Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tradical

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie fail dzisiaj będzie

Ani strony, clienta, forum, ts ... A za kilka godzin start? :rolleyes:

Team pewnie w szkole siedzi i do 14 nic nie będzie 8S

Mimo że serwer wydaje się dobry !

Opublikowano

Pewnie fail wszystkiego brak, nawet screeny weryfikacyjne modyfikowane(zmniejszona rozdzielczość, aby prawdziwej nazwy serwera nie było widać)

Opublikowano

Pewnie fail dzisiaj będzie

Ani strony, clienta, forum, ts ... A za kilka godzin start? :rolleyes:

Team pewnie w szkole siedzi i do 14 nic nie będzie 8S

Mimo że serwer wydaje się dobry !

Pewnie fail wszystkiego brak, nawet screeny weryfikacyjne modyfikowane(zmniejszona rozdzielczość, aby prawdziwej nazwy serwera nie było widać)

Na 100% bd fail jak nic nie ma prezki całej, do tej godz. powinien być już klient, strona może być przed startem włączona, a co do tego że 1k graczy na starcie hhaha na co liczycie jak w temacie 4 strony tylko... i teraz pokazuje że 24 osoby przeglądają temat, kiedy na innych zapowiedziach w "godzinach szczytu" przeglądało ponad 100+ tu jakoś tego nie widza administracja jak na razie olewa nas...

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Na 100% bd fail jak nic nie ma prezki całej, do tej godz. powinien być już klient, strona może być przed startem włączona, a co do tego że 1k graczy na starcie hhaha na co liczycie jak w temacie 4 strony tylko... i teraz pokazuje że 24 osoby przeglądają temat, kiedy na innych zapowiedziach w "godzinach szczytu" przeglądało ponad 100+ tu jakoś tego nie widza administracja jak na razie olewa nas...

Serio ?

Jest piątek człowieku godzina 12:24 więc chcesz 100 osób w temacie gdzie ludzie są w pracy / szkole ?

Gratuluje , ja p******e rusz tą głową czasami.

Miał być klient do 14 , prezentacja miala byc uzupełniona .. cienko to widze ;f

ani strony ani forum ani ts nic :(

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Serio ?

Jest piątek człowieku godzina 12:24 więc chcesz 100 osób w temacie gdzie ludzie są w pracy / szkole ?

weezi zgredzie widze ze tutaj Ci nie zapłacili wiec krytukujesz? :DDD

zalosne :D

idz już grzecznie i ladnie pisać tam gdzie dostales 40zl ^^ xDD

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

weezi zgredzie widze ze tutaj Ci nie zapłacili wiec krytukujesz? :DDD

zalosne :D

idz już grzecznie i ladnie pisać tam gdzie dostales 40zl ^^ xDD

Dostałem i tu kase i hejtuje bo mam prawo do tego ;-)

Miało być wszystko rano a nic nie ma 

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Niech sie ogarna naprawde z ta prezka itp. :)

Clienta na ostatnia sekunde moga dac wedlug mnie , Konkurencji mniej milej sie grac bedzie dla mnie .

Net 125mb/s wiec ... Byle nie kijowy Hosting .

Co do ts3 , niech ogarna najpierw prezke , strone i clienta . 

A dopiero potem komunikacje taka :D

Edited_1.png

Opublikowano

kiedy stronka i jaki do niej adres?

Miała być rano , tak samo jak forum i ts i klient :F

Narazie nic nie ma ale mam nadzieje ze 14/15 juz cos się pojawi chociaż info jakies :F

Niech sie ogarna naprawde z ta prezka itp. :)

Clienta na ostatnia sekunde moga dac wedlug mnie , Konkurencji mniej milej sie grac bedzie dla mnie .

Net 125mb/s wiec ... Byle nie kijowy Hosting .

Co do ts3 , niech ogarna najpierw prezke , strone i clienta . 

A dopiero potem komunikacje taka :D

Ale wiesz jak dadza na ostatnia chwile to jak ruszy serwer zobacza topke to wiele osob powie " topka juz daleko nie gram " xD

giphy.gif

Opublikowano

Cały czas trwają prace nad serwerem, gdyż jak pewnie niektórzy się domyślają, mamy zakłócenia spowodowane prawdopodobnie konkurencją.

Jeśli sytuacja się nie zmieni, to nie chcemy robić niewypału, wykupimy dodatkowy firewall i przesuniemy start z lepszą reklamą.

