectuje oprocz standardowych.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Mam taki problem ze injectuje mi sie do LOLa tylko te extended zoom etc., te co sie wybiera true/false, a skrypty typu ryze.exe, easyryze.exe, autopotion.exe nie injectuja mi sie. Klikalem juz  je prawym i dawalem update, i wszystkie ktore mam zaznaczone sie nie injectuje, sa w wersji 1.0.0 wg launchera, i przy kilku, ktore wylaczylem juz, wyskoczylo compillerror.

Czego to jest problem, skoro mam napis leaguesharp ? 

PS. Nie mam menu pod shiftem, wiec NIC sie nie injectuje oprocz standardowych.

Jak jestes w grze to wejdz w zakładke pierwszą od lewej, a potem znowu na zakładke ze skryptami. Wtedy się ładują przynajmnije u mnie.

Opublikowano

jak zrobic zeby caly czas przy wlaczeniu sie nie updateowal?

uruchom --> %appdata% --> League Sharp --> i tam w Assemblies maasz skrypty. Musisz wszystkie wziąć "Tylko do odczytu".

Opublikowano

Deony pobralem tego czita i jak chcialem zainstalowac srypty kroe sobie wybralem wyskakuje mi takie cos:

2520214114070541255808.png

Co mam począć aby zainstalować? 

KYhRd.png

Opublikowano

Update.

Download : 

http://www72.zippyshare.com/v/19330882/file.html

Skan : 

https://www.virustotal.com/pl/file/45c933c97862ab7f1930e9236f26f6712054c9d71475b5ff26af77f84c0d73ae/analysis/1411660605/

Prosiłbym jednego z moderatorów, o zmianę nazwy tematu na : LeagueSharp 4.17 - HeheheM

wszystko ładnie, pięknie, ale w grze klikam shift i nic mi sie nie pokazuje. napisane jest, że leaguesharp sie odpalił, ale skrypty nie. co począć?

@edit:

skrypty które były załączone - compiling error ;c

Opublikowano

wszystko ładnie, pięknie, ale w grze klikam shift i nic mi sie nie pokazuje. napisane jest, że leaguesharp sie odpalił, ale skrypty nie. co począć?

F5 w grze.

Dlaczego mam CompilingError?

Zakładka Assemblies, kombinacja klawiszy "ctrl + a", PPM na jeden ze skryptów, klikasz Update and Compile i czekasz.

QUhIR7.png

Opublikowano

F5 w grze.

Zakładka Assemblies, kombinacja klawiszy "ctrl + a", PPM na jeden ze skryptów, klikasz Update and Compile i czekasz.

Właśnie po tej operacji dalej to mam...

Opublikowano

Właśnie po tej operacji dalej to mam...

"windows + r" wpisujesz %appdata% i usuwasz cały folder "LeagueSharp".

Jeżeli nadal ten problem występuje, zainstaluj vcredist'y od 2005 do 2013.

QUhIR7.png

Opublikowano

u mnie rowniez lipa. usuniety folder z appdata, vcredisty wszystkie na kompie i dalej comipilingerror

Opublikowano

usuncie skrypty i scaignijcie sami i działa :) u mnie pomogolo ;p

stworzylem sobie tez wlasna paczke (tych skryptow ktorych uzywam) i wszedzie errory byly 

KYhRd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...