Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tradical

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostawiłem clienta na noc zeby sie pobrał i jakoś magicznie przerwał na 900mb...Teraz nie wiem czy pobierac bo szkoda mi limitu jesli nie wystartuje( A pewnie tak sie stanie) Możecie dać jakiegoś patchera który pobierze mi reszte plików? Zobaczymy teraz jak admini pomagają...

Opublikowano

Dobra podsumowując, 

od wczoraj nic się nie zmieniło, mianowicie: 

- forum nie powstało 

- strona nie ma przekierowań

- na stronie nie ma nawet wiadomości o przełożonym starcie 

- brak jakiegokolwiek info od właściciela

takze śmię twierdzić, że o 13 Joker napisze posta, że start przełożony na 19, bo konfiguruje dedyka, a o 19 dowiemy się, że nie wypał, pozdrawiam.

Ci co podali loginy wczoraj na rzekome "SM" lepiej by zmienili hasła na tym forum, pozdro :D

UDANEGO STARTU

You.

Opublikowano

30 minut do startu ciekawe czy coś z tego wyjdzie i czy dostaniemy te sm'y :)

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

Zostawiłem clienta na noc zeby sie pobrał i jakoś magicznie przerwał na 900mb...Teraz nie wiem czy pobierac bo szkoda mi limitu jesli nie wystartuje( A pewnie tak sie stanie) Możecie dać jakiegoś patchera który pobierze mi reszte plików? Zobaczymy teraz jak admini pomagają...

Pobieraj w tedy z programem do pobierania np. FlashGet, ściągnie Ci się szybciej i możesz wznawiać pobieranie.

5428180936970289905.png

Opublikowano

Szczerze ? to nawet jak ten serwer nie wystartuje za te 20 min to sie wgl nie zdziwie bo tyle razy juz przekladal Joker ten start ze jak przelozy jeszcze raz czy dwa to mysli ze sie nic nie stanie  ^_^ (jesli wgl kiedys to wystartuje ...)

00381637475378013724.png
Opublikowano

ja się dziwię że przez te wszystkie niewypały tyle ludzi czeka ;O ja sam nawet wcześniej wstałem :D

Opublikowano

Ludzie, ludzie!

Cierpliwości!

Dajcie mu czas do tej 13, może się wykaże może nie, ale nie spamujcie, bo to przecież nie ma zbytnio sensu.

Lepiej zaczekać do tej 13. :)

Opublikowano

13 za 15 minut ^>^ gdzie łatka albo jakies info?

Opublikowano

Spinacie się od wczoraj a po pierwszym starcie widać, że administracja to dno źle zakodowany wybór królestwa (Joker tłumaczy, że to przez ataki <3), następna kwestia stawiajać serwer na sdc nie ciężko się domyślić, że będzie on papierowy i padnie na liścia i żadne blacki, które odpalają się po 120-180sek ci nie pomogą Jokerku, Ze swojej strony nie polecam serwera dotej pory 0 informacji nawet nei chciało im się dodać prezentacji :)

Opublikowano

Joker posłuchaj.

Widząc to ile ludzi patrzy na tą zapowiedź to ja na twoim miejscu bym starał się go zrobić a nie olewać nas. Gdyby ten serwer wystartował "mógł" by być w top1 medium serwerów, ale jak ty masz nas za przeproszeniem w dupi* i tracisz bardzo dużo ilość graczy. Więc rusz tą Du** i rób go a nie. To tyle.

Jeśli też z tym się zgadzacie to dawać LIKE :)

Opublikowano

Dobra podsumowując, 

od wczoraj nic się nie zmieniło, mianowicie: 

- forum nie powstało 

- strona nie ma przekierowań

- na stronie nie ma nawet wiadomości o przełożonym starcie 

- brak jakiegokolwiek info od właściciela

takze śmię twierdzić, że o 13 Joker napisze posta, że start przełożony na 19, bo konfiguruje dedyka, a o 19 dowiemy się, że nie wypał, pozdrawiam.

Ci co podali loginy wczoraj na rzekome "SM" lepiej by zmienili hasła na tym forum, pozdro :D

UDANEGO STARTU

O widzę wróżbita Maciej! Chyba tylko Ty jesteś taki głupi, żeby ustawiać takie same hasła.

@LikeYou jedyny normalny w tym temacie. Przecież łatke pobierzecie w 0,5sec więc nie wiem co wy tak negatywnie nastawieni...

tenor.gif

Opublikowano

Prezentacja dobra i ciekawa (dlatego tyle osob czeka na start) ale niestety widac zupelnie nie profesjonalna postawe administracji a z taka jesli serwer jakims cudem wystartuje to dlugo nie postoi ... 

00381637475378013724.png
Opublikowano

O widzę wróżbita Maciej! Chyba tylko Ty jesteś taki głupi, żeby ustawiać takie same hasła.

Człowieku, szacunku troszkę, wyjdź na dwór, ochłoń stop offtop boy. 

You.

Opublikowano

Czy coś trzeba pobrac prócz klienta i łatki z rotami ? i  jak wysłać wiadomość pw do joker jak ciagle mam zawalaona albo wyłącona skrzynke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...