Jak ktoś ma może jakieś informacje kto mógłby nam zakłócać prace serwera, to proszę o PW.

Przepraszamy za problemy, robimy wszystko co w naszej mocy, aby serwer został uruchomiony bezproblemowo.

Opublikowano

a której ma być strona serwera ? i czy na starcie będzie IS ?

jak z reklamą ? :P

Opublikowano

Serio ?

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, może pora wrócić do szkoły... napisałem przecież że 100+ w godzinach szczytu jakoś takiej ilości nie zobaczę w tym temacie w godzinach szczytu. Idź może się przewietrzyć.

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

a której ma być strona serwera ? i czy na starcie będzie IS ?

jak z reklamą ? :P

Nawet niewiadomo czy dziś ruszy :D

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, może pora wrócić do szkoły... napisałem przecież że 100+ w godzinach szczytu jakoś takiej ilości nie zobaczę w tym temacie w godzinach szczytu. Idź może się przewietrzyć.

Chyba tobie przydała by się jakaś ksiązka

" teraz pokazuje 24 osoby gdzie w godzinach szczytu jest + 100 tu jakoś tego nie widze" 

Ja p******e ...

Jesteś k***a Maciej jasnowidz że wiesz ile będzie tutaj w godzinie szczytu ludzi ?

o.O

giphy.gif

Opublikowano

A z jakiej racji , ty go obrażasz ? , to że on sobie hajsy trzepie to już nie twój interes :/

normalnie go pozdrowiłem i wizi dobrze wie :D

szkoda ze Ty nie zakumales xDDD

aw @ czekamy czekamy na serwer ??

nie ;d

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Cały czas trwają prace nad serwerem, gdyż jak pewnie niektórzy się domyślają, mamy zakłócenia spowodowane prawdopodobnie konkurencją.

Jeśli sytuacja się nie zmieni, to nie chcemy robić niewypału, wykupimy dodatkowy firewall i przesuniemy start z lepszą reklamą.

Jak ktoś ma może jakieś informacje kto mógłby nam zakłócać prace serwera, to proszę o PW.

Przepraszamy za problemy, robimy wszystko co w naszej mocy, aby serwer został uruchomiony bezproblemowo.

Szkoda, że konkurencja dopuszcza się tak nie honorowych czynów. :/ Wasz serwer zaciekawił mnie i chciałbym wrócić do Metina po baaaaaardzo długim czasie. Poczekam na start tyle ile będzie trzeba, życzę powodzenia ;)

5428180936970289905.png

Opublikowano

Przepraszamy za problemy, robimy wszystko co w naszej mocy, aby serwer został uruchomiony bezproblemowo.zapomniałem trze

Przestań ściemniać że atakują ci serwer tylko powiedz wprost że się nie wyrobiliście a nie tutaj kity wciskać a dzieci tutaj we wszystko wierzą naiwne . Skoro nie ma strony ani forum ani clienta dla mnie to jest jednoznaczne daliście ciała i najlepszym argumentem jest wkręcanie wałków że konkurencja to i owo ale no tak  zapomniałem trzeba na coś zwalić winę bądź na kogoś żeby swobodnie przesunąć start a dzieciarnia tutaj nie ma pojęcia o tym i we wszystko uwierzą ja miałem dwa serwery swoje więc ja się na take wałki nie dam nabrać , a gracze mogą w to wierzyć ale nie ja :)

Tyle odemnie Pozdrawiam i powodzenia ze startem :)  <3  <3  <3  <3  <3

P.S Dziękuje za like ;***

Opublikowano

Przestań ściemniać że atakują ci serwer tylko powiedz wprost że się nie wyrobiliście a nie tutaj kity wciskać a dzieci tutaj we wszystko wierzą naiwne . Skoro nie ma strony ani forum ani clienta dla mnie to jest jednoznaczne daliście ciała i najlepszym argumentem jest wkręcanie wałków że konkurencja to i owo ale no tak  zapomniałem trzeba na coś zwalić winę bądź na kogoś żeby swobodnie przesunąć start a dzieciarnia tutaj nie ma pojęcia o tym i we wszystko uwierzą ja miałem dwa serwery swoje więc ja się na take wałki nie dam nabrać , a gracze mogą w to wierzyć ale nie ja :)

Tyle odemnie Pozdrawiam i powodzenia ze startem :)  <3  <3  <3  <3  <3

P.S Dziękuje za like ;***

Chcesz klienta i stronę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...