Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tradical

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za dużo śmieci, te zbroje.. co to jest? Zapowiedź zrobiona na odwal się, zapewne będzie mnóstwo bugów, bo z tyloma nowościami serwer z pewnością nie wystartuje dobrze.. Powinna być conajmniej półroczna zapowiedź i miesiąc beta testów, a nie my dowiaduje się dopiero teraz. Jak dla mnie syf, szkoda czasu, nie polecam.

Tak wiem, cieszą Cie pokolorowane stalki, ja niestety wolę coś bardziej oryginalnego.

Dzięki za opinię.

gdzie download

Śledź jutro rano ten temat.

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mozna prosic o tabelke bonow ? 
widac ze reklama jest :) ciekawe czy beda bugi :)
czy te zbr i bronie ,,swieca sie jak psu jajca" ? 
gdzie reszta prezentacji ?

Opublikowano

Tak wiem, cieszą Cie pokolorowane stalki, ja niestety wolę coś bardziej oryginalnego.

Dzięki za opinię.

Śledź jutro rano ten temat.

Oryginalnego? faktycznie dobry z Ciebie Joker.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Oryginalnego? faktycznie dobry z Ciebie Joker.

Tak wiem, ty sobie robisz przy długim projekcie i Cie za każdym razem wnerwia każda nowa zapowiedź na forum, cóż się dziwić.

Opublikowano

mozna prosic o tabelke bonow ? 
widac ze reklama jest  :) ciekawe czy beda bugi  :)
czy te zbr i bronie ,,swieca sie jak psu jajca" ? 
gdzie reszta prezentacji ?

Nie świecą się tak, jak to opisałeś. :D

Kiedy ta 2 cześć prezentacji ?

Musimy całą prezentację zmienić na inny format, przez noc się tym zajmiemy, wybaczcie za problemy.

No to jakies 3000k ludzi na start :D zawitam oczywiscie a ile max hp i abs ? 

Standardowo.

Opublikowano

Z*********E!

Wbijam z ekipą na serwer, tylko jedno pytanie.
W ile się ogarnie wszystko (perf eq, max level) grając dziennie 3/4h?

@Edit

Skąd Ku ?

Opublikowano

U mnie , Bigmena , Kirka , RyKoxa , Pawła jak narazie ;)

Hahahah Reklama u Weeziego czyli po prostu Anty-Reklama. Ten sam błąd zrobili na Amerionie ale naszczęście dostał bana za obrazy nie jednego zresztą ;).

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

1. Tabela bonusów

2. 6 - 7 ?

3. nagrody u biologa

4. 6th skill?

5. niekonczaca sie pelerynka i potki?

6. KU i kamienie duchowe skąd?

7. czy lucznicy podchodza do gracza w grocie?

Opublikowano

Hahahah Reklama u Weeziego czyli po prostu Anty-Reklama. Ten sam błąd zrobili na Amerionie ale naszczęście dostał bana za obrazy nie jednego zresztą ;).

Nie rozśmieszaj mnie bo nie mam tam żadnego bana xD.

Mogę Ci na pw wysłać screeny , jedynie dostalem bana na czat 2h :)

Śmieszny jesteś maver97 chociaż nawet Cie nie znam , w dodatku Ci powiem że nigdy nikt nie powiedział mi że reklama nic nie dała etc więc jesteś smieszny dzieciaku z przedszkola ;)

@ Kiedy Joker uzupełnisz prezentacje bo miala byc dziś ;f ? a nadal nie ma -,-

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Śmieszny jesteś maver97 chociaż nawet Cie nie znam , w dodatku Ci powiem że nigdy nikt nie powiedział mi że reklama nic nie dała etc więc jesteś smieszny dzieciaku z przedszkola ;)

Aurat Kolega ma racje.

Jeżeli nagrywasz filmy co 2 słowo to przekleństwo to jest to anty reklama.

Zobacz na film z Metinka. Dostałeś Gm i zacząłeś gracza wyzywać że mu sie matka puszcza czy coś takiego - Zachowanie 1 Gimb

AAAA ludzie myślą że masz dobrą oglądalność hmm ? Dlaczego? 

