Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowszy LeagueSharp Loader działający na najnowszym patchu (z Azirem)

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy próbuję włączyć Loadera, to nic się nie dzieje. Tak jak bym nie kliknął w program.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko pięknie działa. Swoją drogą przed poznaniem L# śmiałem sie z ludzi po c**j im zoomhacka bo przecież to nic nie daje. A teraz grając każdą grę z zoomhackiem w L# to już nie potrafię grać bez niego. Daje ogromną przewagę

Opublikowano

Gdy próbuję włączyć Loadera, to nic się nie dzieje. Tak jak bym nie kliknął w program.

Mam to samo, reinstalowałem LoL'a, net frameworka, vcr ... wszystko i nic się nie dzieje.

Opublikowano

Czemu sie nie przemienia w league sharp.exe lub coś ciągle mam tamto .loader i w grze nie moge skryptów włączyć bo nie ma tej konsoli jakby

Opublikowano

Mi niby dziala to znaczy programik, ale w lolu nic nie dzieje. Po prostu napis League Sharp i tyle, żadne skrypty nie działają. Pod shiftem też nic nie ma.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Hmmmm takie pytanie, ja ciągle gram na fixie i gra mi się normalnie, po co mam wgrywać najnowszego loadera, jak na fixie mi wszystko śmiga? 

2 rzecz, @HeheheM możesz wstawić paczkę już ze skryptami?

Opublikowano

Hmmmm takie pytanie, ja ciągle gram na fixie i gra mi się normalnie, po co mam wgrywać najnowszego loadera, jak na fixie mi wszystko śmiga? 

tez gram na starym fixie i chociaz zadnych problemow nie mam ;] 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Jest to paczka ze skryptami.

Graj na fixie, nic nie zmieniaj.

Żeby grać na najnowszym trzeba posiadać :

- Najnowszego LoL'a (OD NOWA ŚCIĄGAMY, NIE WYSTARCZA SAM REPAIR)

- Najnowszy LeagueSharp Loader lub LeagueSharp

- VCredist

- NetFarmework 4.5.1

- Uprawnienia administratora

- Brain.exe

QUhIR7.png

Opublikowano

Jest to paczka ze skryptami.

Graj na fixie, nic nie zmieniaj.

Żeby grać na najnowszym trzeba posiadać :

- Najnowszego LoL'a (OD NOWA ŚCIĄGAMY, NIE WYSTARCZA SAM REPAIR)

- Najnowszy LeagueSharp Loader lub LeagueSharp

- VCredist

- NetFarmework 4.5.1

- Uprawnienia administratora

- Brain.exe

mam najnowszego lola, paczkę to co podałeś i wszystko działa ale jak wchodzę do lola to nie injectuje pisze leaguesharp na zielone ale dalej mam to jakby svn compiler ;/

Opublikowano

mam najnowszego lola, paczkę to co podałeś i wszystko działa ale jak wchodzę do lola to nie injectuje pisze leaguesharp na zielone ale dalej mam to jakby svn compiler ;/

Kliknij F5 podczas gry, jeżeli skrypty się nie zainjectowały.

Czyli żeby zagrać na Tym teraz mam na nowo pobierać LoLa? xD

To ja podziękuje,wolę starego Loadera ;p

Prędzej czy później przy większym patchu, będziesz musiał to zrobić.

QUhIR7.png

Opublikowano

Może źle zrozumiałem, mam odinstalować LoLa i zainstalować na nowo,by móc na Tym pograć? Bo podobno sam 'repair' nie pomaga.
Co do większego patcha,to dlaczego miałbym odinstalowywać Lola? Spatchuje się,wyjdzie fix i gramy dalej ;)

Opublikowano

gdy włączam mecz wywala mnie gdy mam no np 24% i bugsplat. 

PS: nie wiem czy coś to zmienia ale podczas ładowania nie pojawia się na górze zielony paseczek LeagueSharp

Opublikowano

gdy włączam mecz wywala mnie gdy mam no np 24% i bugsplat. 

PS: nie wiem czy coś to zmienia ale podczas ładowania nie pojawia się na górze zielony paseczek LeagueSharp

Miałem tak samo, przy zastosowaniu "repair".

Zainstalowanie na nowo LoL'a pomogło.

nie chodzi o to że mi się nie injectują ja nie moge ich wybrać w grze mam to http://prntscr.com/4nz8pc i napis league sharp 

Pobierz jeszcze raz paczkę.

QUhIR7.png

Opublikowano

Cześć.

Więc tak żadnych bugsplatów, ale przy ładowaniu postaci mam ten napis zielony LeaugeSharp, ale w grze pod shiftem ani nigdzie nie ma żadnych skryptów. Jakieś rady?

Opublikowano

Cześć.

Więc tak żadnych bugsplatów, ale przy ładowaniu postaci mam ten napis zielony LeaugeSharp, ale w grze pod shiftem ani nigdzie nie ma żadnych skryptów. Jakieś rady?

F5 w grze.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...