Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tradical

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne jak nie ruszył wczoraj o 20:30 to może dzisiaj ruszy o 13:00. Wystarczy przeczytać wcześniejsze posty kolego. :)

Z powodu licznych ataków na serwer, co uniemożliwia zalogowanie do gry, przekładamy start na jutro (godzina 13:00).

Każdy kto poczuł dyskomfort z tego powodu, otrzyma skromną rekompensatę w postaci smoczych monet o wartości 10PLN.

Wystarczy napisać do mnie PW z loginem konta.

Przepraszamy za utrudnienia,

obiecujemy, że już jutro nie będzie takich problemów.

Pozdrawiamy,

team Tradical.

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo ładny serwer pod względem nowości i zaprezentowanej estetycznie prezentacji.

Polecam oraz życzę powodzenia administracji :P

Opublikowano

Co się tak napalacie na to ? Dadzą Wam SM ? Śmieszna reklama dla "dzieci" DDOS ? Czyli nie potrafisz ogarnąć owych ataków, przykre. Ładnie wszystko w preze a po stronie serwera ? Wielkie Gówno.

Opublikowano

"Każdy kto poczuł dyskomfort z tego powodu, otrzyma skromną rekompensatę w postaci smoczych monet o wartości 10PLN.

Wystarczy napisać do mnie PW z loginem konta."

To może odblokuj PW ? Geniuszu...

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

"Każdy kto poczuł dyskomfort z tego powodu, otrzyma skromną rekompensatę w postaci smoczych monet o wartości 10PLN.

To może odblokuj PW ? Geniuszu...

Na PW zrobiłbyś mu potężny spam. Wyślij login na profil. 

Opublikowano

Po c**j wam reszta prezentacji -,-, wejdziecie na serwer o się dowiecie :), a w prezentacji są same najważniejsze rzeczy, więc nie wiem w czym macie problem :).
O 13 i tak pewnie nie wystartuje, a jak wystartuje do tam Joker'owi limit like'ów xD.

"Każdy kto poczuł dyskomfort z tego powodu, otrzyma skromną rekompensatę w postaci smoczych monet o wartości 10PLN.

Hmmm sposób na pasy ;o ?  Jakby nie mógł dać każdemu tych sm, bo chyba każdy czuł ten dyskomfort :).

Opublikowano

No to czekamy, ten klient na stronie działa? bo jak go odpalam to nic sie nie dzieje ? Będą jakieś łatki ?

Pomogłem ? To wiesz co zrobić ; > hehe

Opublikowano

No to czekamy, ten klient na stronie działa? bo jak go odpalam to nic sie nie dzieje ? Będą jakieś łatki ?

Pewnie łatka z ROOT-ami przed startem ;) 

Opublikowano

Co się tak napalacie na to ? Dadzą Wam SM ? Śmieszna reklama dla "dzieci" DDOS ? Czyli nie potrafisz ogarnąć owych ataków, przykre. Ładnie wszystko w preze a po stronie serwera ? Wielkie G****o.

Dadzą SM jako rekompensata, ja się napalam, bo to zaje*isty serwer, a nie coś pokroju Twojego. "Śmieszna reklama dla "dzieci" DDOS ?" Pisz logicznie, bo nie wiem o co Ci chodziło, a przed znakami interpunkcyjnymi nie daje się spacji.

Po c**j wam reszta prezentacji -,-, wejdziecie na serwer o się dowiecie :), a w prezentacji są same najważniejsze rzeczy, więc nie wiem w czym macie problem :).

O 13 i tak pewnie nie wystartuje, a jak wystartuje do tam Joker'owi limit like'ów xD.

"Każdy kto poczuł dyskomfort z tego powodu, otrzyma skromną rekompensatę w postaci smoczych monet o wartości 10PLN.

Hmmm sposób na pasy ;o ?  Jakby nie mógł dać każdemu tych sm, bo chyba każdy czuł ten dyskomfort :).

Sposób na pasy? Hah :D Skoro ludzie się rejestrowali i ma tą baze to po co by to było?

Ale lepiej, żeby dał każdemu, bo

"#Joker

Przeczytano: Jeszcze nieprzeczytana "

Już widzę te SM'y ^.^

tenor.gif

Opublikowano

Dadzą SM jako rekompensata, ja się napalam, bo to zaje*isty serwer, a nie coś pokroju Twojego. "Śmieszna reklama dla "dzieci" DDOS ?" Pisz logicznie, bo nie wiem o co Ci chodziło, a przed znakami interpunkcyjnymi nie daje się spacji.

Sposób na pasy? Hah :D Skoro ludzie się rejestrowali i ma tą baze to po co by to było?

Ale lepiej, żeby dał każdemu, bo

"#Joker

Przeczytano: Jeszcze nieprzeczytana "

Już widzę te SM'y ^.^

Ja wiem o tym, że ma nasze pasy w bazie, ale nie będę tu się rozpisywał na ten temat bo jest jeden fajny patent ^^, ale to trzeba pomyśleć logicznie ^^.

Opublikowano
0920 10:43:48803 :: pack/root: Pack file does not exist
0920 10:43:00256 :: RunMain Error

to możecie odrazu naprawić ;)

Opublikowano

0920 10:43:48803 :: pack/root: Pack file does not exist
0920 10:43:00256 :: RunMain Error

to możecie odrazu naprawić ;)

To nie jest błąd. Rooty będą dopiero przed startem.

tenor.gif

Opublikowano

50 minut do startu, 0 informacji.

Już można żegnać ten serwer :)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

0920 12:24:00517 ::
introLogin.py(line:181) __LoadScript

LoginWindow.__LoadScript.BindObject - exceptions.IndexError:list index out of range

0920 12:24:00517 :: ============================================================================================================
0920 12:24:00517 :: Abort!!!!

0920 12:24:00535 :: ============================================================================================================
0920 12:24:00535 :: Abort!!!!

WTF ? ;d

graphic.png
Co te karabiny, boty takie OP!
Chcesz mnie wspomóc ? To proste ! :

https://vulcun.com/friend/herrheinrich
Dzięki za wszystkie reffy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...