Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT3 [Dedyk] [Medium]

diamondmt3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to pogralismy?

Spokojnie, Wstał na nogi ;p

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na tyle co spał to dajmy mu się rozruszać ;)  

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

Mi niestety nie działa kilent, wyskakuje : LOG Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE.  Pomoże ktoś ??

Dobra juz wiem znalazlem w necie macie jakiegos starego klienta co na win8 nie działa. 

Opublikowano

Mi niestety nie działa kilent, wyskakuje : LOG Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE.  Pomoże ktoś ??

Dobra juz wiem znalazlem w necie macie jakiegos starego klienta co na win8 nie działa. 

Ciekawe, ja mam win8 i mi działa.

Mam cały czas zostaniesz połączony z serwerem .... co robić?

Spróbuj zrestartować klienta/połączyć się z innym ch/zrestartować internet ;d

Opublikowano

Wystarczy uruchomić ze zgodnością. :)

Opublikowano

Jeżeli server od Dia... nie wypali, a w to wątpie. Być może zawitam tutaj. 

Nicki są zajęte. 

Zobaczymy. :> 

Jak z reklamą? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Mam ptanie

Czy opłaca się mi ściągać clienta tego serwera?

jak najbardziej kolego świetny klimat wszystko po staremu :)

Opublikowano

Mam pytanie

Czy opłaca się mi ściągać clienta tego serwera?

Jeżeli w ciągu kilku dni nie będzie dobrej reklamy to serwer po miesiącu będzie pewno zamknięty. Koło 17 było niecałe 200osób, teraz 234. Zobaczymy co będzie jutro wieczorem.

Opublikowano

Jeżeli w ciągu kilku dni nie będzie dobrej reklamy to serwer po miesiącu będzie pewno zamknięty. Koło 17 było niecałe 200osób, teraz 234. Zobaczymy co będzie jutro wieczorem.

na youtube będą reklamować?

Opublikowano

na youtube będą reklamować?

Właśnie chodzi o to że nie wiem czy będzie reklama. Sądzę, że jeżeli nie będzie to serwer padnie przez małą ilość graczy. Dlatego teraz pytanie do administracji--> czy będzie reklama? Jeśli tak to gdzie?

Opublikowano

Nareście diamond reaktywacja jak ja czekałem na to chociaż szkoda czasu jaki wpadł na DiamondMT2 i tak zagram i kolejny 250 będzie.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Zagram stary klimat wraca ;) Ciekawe ile osób będzie grało oby jak najwięcej i czekamy na nowości z waszej strony typu Auto Poty, pelerynki nieskończone i innych przydatnych nowości 

Opublikowano

Na naszym Forum podane są 2 zastępcze hostingi. Zapraszam do rejestracji oraz gry :)

kiedy i gdzie reklama?

Opublikowano

"0 nowości względem diamonda" - naszym celem jest reaktywacja w takim stanie w jakim upadł

i nic nie stoi na przeszkodzie żeby wspólnie z Wami był udoskonalany.

"skąd dropi truta?" - Bronie na 75lvl dropią z Umarłego Rozpruwacza.

"będzie miał większą reklame" - reklama jest zakupiona i ruszy po starcie.

"administracja jest znana graczom" - teraz będziecie mogli poznać też nas (gwarantuję profesjonalizm

i doświadczenie), nie trzeba z tego powodu od razu robić tragedii i rzucać mięsem na prawo i lewo :)

"Żałośni ludzie którzy boją się swoich nicków podać." - nie wiem o co się rozchodzi. Nasze nicki są

podane w prezentacji - polecam DOKŁADNIE ją przeanalizować. Na MPC nie posiadamy innych kont.

KTO PIERWSZY WPADŁ NA POMYSŁ?

Jeszcze raz powtórzę - NIE BYŁO na tym Forum wzmianki o innej reaktywacji, wobec czego NIE MA mowy

o jakiejkolwiek kradzieży pomysłu. Z resztą o co my się spieramy... DiamondMT3 wystartuje o 17:00

i gwarantuję, że przez długi czas nie padnie, tak jak wy - dzielni obrońcy utrapionych i wojowniczy DDoS'erzy

byście chcieli :)

Oczywiście was również na serwer zapraszam, życząc wysokich lvli i wspaniałego EQ!

sorki synku była ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1167651-dyskusjadiamond-reaktywacja/

ale dobra mi to wisi, pobieram już 50% na pewno zagram, lecą jakies serwerowe szkatulki na start?

Lub jakis OX czy cos na start bedzie przewidziany? ja zagram jezeli to stary diamond to polecam, o ile sie nie myle dropia sztabki z mobow tak?

Opublikowano

DL nie dzial mega sie nie laduje

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Zagram stary klimat wraca ;) Ciekawe ile osób będzie grało oby jak najwięcej i czekamy na nowości z waszej strony typu Auto Poty, pelerynki nieskończone i innych przydatnych nowości

Na chwilę obecną jest 204 graczy, na starcie było też coś koło tego, więc czarno to widzę ^^

tenor.gif

Opublikowano

Na chwilę obecną jest 204 graczy, na starcie było też coś koło tego, więc czarno to widzę ^^

Stara elita będzie grała tak samo jak i nowi gracze dojdą tylko trzeba poinformować ich bo nie każdy teraz wchodzi na MPC no i potrzeba kilka dni 

btw OFF ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...