Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tradical

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No no Joker, nawet nie pofatygowałeś się by zrobić samemu skan. Nie ładnie kopiować cudzych (tymbardziej moich) linków :/

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Nie działają konta w kliencie wpisując prawidłowe hasło wyskakuję komunikat, że nieprawidłowa nazwa lub hasło, a na stronie działają poprawnie. 

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

Czyżby strona zrobiona by wyłudzać dane logowania ludzi co zawsze te same pasy robią... :D :D :D

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Czyżby strona zrobiona by wyłudzać dane logowania ludzi co zawsze te same pasy robią... :D :D :D

Ciekawa refleksja :D

Miyoshi, masz łatkę do odpalenia clienta... Wróć lepiej do LC xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

Zauważyłam tę łatkę, serio. Btw. dzięki za radę, ale nie skorzystam, LC jest nudne. (:

Opublikowano

No no Joker, nawet nie pofatygowałeś się by zrobić samemu skan. Nie ładnie kopiować cudzych (tymbardziej moich) linków :/

Wybacz, lecz jak dałem indywidualne skanowanie, to wyszła informacja, że już skan tego pliku był przeprowadzany i wyświetliło twój link.

a.jpg

Opublikowano

ta łatka z rootem nic nie daje. odpala klienta i wyłącza od razu.

Opublikowano

Zauważyłam tę łatkę, serio. Btw. dzięki za radę, ale nie skorzystam, LC jest nudne. (:

Skoro zauważyłaś to czemu piszesz że się nie odpala T_T

­azYIWDl.png

Opublikowano

zwała 21:40 serwer ciągle off naszczęście wstrzymałem się z clientem ^^ nigdy nie wystartuje przyznaj się Joker :-)

Opublikowano

Wybacz, lecz jak dałem indywidualne skanowanie, to wyszła informacja, że już skan tego pliku był przeprowadzany i wyświetliło twój link.

a.jpg

A raczysz serwer włączyć ?

Opublikowano

a.jpg

To jest jakaś k***a kpina ten debil pisze z typem o skanie , a serwer nie działa ... nie wiem po co sie rejestrowaliscie jak to tylko po to aby passy wyłudzić..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...