Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tradical

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba nici z serwera , 3min już po a łatka nic prawie nie waży a admin ma problemy ją wrzucić za dużo jaboli amaren ? 

Oj tam, poczekaj te kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt min, admin też człowiek, może nagle do jego domu weszła policja z podejrzeniem o rozsyłanie keyloggerów w clientach do metina i mu kompa zabrali?

Ten 200lvl to w ile się wbije? Były beta testy? Dobrze dropią te szkatułki co są na serwerze? ;d

tenor.gif

Opublikowano

i po co te spiny? wyjdźcie na dwór skoro nie możecie poczekać kilku, kilkunastu minut. nowi w internetach? chyba większość serwerów ma swoje opóźnienia :)

Opublikowano

Oj tam, poczekaj te kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt min, admin też człowiek, może nagle do jego domu weszła policja z podejrzeniem o rozsyłanie keyloggerów w clientach do metina i mu kompa zabrali?

Ten 200lvl to w ile się wbije? Były beta testy? Dobrze dropią te szkatułki co są na serwerze? ;d

Powiedz mi kur** kolego po ch** zadajesz pytania jak widzisz, że administracja czyli Joker ci nie odpisze kur** -.-

Opublikowano

nom keya już kazdy pewnie ma dziwne że ikona bez uruchomienia a pewnie key sie wgrał do systemu ;) 

nie zapominajmy że forum nie działa is nie działa ;< 

f63m.jpg

Opublikowano

Powiedz mi kur** kolego po ch** zadajesz pytania jak widzisz, że administracja czyli Joker ci nie odpisze kur** -.-

A Ty po co offtopujesz? Pytam się, bo może były beta testy i była tam osoba, która teraz siedzi w temacie i mogłaby odpisać?

To może chociaż odpowie kiedy ta łatka? Start miał być o 19, potem o 20:30, a tu dalej nic. Ja mogę poczekać, ale niektórzy może nie są tacy cierpliwi i odejdą jeszcze przed startem? ;s

@2up to był przykład xD

tenor.gif

Opublikowano

MOD ZAMKNIJ TEN TEMAT I WYPIER TEN SERWER NA SMIECIE TO GOWNO NIE RUSZY NIGDY NARA . 

Kolego, widać że twój wiek nie przekracza 15. Co chwile, "BĘDZIE ROZPIERDOL", "ZJEBANY SERWER" etc.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Kolego, widać że twój wiek nie przekracza 15. Co chwile, "BĘDZIE ROZPIERDOL", "ZJEBANY SERWER" etc.

On nie jest niczemu winny stres, nauka i okres dojrzewania.

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

start 20:30- pff 

latka bedzie-pff

Po takim starcie ludzie rezygnuja z serwa.

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

MOD ZAMKNIJ TEN TEMAT I WYPIER TEN SERWER NA SMIECIE TO GOWNO NIE RUSZY NIGDY NARA . 

Kolega chyba nie ma co robić prócz nabijania postów?

Raz piszesz, że fajny serwer, że na to czekałem, chwilkę później mówisz, że nic z tego nie będzie.

Nie chcesz, nie czekaj. Przecież nikt Cię tu nie trzyma i do gry nie zmusza, czekasz tu z własnej woli.

Opublikowano

latka bedzie-pff

Rezygnują z serwa a coraz więcej osób w prezce kappa

Skąd bronie 75 ?

Opublikowano

latka bedzie-pff

Ja sie dziwie ze nie zrezygnowali z Cb ;)

Liepiej żeby serw był dopracowany i wystartował 2h pozniej niż bugi na starcie 

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

BO BĘDZIE ROZPIERDOL WRESCIE SIE ADMIN ODEZWAL CZEKAM NA OSTRE RZENIECIE NA SERWIE :D 

f63m.jpg

Opublikowano

Start godzina 21:00.

Tylko już nie przesuwaj a jak bd jeszcze jakiś serwer robił to:

serwer zrób na np: 12/9 że w 100% gotowe wszystko ale startuj w dzień następny, nie bd chociaż opóźnień.

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Start godzina 21:00.

To 8min do startu, gdzie ta łatka?

BO BĘDZIE ROZPIERDOL WRESCIE SIE ADMIN ODEZWAL CZEKAM NA OSTRE RZENIECIE NA SERWIE :D

Masz rozdwojenie jaźni?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...