Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tradical

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak warto tu start przesunać na 20 pomimo że  pobiore klienta 1 gb w 20 min to jestem za przesunieciem startu na 20

Opublikowano

Macie internet z biedronki to wasz problem ,

Krecie ta korbka od internetu szybciej to wam sie pobierze szybciej :D

A jak nie tak , to wegla dorzucie . 

Proste .

Mialobyc 19 , Ma byc 19 . 

Tyle w temacie , Potem bedzie przestawiane i przesuwane miliard razy bo jakis gowniarz sie na start nie zalapal .

Kilka godzin w plecy wam nic nie zrobi , Ominiecie tlum przyjdziecie na puste mapy i bedzie sie wam lepiej grac na poczatku niz innym .

Edited_1.png

Opublikowano

Proste .

Tyle w temacie , Potem bedzie przestawiane i przesuwane miliard razy bo jakis gowniarz sie na start nie zalapal .

Kilka godzin w plecy wam nic nie zrobi , Ominiecie tlum przyjdziecie na puste mapy i bedzie sie wam lepiej grac na poczatku niz innym .

A to że klient i strona miał być rano , tego kolega nie widzi tylko by mu było dobrze a innych to mieć gdzieś osobiście też bym mógł mieć 50|% graczy w d***e  i sądzić jak ty ale nie mam i wnioskuje o przesuniećie startu na 20-21 było by dobrym rozwiązaniem   PS. Zrobi ci coś czekanie 1-2h dużej czy mamusai nie pozwala grać po 20 ;] ?

Opublikowano

Proste .

Idioto serwer nie musi startować o 19 może sobie przesunąć start nawet o tydzień więc jak ci sie coś nie podoba to wypierdalaj i nie wracaj bo płakać za tobą nie będziemy

2075log.jpg

Opublikowano

Dla mnie to ten client może być nawet za 5 , 19 .. ale pomyślcie tez o ludziach co nie mają 100mb.. i pobierają po 200kb's ... to nie jest ich wina , jak np ktoś mieszka na zadupiu.. to tam nie ma internetu światłowodowego.. więc nie wiem czemu nie możecie tego clienta troszke wcześcniej upnąć:C , a wgl to ta prezka nadal nie dokączona.. 

Pzdr. SciGanny. 

Opublikowano

a klienta to skad pobiore??Bo na stronie nic nie ma.

Mial bys wstawiony o 18  a jest juz grubo po i gdzie krw klient??

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

A co do obietnic team ja wszystko rozumiem  lecz brak tu  kontaktu z Admin=Gracz   jak coś sie obiecuje na np. 18 i tego nie ma  to    np. po 18 chwila napisał by jeszcze 30-40 min a tu nic .   Czyli serwer fajny team -10/10

Opublikowano

Idioto serwer nie musi startować o 19 może sobie przesunąć start nawet o tydzień więc jak ci sie coś nie podoba to wypierdalaj i nie wracaj bo płakać za tobą nie będziemy

Typowa gimbaza :D

Dziekuje ci chlopcze , Ze przypomniales mi ze musze przygotowac sie psychicznie na takich wyjatkowych ludzi jak ty .

Co do twoich bezwartosciowych wypocin ktore nie maja najmniejszego sensu lub argumentu aby poprzec to co piszesz , Odpowiem tak .

"Hah."

Tyle odemnie , Moj najdrozszy przyjacielu .

Jak jestes cos wart to pokazesz to na serwerze , Moj nick znasz z MPC .

Swojego lepiej nie podawaj bo nie "za-wowojujesz"  za duzo .

Serwer mial byc o 19 , Wiec ma BYC o 19 .

Jak ktos cos obiecuje , To ma danego slowa dotrzymac .

Nie mam zamiaru wchodzic na serwer gdzie ktos nie potrafi dotrzymac slowa ....

