Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowszy LeagueSharp Loader działający na najnowszym patchu (z Azirem)

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przemiły twórca skryptów L#,udostępnił mi starego zaakulizowanego Loadera :D

Rozmawiałem z kilkoami devo. każdy uważa że nowy Loader to jedno,wielkie gunwo i nie dorównuje staremu w niczym ;p

mam uwierzyc w to? xD

787741420213763595569.jpeg

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W co masz uwierzyć? Mogę pokazać że posiadam starego Loadera zaaktulizowanego pod ten patch :)

I również idź na IRC,jezeli któryś z devo znajdzie czas na pogawędke to możesz zapytać,odpowie na 100% że ten Loader to gunwo :)

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego mi się L# nie włącza? Pokazuje się, że się ładuje, ale nie włącza.

Opublikowano

Mam problem jak wlaczam l# w trackie gry to l# Wywala i tak ciagle,, i jak wlaczam l# pisze takie cuś nie mozna uruchomic programu poniewaz nie znalezione MSVCR!20.DLL

Opublikowano

Przy włączaniu Leaguesharpa wyskakuje mi błąd, że przestał działać. Pomoże ktoś?

brak frameworka 4.5.1 lub vcredist x86 z 2013, jak ci wyskakuje ten błąd w trakcie ładowania to napraw rejestry ccleanerem i usuń pliki tymczasowe

Mam problem jak wlaczam l# w trackie gry to l# Wywala i tak ciagle,, i jak wlaczam l# pisze takie cuś nie mozna uruchomic programu poniewaz nie znalezione MSVCR!20.DLL

https://www.youtube.com/watch?v=FiN1dpQ310E

możesz to zrobić ręcznie, ale generalnie tak się dzieje chyba jak masz złego vcredista, sprawdź to najpierw...

Opublikowano

#Update

Download : http://www13.zippyshare.com/v/68785485/file.html

Skan : https://www.virustotal.com/pl/file/b162c89f3aed374d9ec47d0e5a305e839e4b2229befe68ee30b0d85eca56f607/analysis/1411993991/

Dodanych zostało sporo skryptów / starsze zostały zupdate'owane (np.: YasuoSharp i YasuoSharpino (Tak to jest to samo)).

Został dodany fix, naprawiający bugi związane z drawingsami.

177 skryptów

QUhIR7.png

Opublikowano

Podczas włączania gry pisze że leaugesharp. loader nie odpowiada co robić? Odpalam jako admin, usunąłem leaugesharp z %appdata%, mam frameworka najnowszego i tego xrect czy jakoś tak. Co robić?

Opublikowano

Podczas włączania gry pisze że leaugesharp. loader nie odpowiada co robić? Odpalam jako admin, usunąłem leaugesharp z %appdata%, mam frameworka najnowszego i tego xrect czy jakoś tak. Co robić?

Zainstaluj vcredist'y 2005, 2008, 2010, 2012, 2013

QUhIR7.png

Opublikowano

Działa wam ?

Mi wczoraj git działało a dziś nie działa wgl.

Pobrałem tą nową paczkę, usunąłem to z appdata, dodałem do wyjątków w antywirusie, uruchamiam jako admin i nic. Co jeszcze można zrobić ?

Opublikowano

Działa wam ?

Mi wczoraj git działało a dziś nie działa wgl.

Pobrałem tą nową paczkę, usunąłem to z appdata, dodałem do wyjątków w antywirusie, uruchamiam jako admin i nic. Co jeszcze można zrobić ?

Wyłącz antyvirusa przy pobieraniu paczki.

QUhIR7.png

Opublikowano

Dlaczeego ostatnio mam podwyższony ping o 20-30 wtf ? krude ja nic nie robie a siora gra w gre leagend online na przegladarke a brat gra tez w lola a jak gra w lola to przeciez nie bedzie pobieral .... no comment za neta placi moj stary 120zł , a max 4mb dawają , oszukańce jebani nie wiem dlaczego tak drogo moze dlatego ze mieszkam na wsi ... zajebi***e

Opublikowano

Wyłącz antyvirusa przy pobieraniu paczki.

Nadal nic. 

Jest ładowanie postaci, a gdy się skończy to wyskakuje od razu :

A jak klikam Reconnect to albo zawiesza klienta albo włącza ale bez L#

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...