Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tradical

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wybacz, lecz jak dałem indywidualne skanowanie, to wyszła informacja, że już skan tego pliku był przeprowadzany i wyświetliło twój link.

a.jpg

Co nas to interere ?! Rzuć info o serwie

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Joker ty lepiej wyjaśnij czemu konta nie działaja a tam skanem się zajmujesz no ty człowieku nic nie ogarniasz kompletnie nic

Opublikowano

Wybacz, lecz jak dałem indywidualne skanowanie, to wyszła informacja, że już skan tego pliku był przeprowadzany i wyświetliło twój link.

a.jpg

weź się zabierz za to co masz, joker tak jak Batmanie błazen... właśnie doszło do mnie po jakiego tu jeszcze siedzę... jak to nie wystartuje dzisiaj już

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

w syserr wyskakuje takie coś

0919 21:41:21448 :: CMappedFile::Map !m_lpMapData 8
0919 21:41:04575 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/dropitem/dropitem.mse) Error

Opublikowano

weź się zabierz za to co masz, joker tak jak Batmanie błazen... właśnie doszło do mnie po jakiego tu jeszcze siedzę... jak to nie wystartuje dzisiaj już

To nigdy nie wystartuje. xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

Bo dalej się nie odpala klient. -,-

Jeżeli takie bugi są przed startem, a co dp po stracie :D

@off Miyoshi już uciekasz z ascariala ? 

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

w syserr wyskakuje takie coś

0919 21:41:21448 :: CMappedFile::Map !m_lpMapData 8
0919 21:41:04575 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/dropitem/dropitem.mse) Error

To źle client panu się rozpakował, u mnie syserr pusty i śmiga :> Tylko serwer off :D

­azYIWDl.png

Opublikowano

Jeżeli takie bugi są przed startem, a co dp po stracie :D

@off Miyoshi już uciekasz z ascariala ? 

@drasic Nie, nie uciekam z Ascariala. (: Ale chyba Ascarial nie jest jedynym serwerem, na którym mogę grać. Poza tym zainteresowała mnie prezka Tradical'a tylko, że chyba troszkę zbyt przereklamowana jest. :x

Opublikowano

wysztko idzie all ogarną  od strony graca prócz tego że konta nie łączą a joker wywalone ma na to i albo to fake na hasła albo joker to dziecko 8 letnie

Opublikowano

To źle client panu się rozpakował, u mnie syserr pusty i śmiga :> Tylko serwer off :D

nie sądzę, żeby się źle wypakował, bo nie tylko ja mam ten problem.

Opublikowano

stronka znów nie działa :)

A reklamy wykupił :D Ciekawe, Jak to oszust to mogą mu się zwrócic wydatki w prezentacji siedzialo 300os. z tego pewnie z 200 passow, z drugiej stronie jeśli to bd lipa i nie zadziała straci hajsu troche :D

Miota nim jak szatan !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...