Jakbym mogl tak zyc w klamstwie !? xD

Edited_1.png

Opublikowano

Kilower troche sie osmieszasz w tym momencie :P .. cieszymy sie ze Cie nie bedzie na starcie ..bo wydaje mi sie i jestem tego pewien ze serwer o godzienie 19 nie wystartuje :P ...az tak idelnych serwerow nigdy nie bylo..a jesli serwer wystartuje 5 po.. no to nie mozesz wbic na serwer poniewaz "Jakbym mogl tak zyc w klamstwie !?  xD"

Wiec dowidzenia .:*

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dziekuje ci chlopcze , Ze przypomniales mi ze musze przygotowac sie psychicznie na takich wyjatkowych ludzi jak ty .

Co do twoich bezwartosciowych wypocin ktore nie maja najmniejszego sensu lub argumentu aby poprzec to co piszesz , Odpowiem tak .

"Hah."

To już cie tu nie powinno byc od rana ( bo strona miałą być rano a była od 17-18 )    , a nadal tu jesteś . Wiec co to dla ciebie poczekać znów  z 10 godzin  .

Opublikowano

To już cie tu nie powinno byc od rana ( bo strona miałą być rano a była od 17-18 )    , a nadal tu jesteś . Wiec co to dla ciebie poczekać znów  z 10 godzin  .

Kilower troche sie osmieszasz w tym momencie :P .. cieszymy sie ze Cie nie bedzie na starcie ..bo wydaje mi sie i jestem tego pewien ze serwer o godzienie 19 nie wystartuje :P ...az tak idelnych serwerow nigdy nie bylo..a jesli serwer wystartuje 5 po.. no to nie mozesz wbic na serwer poniewaz "Jakbym mogl tak zyc w klamstwie !?  xD"

Wiec dowidzenia .:*

Osmieszacie to sie wy , Nie rozumiejac faktu ze z was sie narywam i ze to Sarkazm .

Czatujac na ten download jakby wasze zycie zalezalo wlasnie od tego .

Wedlug mnie serwer moze nie wychodzic wcale , lezy mi to.

Wyjdzie to zagram , nie to nie .

Ale fajnie sie z wami pisze i dlatego tu jestem .

Bo beka z was wieksza niz na samym serwerze bedzie .

Ps. Mysilalem ze jak jebne czerwonym to kazdy zrozumie ...

Edited_1.png

Opublikowano

a klienta to skad pobiore??Bo na stronie nic nie ma.

Mial bys wstawiony o 18  a jest juz grubo po i gdzie krw klient??

"Hah."

admin dawaj klijenta :D na 2/3 hostingach bo duzo osob na raz bedzie sciagalo :P

Ludzie spokojnie.

Serwery prawie zawsze mają opóźnienia, więc nie ma co spamować.

Rozumiem jakby już była 20, a by jeszcze klienta nie było, a tak to wystarczy cierpliwość.

Jeśli nie chcecie czekać to nie czekajcie, Ci którzy naprawdę na serwer czekają to nawet do jutra poczekają. :)

Opublikowano

Osmieszacie to sie wy , Nie rozumiejac faktu ze z was sie narywam i ze to Sarkazm .

Czatujac na ten download jakby wasze zycie zalezalo wlasnie od tego .

Wedlug mnie serwer moze nie wychodzic wcale , lezy mi to.

Wyjdzie to zagram , nie to nie .

Ale fajnie sie z wami pisze i dlatego tu jestem .

Bo beka z was wieksza niz na samym serwerze bedzie .

Ps. Mysilalem ze jak jebne czerwonym to kazdy zrozumie ...

Ps. Czyli twoje posty mozna zgłosić do spamu  , tym bardziej że sam się przyznałeś .  

Opublikowano

Dla mnie to się troche komedia robi. Będę miał beke jak #Joker wejdzie o 19 i napisze, że serwer ON i wtedy da link do Clienta, pisałem, że mogę mu zauploadować clienta, to by już był dawno dawno. 

Ja tam mam wyjebane bo clienta w niecałe 10 minut pobiorę.

Zauważcie, że joker wejdzie na MPC jak coś zrobi. Nie było go, zrobił stronkę, to wbił na forum, teraz znów nie ma kontaktu, kontakt będzie jak wrzuci clienta.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

19.00 piszę na prezce wielkimi literami ślepy , czy kolejny złośliwy hejt bez rozumu ? 

Widzę, że ślepa wiara w rzeczy niemożliwe. Nadal brak clienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...