Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT3 [Dedyk] [Medium]

diamondmt3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, tak, a ty byles ''krolem'' metina, miales zamek i kuca. Moim zdaniem nie ma po co reaktywowac diamonda. Wasz server padnie jak i sapphira.

Ale napisal prawdę, polowa ludzi nie umiala grac.

po za tym nie Tobie to oceniać.

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie wbijać tutaj nie na Sapphira.eu , tutaj 0 bugów sapphira 1000000000 bugów , mało tutaj ludzi gdyż nie był wcale reklamowany .. Na sapphira za byle co bany .. ogarnąć DT nie mogą jeszcze nawet można powiedziec że to są dzieci zapraszam wszystkich przyjemnie tutaj ! DiamondMT3 <3

Opublikowano

Ludzie wbijać tutaj nie na Sapphira.eu , tutaj 0 bugów sapphira 1000000000 bugów , mało tutaj ludzi gdyż nie był wcale reklamowany .. Na sapphira za byle co bany .. ogarnąć DT nie mogą jeszcze nawet można powiedziec że to są dzieci zapraszam wszystkich przyjemnie tutaj ! DiamondMT3 <3

Dziękujemy za zaufanie, nie zawiedziemy :) Z reklamą niestety krucho z wiadomych przyczyn ale mamy nadzieję, że to my na koniec będziemy się śmiać, a nie konkurencja :)

Zapraszamy bardzo serdecznie!

Opublikowano

Dziękujemy za zaufanie, nie zawiedziemy :) Z reklamą niestety krucho z wiadomych przyczyn ale mamy nadzieję, że to my na koniec będziemy się śmiać, a nie konkurencja :)

Zapraszamy bardzo serdecznie!

Podziękuj Diablo - bo to on pisał do Youtuberów z zakazem reklamowania Was , heh śmieszne :)

Powodzenia ! :)

serwer milion razy lepszy niz saphira x gowno

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Podziękuj Diablo - bo to on pisał do Youtuberów z zakazem reklamowania Was , heh śmieszne :)

Powodzenia ! :)

serwer milion razy lepszy niz saphira x gowno

to czemu nie zareklamujesz tego serwerka ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

A własnie że reklamuje ;-))

Zapraszam na pierwsszy odcineczek :))

wiem na fb widziałem

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

ten serwer to istna parioda :)

jak jestes ziomkiem administracji to masz wszystko inaczej niema sensu tam grac :)

Jeżeli masz zamiar oczerniać serwer, to pierw znajdź na to dowody. Bo napisać to każdy może ;) 

xD 

Opublikowano

Może zagram pamiętam grało się na dziamondzie nocki :D ale skoro to "MT3" to powinno być więcej nowości czy coś ;p pozdrawiam i polecam

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

nie musze Ci pokazywac dowodow :)

a gracze sami wiedza co sie dzieje na tym serwerze :)

Dobra wypierdalaj i skończ reklamować to gówno w Twojej sygnie tylko włazisz do każdej prezki i oczerniasz serwery a dowodów na to co się dzieje - BRAK

Serwer wypadł lepiej niż sap.... która ma/miała dużo problemów szkoda tylko, że taka ilość graczy :/

Opublikowano

[#2] DiamondMT3.pl - "KONKURS x2 LIZAK , Jebane BO , Pierwsze Problemy ?! " 
Zapraszam na drugi odcinek z serwera ;-)

W tym odcinku kolejny konkurs i tym razem do wygrania 2 lizaki ;-)

Powodzenia ;-) !

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Szału nie ma z tym serwerem :s
Po prezentacji zostaje lekki niedosyt więc nie wbijam. Konkurencja znacznie ciekawsza c:

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Zmieniam zdanie, serwer polecam, sapphira totalnie nie wypaliła ......

Cieszymy się.

Przestaniesz kiedyś spamować ?

Ma ktoś jakiś dobry sposob na zarobek hajsow xD?

giphy.gif

Opublikowano

Cieszymy się.

Przestaniesz kiedyś spamować ?

Ma ktoś jakiś dobry sposob na zarobek hajsow xD?

Jak się nie podoba, to do widzenia.

Jednak neutral.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Szału nie ma z tym serwerem :s

Po prezentacji zostaje lekki niedosyt więc nie wbijam. Konkurencja znacznie ciekawsza c:

Ciekawsza? pod jakim względem? że tam więcej bugów + administracja zrobiła tak, że ludzie mieli w chooy bryłek i z 1k zostało 500 osób online ^^

Opublikowano

Jako topowy gracz miałem bardzo dobry kontakt z Administracją.

