Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tradical

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę, że ślepa wiara w rzeczy niemożliwe. Nadal brak clienta.

Tak nie ma clienta ani prezki , ale nie przyznam ci racji . Prezka nie musi być odrazu cała z powodu takiego że fajnie jest grać w pół ciemno coś nowego poznacie a nie z prezki wszystko objaśnione . A co clienta jeśli będzie 10 min przed startem to da radę pobrać w 10min , jak ma się neta 100 mb + i dobre parametry kompa (procek ram ) podwiększa szybkość internetu ;) ) ) ) ) 

f63m.jpg

Opublikowano

Status: w oczekiwaniu na clienta :D jak tak pózno będzie to start o 20:00 :)
Większość musi go pobrać w moim przypadku 30 minut pobierania , Niestety słabe łącze w moim rejonie, więc proszę to zrozumieć, bo ludzie wyżej pisali to hejty poszły ;)

PS robię gildie kto chce to zapraszam na pw napiszę ip tsa mamy już 10 osób :)

Opublikowano

#Joker

Użytkownik od 23 sie 2014

Online Ostatnio aktywny Dzisiaj, 20:02

Dawaj tego clienta, bo grać chcę :c Tak btw. skąd bronie 75, bo nie widzę w prezce?

tenor.gif

Opublikowano

Beka, że admin nie powie co się dzieje, tylko gra w c***a z graczami i ma w d***e wszystko. A za chwile będą bezsensowne wymówki zamiast powiedzieć prawdę :)

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Dobra nie lubię w huj4 lecenia zawiodłem się ... IDZIEMY Z TEGO TEMATU NIE MA SENSU CZEKAĆ do 19 miałeś czas admin . 

Ktoś tu czuje się zawiedziony? A tak mocno wierzył w start jeszcze godzinę temu...

Ogólnie szkoda, bo fajnie się zapowiadał serwer, ale niech dopną all i wtedy zrobią całą prezke+ ustalą realny termin.

Opublikowano

Dobra nie lubię w huj4 lecenia zawiodłem się ... IDZIEMY Z TEGO TEMATU NIE MA SENSU CZEKAĆ do 19 miałeś czas admin . 

Nara ^>^

Opublikowano

mysle, że ja jak i wiekszośc graczy poczeka nawet i tydzien a pisanie ze spadamy ze nie warto itp itd nic nie daje... robicie tylko anty reklame serwera, który rzekomo sie tak bardzo wam podobał... myslec ludzie myslec anim cos palniecie :D myslenie nie boli :D

wsrhs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...