Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowszy LeagueSharp Loader działający na najnowszym patchu (z Azirem)

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da radę jakoś zrobić, żeby nie updatowały się za każdym razem jak włączam loadera? 

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Evade

BTW Wystarczyło naprawić lola i już wszystko działa :).

Kurde, ja musiałem reinstall lola zrobić. :D

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Da radę jakoś zrobić, żeby nie updatowały się za każdym razem jak włączam loadera? 

Gdy już skompilujesz wszystkie skrypty wbijasz do %appdata% -> LeagueSharp -> Assemblies kombinacja klawiszy "ctrl + a", PPM na któryś ze skryptów -> właściwości -> tylko do odczytu. Pamiętaj że przy tej operacji LeagueSharp Loader musi być włączony, a skrypty poprawnie skompilowane. Jeżeli będziesz chciał ponownie zupdate'ować i skompilować skrypty, będziesz musiał odznaczyć opcję "tylko do odczytu".

Skrypty kompilują się w folderze Assemblies czyli "ctrl + r" wpisujesz %appdata% -> LeagueSharp -> Assemblies, tam trafiają skompilowane skrypty.

QUhIR7.png

Opublikowano

@HeheheM

Gdy już skompilujesz wszystkie skrypty wbijasz do %appdata% -> LeagueSharp -> Assemblies kombinacja klawiszy "ctrl + a", PPM na któryś ze skryptów -> właściwości -> tylko do odczytu. Pamiętaj że przy tej operacji LeagueSharp Loader musi być włączony, a skrypty poprawnie skompilowane. Jeżeli będziesz chciał ponownie zupdate'ować i skompilować skrypty, będziesz musiał odznaczyć opcję "tylko do odczytu".

Skrypty kompilują się w folderze Assemblies czyli "ctrl + r" wpisujesz %appdata% -> LeagueSharp -> Assemblies, tam trafiają skompilowane skrypty.

Ja mam folder Assemblies pusty xDD

Dlaczego ? ;d

Opublikowano

LeagueSharp Loader musi być włączony przy tej operacji, a skrypty poprawnie pobrane i skompilowane.

Aha, nie doczytałem, że loader ma być włączony w tym czasie. Dzięki za pomoc :D

Opublikowano

jak macie bugsplata musicie odfixowac proste. mi dziala bez zadnych problemow. a jak ktos jest idiota i usunal oryginalny leagueoflegends.exe to juz nie moja wina

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...