Kiedyś na ich prywatnym Team-Speak3 podsłuchałem jak mówili o sprzedawaniu

ekwipunku dla graczy (na lewo)

Administracja przestraszyła się że posiadłem tą wiedzę o lewych interesach Administracji.

Dlatego zaproponowała mi prosty układ.

Mianowicie:

-Będe Cicho dostanę ponad 1k bryłek.

Dodam że nie byłem jedyną osobą która dostała takie "Nowe Eq"

Pod dalszych rozmowach z Administracją zaproponowali mi zakup Ekwipunku który sami mi zrobią.

Nie było one jakieś Super aby nikt się nie zorientował.

Zgodziłem się lecz nie widziałem że serwer ma być zamknięty przez team pod koniec pażdziernika, usłyszałem to i szybka decyzja-

Po co mi ekwipunek za który zapłaciłem (15zł za item) i bryłki jeżeli serwer padnie.

Pokazuje wam co dostałem i co wyrzuciłem bądz wystawiłem w sklepie.

(Mój nick zostaje tajemnicą)

W spoilerze macie Wszystkie SS:

ROZDZIELIŁEM BRYŁKI I PERŁY ABY NIKT MI NIE NAPISAŁ ŻE SS SĄ Z PAINTA.

1796565.jpeg1796568.jpeg1796569.jpeg

1796567.jpeg1796566.jpeg1796572.jpeg1796573.jpeg1796574.jpeg1796575.jpeg1796576.jpeg1796577.jpeg1796578.jpeg

Pozdrawiam

Opublikowano

Jako topowy gracz miałem bardzo dobry kontakt z Administracją.

Kiedyś na ich prywatnym Team-Speak3 podsłuchałem jak mówili o sprzedawaniu

ekwipunku dla graczy (na lewo)

Administracja przestraszyła się że posiadłem tą wiedzę o lewych interesach Administracji.

Dlatego zaproponowała mi prosty układ.

Mianowicie:

-Będe Cicho dostanę ponad 1k bryłek.

Dodam że nie byłem jedyną osobą która dostała takie "Nowe Eq"

Pod dalszych rozmowach z Administracją zaproponowali mi zakup Ekwipunku który sami mi zrobią.

Nie było one jakieś Super aby nikt się nie zorientował.

Zgodziłem się lecz nie widziałem że serwer ma być zamknięty przez team pod koniec pażdziernika, usłyszałem to i szybka decyzja-

Po co mi ekwipunek za który zapłaciłem (15zł za item) i bryłki jeżeli serwer padnie.

Pokazuje wam co dostałem i co wyrzuciłem bądz wystawiłem w sklepie.

(Mój nick zostaje tajemnicą)

W spoilerze macie Wszystkie SS:

ROZDZIELIŁEM BRYŁKI I PERŁY ABY NIKT MI NIE NAPISAŁ ŻE SS SĄ Z PAINTA.

1796565.jpeg1796568.jpeg1796569.jpeg

1796567.jpeg1796566.jpeg1796572.jpeg1796573.jpeg1796574.jpeg1796575.jpeg1796576.jpeg1796577.jpeg1796578.jpeg

Pozdrawiam

no to się nieźle wrypali w bagno :D

Opublikowano

no to się nieźle wrypali w bagno :D

Nie wiem czemu tak łatwo wierzycie we wszystko co ktoś Wam pod nos podsunie...

Po 1 - nie mamy prywatnego TS.

Po 2 - dziwne ten gracz ma nazwy EQ (z tego co wiem, bo tworzyłem ten serwer), takie na serwerze nie występują.

Po 3 - serwer będzie działał dopóki nie będzie na nim grało 0 graczy, a na to się nie zanosi gdyż gra ich coraz więcej.

Po 4 - nie jesteśmy "kolejna skorumpowaną administracją", tak jak u konkurencji :)

Po 5 - gracz, który wysłał te spreparowane zrzuty jest bardzo wiarygodny nie podając swojego nicku (czego się boi?)

W dzisiejszych czasach istnieje wiele modów oferujących przeróżne ciekawe funkcje i nie zdziwiłbym się, gdyby był to

jeden z nich (przykład: dziwne nazwy EQ świadczą o tym, że ów gracz maczał palce w kliencie). Z resztą istnieje narzędzie

do tworzenia itemów, które nawet można pokazać innemu graczowi, ale w rzeczywistości na serwerze nie występują.

Możecie spać spokojnie, nikt od nas przedmiotów nie dostawał, nie dostaje i nie będzie dostawał. Zaufajcie nam

i nie dawajcie się tak łatwo omotać lewymi próbami oczerniania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...