1790707.jpeg

Dlatego że dokupujesz sobie suby i wyświetlenia.

Ps. Pamiętasz odcinek z Lola? Ile miałeś wyświetleń ? 10k? i Usuwałeś go po  hejtach xD

jednak twoi widzowie także myślą

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Aurat Kolega ma racje.

Jeżeli nagrywasz filmy co 2 słowo to przekleństwo to jest to anty reklama.

Zobacz na film z Metinka. Dostałeś Gm i zacząłeś gracza wyzywać że mu sie matka puszcza czy coś takiego - Zachowanie 1 Gimb

AAAA ludzie myślą że masz dobrą oglądalność hmm ? Dlaczego? 

1790707.jpeg

Dlatego że dokupujesz sobie suby i wyświetlenia.

Ps. Pamiętasz odcinek z Lola? Ile miałeś wyświetleń ? 10k? i Usuwałeś go po  hejtach xD

jednak twoi widzowie także myślą

Nie ośmieszaj się asek pseudotechniku bo żal Ci dupe ścisnie.

Dziwnym trafem na amarenia jest 8k wyświetleń w 3 tygodnie gdzie tutaj przytoczę Ci kilku innych Youtuberów z Wyszukiwarki

( Rykox , 3,000 , Zabq 5,000 , Arelek 2,000 , Respect 2,000 )

Twój hejt pękł w szwach - przykre prawdziwe ból dupy #poziom_hard

@ Kiedy zostanie uzupełniona reszta prezentacji ? , nadal czekam i nie mogę się doczekać

/ FILMY Z METINKA ? BOZE ASEK JESTEŚ DZIECKIEM OGRANICZONYM UMYSŁOWO TAM GMA SIĘ KUPUJE ZA 30 ZL BO TO SERWER PVP I DOSTALEM GO ZA NAGRYWANIE 

a dodatkwo żeby zgasić twój wszechobecny ból dupy u każdego obecnie to na deser zamieszam ss z google analitics ? czy jak to sie tam mowi ;d 

http://screenshooter.net/100102396/dqbhour w sumie jest to 18 ,000 minut ? czy sekund ? nie wiem nie wnikam

http://screenshooter.net/100102396/selfgnu a ogólnie jest to 13 dni oglądania z czego dostalem 21 subow , dobranoc panie koxie x c*****e modele

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Tak wiem, ty sobie robisz przy długim projekcie i Cie za każdym razem wnerwia każda nowa zapowiedź na forum, cóż się dziwić.

Skąd ten wniosek? Możliwe że Wasz serwer jest bardzo dobry technicznie itd.

Ja tego nie wiem i nie znam się na tym, ale znam się na modelach dlatego je oceniłem.

W odróżnieniu od 99% hipokrytów z tego forum, wypowiadam się jedynie na temat rzeczy o których mam pojęcie.

Dodam również że NIGDZIE nie oceniłem ani negatywnie, ani pozytywnie Waszego serwera, a jedynie Wasze modele oraz zaprzeczyłem gdy nazwałeś je "oryginalnymi", to znaczna różnica więc prosiłbym o nieprzypisywanie mi czynów i słów które nie wyszły ode mnie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Hahah widzisz nawet na ts`ie gadalismy ;) Moja gildia tępiła całą Twoja za Twoje inteligentne zachowanie. To ciekawe bo w Twojej gildi nawet nikt nie chciał z Tobą na Ts`ie siedzieć i po paru dniach z tej Twojej " Wielkiej Gildii" miałeś gówno bo wszyscy odeszli ze względu na Twoje zachowanie i przez to że połowa serwera gdy widziała gildie "RetributioN" odrazu wiedziała co ma robić. Czy ja napisałem że reklama nic nie dała ? Napisałem że reklama w Twoich rękach to nie reklama a Anty-Reklama. Co do serwera to zapowiada się ciekawie zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ;) Szkoda tylko że ten "Wielki xD " youtuber robi Anty-Reklame swoją osobą. I co Ty masz chłoptasiu z tym że piszesz do każdego że jest "Dzieckiem" ?? Przeważnie piszą tak Gimby więc co do Ciebie chyba by się zgadzało :) 

