Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tradical

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszcie do mnie na Pw mam dla was

Nie sprzedje nic za pln :) tutaj sie kolego pomyliłeś i to bardzo ale na serwer zapraszam

haha nie POLECAM w 100% serwera tego pana nie dziwota że tyle ludzi odeszło po takich akcjach ;)

psdapdspapdsap.png
  • Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panie i panowie, można się logować ale postaci to już nie zrobicie xD

Następnym krokiem będzie możliwość stworzenia postaci, ale nie będzie dało się wejść do królestwa. xD

Opublikowano

Następnym krokiem będzie możliwość stworzenia postaci, ale nie będzie dało się wejść do królestwa. xD

Kto by się tym tam przejmował? Grunt że serwer ON xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

pewnie tak :D ja tam czekam az będzie w 100% on :D

Opublikowano

Tak szczerze mówiąc, po tym jakże owocnym starcie, nawet nie wiem czy jest sens zaczynać tutaj grę... pierwszy lepszy bug wywali ten serwer w kosmos. :s 

Opublikowano

Chłopak sie załamał po hejtach nawet sie nie wypowiada ( raz odpowiedzial na zarzut ze ukradł skana ) Cichy... 

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Z powodu licznych ataków na serwer, co uniemożliwia zalogowanie do gry, przekładamy start na jutro (godzina 13:00).

Każdy kto poczuł dyskomfort z tego powodu, otrzyma skromną rekompensatę w postaci smoczych monet o wartości 10PLN.

Wystarczy napisać do mnie PW z loginem konta.

Przepraszamy za utrudnienia,

obiecujemy, że już jutro nie będzie takich problemów.

Pozdrawiamy,

team Tradical.

Opublikowano

Tak szczerze mówiąc, po tym jakże owocnym starcie, nawet nie wiem czy jest sens zaczynać tutaj grę... pierwszy lepszy bug wywali ten serwer w kosmos. :s 

Ten serwer już wyleciał w kosmos ;d

4uc581.jpg

Opublikowano

Z powodu licznych ataków na serwer, co uniemożliwia zalogowanie do gry, przekładamy start na jutro (godzina 13:00).

Każdy kto poczuł dyskomfort z tego powodu, otrzyma skromną rekompensatę w postaci smoczych monet o wartości 10PLN.

Pozdrawiamy,

team Tradical.

A to jutro o 13 nie będzie ataków? Wyparują w kosmos. 

You.

Opublikowano

tam ataków pewnie nie było koleś nie ogarnia co z czym.

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Pozdrawiamy,

team Tradical.

Ew... Było o tym pomyśleć przed informacją o otwarciu. Teraz straciłeś wielu potencjalnych graczy. :p

Ten serwer już wyleciał w kosmos ;d

Zobaczymy jutro. :D

Opublikowano

Pozdrawiamy,

team Tradical.

HAHA Czyli jak nie napisze nie dostane ?! RLY każdy z automatu kto dziś konto założył powinien dostać smsy a ty jeszcze laske robisz ze mamy napisać, to tb powinno na tym zależeć nie nam serwerów jest multum. Pozdro Nie Polecam za tą szopke z pisaniem o rekompesate

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Nie polecam serwera. A wam drodzy gracze polecam szukać innych serwerów easy ;)

Co do administracji. Ataki? A co sami siebie atakowaliście? hahaha

Porażka w c**j, niedługo żaden priv nie będzie miał graczy przez takie niewypały gracze mówią przy kolejnych projektach od ogarniętych administratorów: 

-A nie chce mi się czekać bo pewnie padnie lub nie wystartuje

MPC: Powinniście kasować takie gó**** ale co mi tam do tego :P

3_1.png

Opublikowano

Pozdrawiamy,

team Tradical.

A pw zablokowane ten człowiek nic nie ogarnia !

Opublikowano

Wykupiliśmy dodatkowe zabezpieczenia,  jutro będą już na serwerze.

Opublikowano

HAHA Czyli jak nie napisze nie dostane ?! RLY każdy z automatu kto dziś konto założył powinien dostać smsy a ty jeszcze laske robisz ze mamy napisać, to tb powinno na tym zależeć nie nam serwerów jest multum. Pozdro Nie Polecam za tą szopke z pisaniem o rekompesate

Niektórzy sami pisali, że zrobili po 5 kont, więc... I dobrze.

Tylko dziwne, że to przez DDoSy client się zawieszał przy wybieraniu królestwa xD Tylko 4h czekania poszły na marne...

Porażka w c**j, niedługo żaden priv nie będzie miał graczy przez takie niewypały gracze mówią przy kolejnych projektach od ogarniętych administratorów: 

Aha, bo Twój serwer to jest taki pro super mega w kosmos zaje*isty, nie było żadnych bugów, ani poprawek i wszystkim od początku się bardzo przyjemnie grało, tak?

tenor.gif

Opublikowano

dobra koniec spamu zobaczymy co będzie jutro o 13 w sumie wy bo ja o tej godzinie śpię

Opublikowano

Leć pilnować swojego gówna, masz inny serwer nie udzielaj się w innych prezentacjach. 

Bo takim zachowaniem pokazujesz ból dupy.  Smutek Cię łapie, że tutaj w prezce siedzi 2x więcej osób niż na Twoim serwerze ?

Co do serwera miejmy nadzieje, że jutro będzie ok.

Opublikowano

Niektórzy sami pisali, że zrobili po 5 kont, więc... I dobrze.

Tylko dziwne, że to przez DDoSy client się zawieszał przy wybieraniu królestwa xD Tylko 4h czekania poszły na marne...

Aha, bo Twój serwer to jest taki pro super mega w kosmos zaje*isty, nie było żadnych bugów, ani poprawek i wszystkim od początku się bardzo przyjemnie grało, tak?

A co ja napisałem o moim? Napisałem szukajcie innych easy moge polecić: xxx

Więc zamilcz ;) Wystartował 30 minut przed podanym czasem a tu nawet wybór nie ma poprawnego kodowania.

@up: złapał mnie smutek od twojego posta.

3_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...