Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tradical

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chcesz klienta i stronę?

Teraz to możesz mnie cmoknąć w pompeczke chłopczyku :) nie interesuje mnie wasz serwer bo już na samym początku wciskacie wałki a dzieci wierzą jak byś miał tego clienta czy stronę to byś rano udostępnił zgodnie z danym słowem ale co? Wale na wasz serwer i powodzenia dzieciątka droge . Innych możecie okłamywać ale ja miałem 2 serwery więc swoje wiem i mam spore doświadczenie. A powiedz mi jak atakują wasz serwer skoro nie ma clienta a skąd by mieli ip dedyka?? no Słucham opowiadaj  <3  <3

P.S Snickers93 Dziękuje za poparcie 

Opublikowano

Teraz to możesz mnie cmoknąć w pompeczke chłopczyku :) nie interesuje mnie wasz serwer bo już na samym początku wciskacie wałki a dzieci wierzą jak byś miał tego clienta czy stronę to byś rano udostępnił zgodnie z danym słowem ale co? Wale na wasz serwer i powodzenia dzieciątka droge . Innych możecie okłamywać ale ja miałem 2 serwery więc swoje wiem i mam spore doświadczenie. A powiedz mi jak atakują wasz serwer skoro nie ma clienta a skąd by mieli ip dedyka?? no Słucham opowiadaj  <3  <3

P.S Snickers93 Dziękuje za poparcie 

Nie zwracaj się do mnie jak do dziecka, bo sobie nie życzę, żeby jakiś gówniarz mnie obrażał.

Hmm, adres odnośnika z grafiki w prezentacji?

Opublikowano

Nie zwracaj się do mnie jak do dziecka, bo sobie nie życzę, żeby jakiś gówniarz mnie obrażał.

Hmm, adres odnośnika z grafiki w prezentacji?

Nie wiesz ile mam lat to nie pyskuj jestem zapewne starszy niż ty :) Jak ja robiłem serwery to ty smoczka żułeś i nie miałeś  o tym pojęcia . A na marginesie gówniarza sobie znajdź i wychowaj na nic innego cię nie stać ? Ja wam dziękuje za serwer nie gram na serwerach gdzie na same dzień dobry administracja wciska wałki pozdrawiam i powodzenia ze startem ale wątpię ze wystartujecie :) . Powiem tyle wciskacie wałki że konkurencja was atakuje ale niby z jakiego powodu? zazwyczaj atakują ponieważ fakt faktem może im serwer zagrażać bo mogą stracić graczy jak owy serwer jest topowy ale ten tutaj tradical ?? To mnie nie zaciekawił i szczałbym na to aby np was atakować prezentacja uboga niczym mnie nie zachęcił więc szczerze? wątpię że ktoś was atakuje tylko się nie wyrobiliście i tyle. Albo sam dasz zaraz ddosa na dedyka i dasz ss że niby ktoś was atakuję żeby tylko tutaj dzieciaki uwierzyli hahah nie no koleś super jesteś :) , aż dam ci like ;D pozdro  <3  <3  <3

Opublikowano

Ja tam czekam na strone :) Chcę już go Pobraać ;OO Zobaczymy jak start Wypali, Bo Ostatnio wszystkim Ciulowo idzie :D

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Nie wiesz ile mam lat to nie pyskuj jestem zapewne starszy niż ty :) Jak ja robiłem serwery to ty smoczka żułeś i nie miałeś  o tym pojęcia . A na marginesie gówniarza sobie znajdź i wychowaj na nic innego cię nie stać ? Ja wam dziękuje za serwer nie gram na serwerach gdzie na same dzień dobry administracja wciska wałki pozdrawiam i powodzenia ze startem ale wątpię ze wystartujecie :) . Powiem tyle wciskacie wałki że konkurencja was atakuje ale niby z jakiego powodu? zazwyczaj atakują ponieważ fakt faktem może im serwer zagrażać bo mogą stracić graczy jak owy serwer jest topowy ale ten tutaj tradical ?? To mnie nie zaciekawił i szczałbym na to aby np was atakować prezentacja uboga niczym mnie nie zachęcił więc szczerze? wątpię że ktoś was atakuje tylko się nie wyrobiliście i tyle. Albo sam dasz zaraz ddosa na dedyka i dasz ss że niby ktoś was atakuję żeby tylko tutaj dzieciaki uwierzyli hahah nie no koleś super jesteś :) , aż dam ci like ;D pozdro  <3  <3  <3

Nie wiem ile masz lat, lecz wnioskuje po twoich wypowiedziach, że na pewno nie przekraczasz 18 roku życia lub masz poważną dysleksję.

Nie odpowiedziałeś na moją odpowiedź, tylko zmieniasz temat, co interpretuje jako zgodzenie się z moim zdaniem i moją wypowiedzią.

@Serwer

Projekt prawdopodobnie wystartuje dzisiaj, lecz nie dziwcie się, jak będą częto problemy z połączeniem, jutro to naprawimy.

Jeżeli jest osoba, która może wysłać klienta na inny hosting, to prosiłbym o PW, odwdzięczę się na pewno.

Opublikowano

Dobrze przepraszam . Już wychodzę z tego tematu szkoda czasu na to :)

Powodzenia na starcie ;***  <3  <3  <3  <3

Osoby z zaburzeniami osobowości nadużywają emotikonek, pytajników, wykrzykników itp. Trochę mi Ciebie szkoda, ale dużo dzisiaj takich osób. :(

5428180936970289905.png

Opublikowano

Godzina 16:10 , dzień startu ( 19.09'14 / Start o 19:00 ) Prezentacja nie dokończona , Strony brak , i jakiego kolwiek kontaktu z administracją , Joker ( administrator ) odwiedził prezentacje tylko po to aby prowadzić bezsensowną dyskusję  , i nawet nie dał informacji ... czy wystarują , czy może tak prezke dokończą , a może kiedy strona on ?... 

Szczerze czarno to widzę ... 

Pozdrawiam SciGanny.

Opublikowano

Godzina 16:10 , dzień startu ( 19.09'14 / Start o 19:00 ) Prezentacja nie dokończona , Strony brak , i jakiego kolwiek kontaktu z administracją , Joker ( administrator ) odwiedził prezentacje tylko po to aby prowadzić bezsensowną dyskusję  , i nawet nie dał informacji ... czy wystarują , czy może tak prezke dokończą , a może kiedy strona on ?... 

Szczerze czarno to widzę ... 

Pozdrawiam SciGanny.

chyba masz problem z czytaniem, bo informację Joker podał :>

Opublikowano

Joker podał że serwer ma dziś wystartowąć |( nie podal godziny czyli równie dobrze maja czas do 23:59 )   nie podał nic info o prezce ani kliencie czyli serwer moze wystartować a klienta ci podadzą jutro . Wszystko możliwe z nieogarnięta administracja

Opublikowano

Zainteresowanie serwerem duże, ale administracja leci sobie w kulki. Widać, że nie doceniają tego ile osób czeka na ten serwer. Jeśli tak dalej pójdzie to z tych tłumów zostaną tylko nieliczni, a tak pięknie się zapowiadało...

Opublikowano

Pięknie pięknie się zapowiadało, ale wyjdzie tak jak zawsze.

Chociaż coś już z stroną robią, bo już nie ma reklamy aby kupić domenę tylko jest biała strona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...