Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tradical

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega chyba nie ma co robić prócz nabijania postów?

Raz piszesz, że fajny serwer, że na to czekałem, chwilkę później mówisz, że nic z tego nie będzie.

Nie chcesz, nie czekaj. Przecież nikt Cię tu nie trzyma i do gry nie zmusza, czekasz tu z własnej woli.

Tobie jedynie wystarczy czytać to co piszę , każdy ma prawo wypowiadać się raz tak raz tak więc cichutko tam . Ps . wkońcu mam taki nick o postach ^.^ 

f63m.jpg

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Joker a co z tym twoim serwerem? oj mało ludzi się nim interesowało i byś nie zarobił więc postanowiłeś przerobić zdjęcia, bronie,pety które i tak nie istnieją. Człowieku jeśli myślisz że coś na nim zarobisz i ludzie będą wpłacać to grubo się mylisz :) Takie FAKE wsadź sobie w d**e.

Zobaczcie link do tej reklamy [start 14 września 2014 godzina 16. Po kilku dniach tworzy serwer na nowo. Podejrzane ?
http://www.mpcforum.pl/topic/1285389-zapowiedz-metin2-easy-juz-jutro/#entry10977588

LUDZIE TEN SERWER POWSTAŁ PO TO ŻEBY KRAŚĆ KONTA INNYM GRACZOM :)

Opublikowano

Tobie jedynie wystarczy czytać to co piszę , każdy ma prawo wypowiadać się raz tak raz tak więc cichutko tam . Ps . wkońcu mam taki nick o postach ^.^ 

Nie mam się co z tobą przegadywać, bo to przecież bez sensu.

Czekam tylko na to aż z moich zgłoszeń wybije Ci 100% ostrzeżeń. 

a ty masz niedojebanie mózgowe . 

A takim właśnie postem pokazałeś, że wiek nie przekracza liczby 15. 

I proszę nie odpowiadać. 

Opublikowano

Nie mam się co z tobą przegadywać, bo to przecież bez sensu.

Czekam tylko na to aż z moich zgłoszeń wybije Ci 100% ostrzeżeń. 

A takim właśnie postem pokazałeś, że wiek nie przekracza liczby 15. 

I proszę nie odpowiadać. 

Może mieć nawet i 8 lat.. a może 20.., ale to jego sprawa jak będzie się zachowywał i nic ci do tego :).

Opublikowano

7 min po i nie ma łatki jaja sobie robią

Nawet nie chodzi o opóźnienia, lecz o brak informacji ze strony Jokera

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Start mial byc o 19:00 potem 20:30 nastepnie 21:00 obecnie jest 21:10 i w dalszym ciagu nie wiadomo co gdzie i jak  :D ...

00381637475378013724.png
Opublikowano

Nawet nie ma sensu czekać na start serwera. Tak będzie przekładane przekładane i nie wystartuje. Sądzę, że temat powinien być zamknięty.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Mogłaby być jakaś informacja na temat przedłóżenia.

Mogłaby być jakakolwiek informacja ^.^

W sumie to serwer ma już 2h 9min opóźnienia, więc trochę lipka :l

tenor.gif

Opublikowano

Tak, zaraz ustawią status online na stronce, a i tak nie będzie trybił serw. Szkoda mi MB, jeszcze się wstrzymuje z pobraniem Clienta :D

You.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...