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Hahah widzisz nawet na ts`ie gadalismy ;) Moja gildia tępiła całą Twoja za Twoje inteligentne zachowanie. To ciekawe bo w Twojej gildi nawet nikt nie chciał z Tobą na Ts`ie siedzieć i po paru dniach z tej Twojej " Wielkiej Gildii" miałeś gówno bo wszyscy odeszli ze względu na Twoje zachowanie i przez to że połowa serwera gdy widziała gildie "RetributioN" odrazu wiedziała co ma robić. Czy ja napisałem że reklama nic nie dała ? Napisałem że reklama w Twoich rękach to nie reklama a Anty-Reklama. Co do serwera to zapowiada się ciekawie zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ;) Szkoda tylko że ten "Wielki xD " youtuber robi Anty-Reklame swoją osobą. I co Ty masz chłoptasiu z tym że piszesz do każdego że jest "Dzieckiem" ?? Przeważnie piszą tak Gimby więc co do Ciebie chyba by się zgadzało :)

Nawet Cię nie znam chłoptasiu , co do ameriona to GRAŁEM TAM 1 dzień w dzien startu.

Ludzie z gildii wiedzieli o tym że mmi się tam nie chce grać ( mowie o ludziach którzy tam naprawdę grali tzn Slasher , etc )

Zakładam że ty jesteś tym dzieckiem które pocisnąłem na ts'ie jak twój chłoptaś z gildii mi ksuł przez co dostałem bana na czat na CAŁEE 2h.

Śmieszna historia ^^

Kończe z toba dyskusje i tak będziesz leżeć ;)

giphy.gif

Opublikowano

Nawet Cię nie znam chłoptasiu , co do ameriona to GRAŁEM TAM 1 dzień w dzien startu.

Ludzie z gildii wiedzieli o tym że mmi się tam nie chce grać ( mowie o ludziach którzy tam naprawdę grali tzn Slasher , etc )

Zakładam że ty jesteś tym dzieckiem które pocisnąłem na ts'ie jak twój chłoptaś z gildii mi ksuł przez co dostałem bana na czat na CAŁEE 2h.

Śmieszna historia ^^

Kończe z toba dyskusje i tak będziesz leżeć ;)

No widzisz a jednak nie jestem tym dzieckiem ;) 1 dzień grałeś ? a to jest ciekawe bo przez pierwsze noce do godzin porannych siedziałeś i już w pierwszy dzień zaczęła się jazda z Tobą i innymi graczami na wołaju. Mówisz o ludziach z Twojej gildi co niby naprawde grali ? Grało ponad 10 osób tylko wszyscy się na Ciebie po prostu WYJEBALI. No sorrki jak mówisz "z tymi co naprawde grali" Oprócz tych 2 Twoich Funfli nikt inny po prostu nie chciał z Tobą grać ;x Ile razy jak tam grałem płakali mi na PW ludzie z Twojej gildii że cyt."Mają w Ciebie w wyjebane", "Weezy to fra... nawet nie ma z nim co gadać" więcej nawet nie ma sensu pisać ;x Oprócz Twojego jednego przydupaska, który bronił swojego pana a cała reszta po prostu zobaczyła jaki jesteś i mieli Cię głeboko w d***e :) Chyba nie dziwne jak ponad połowa graczy która tam grała/gra lekko mówiąc nie darzyła Cię sympatią. Weezy i te jego przepalone zwoje mózgowe :x

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Napewno zagram, server zapowiada sie zajebiscie! robi ktos jakąs gildie? pisać PW!

Opublikowano

Jak dla mnie jeden z najlepszych serwerów easy piękne sety ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Klient pewnie będzie po 14. :)

Ja również czekam, bo myślę, że na starcie będzie te 1k + graczy. :)

Join mi napisał, że postara się już w nocy wrzucić, więc skąd twoje teorie o 14+?

UkINXJ3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...