Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT3 [Dedyk] [Medium]

diamondmt3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu tak łatwo wierzycie we wszystko co ktoś Wam pod nos podsunie...

Po 1 - nie mamy prywatnego TS.

Po 2 - dziwne ten gracz ma nazwy EQ (z tego co wiem, bo tworzyłem ten serwer), takie na serwerze nie występują.

Po 3 - serwer będzie działał dopóki nie będzie na nim grało 0 graczy, a na to się nie zanosi gdyż gra ich coraz więcej.

Po 4 - nie jesteśmy "kolejna skorumpowaną administracją", tak jak u konkurencji :)

Po 5 - gracz, który wysłał te spreparowane zrzuty jest bardzo wiarygodny nie podając swojego nicku (czego się boi?)

W dzisiejszych czasach istnieje wiele modów oferujących przeróżne ciekawe funkcje i nie zdziwiłbym się, gdyby był to

jeden z nich (przykład: dziwne nazwy EQ świadczą o tym, że ów gracz maczał palce w kliencie). Z resztą istnieje narzędzie

do tworzenia itemów, które nawet można pokazać innemu graczowi, ale w rzeczywistości na serwerze nie występują.

Możecie spać spokojnie, nikt od nas przedmiotów nie dostawał, nie dostaje i nie będzie dostawał. Zaufajcie nam

i nie dawajcie się tak łatwo omotać lewymi próbami oczerniania.

1.Macie ja to wiem i wy.

2.Występują zrobiliście nowy set aby nikt się nie zorientował ponieważ daliście mi specjalną łatkę i tylko ja ten eq widziałem (miało to na celu to aby gracze nie widzieli eq)

3.Do końca miesiąca już nie kłam bo jak ty to powiedziałeś?  a już wiem "W nastepnym miesiącu serwer nie zarobi na siebie"

4.Jesteście jeżeli sprzedaliście mi eq to innym też

5.Ponieważ eq które zdobyłem legalnie lata po serwerze i nie chce aby niewinne osoby je utraciły.

a i jeszcze jedno jeżeli tego eq nie ma i wgl wszystko to wyssane z palca to jak wyjaśnisz bryłki chyba z misji sie nie wzieły...

JESZCZE RAZ

NIE POLECAM SERWERA ... ADMINISTRACJA LECI NA HAJS SPRZEDAJE EQ 

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Macie ja to wiem i wy.

2.Występują zrobiliście nowy set aby nikt się nie zorientował ponieważ daliście mi specjalną łatkę i tylko ja ten eq widziałem (miało to na celu to aby gracze nie widzieli eq)

3.Do końca miesiąca już nie kłam bo jak ty to powiedziałeś?  a już wiem "W nastepnym miesiącu serwer nie zarobi na siebie"

4.Jesteście jeżeli sprzedaliście mi eq to innym też

5.Ponieważ eq które zdobyłem legalnie lata po serwerze i nie chce aby niewinne osoby je utraciły.

a i jeszcze jedno jeżeli tego eq nie ma i wgl wszystko to wyssane z palca to jak wyjaśnisz bryłki chyba z misji sie nie wzieły...

JESZCZE RAZ

NIE POLECAM SERWERA ... ADMINISTRACJA LECI NA HAJS SPRZEDAJE EQ 

Daliśmy Ci EQ i nawet sami nie znamy twojego nicku? Do prawdy jesteś zabawny :D

Możesz już wrócić do swojego boga i pochwalić się mu swoim osiągnięciem (O ile sam

diabeł nie jest autorem tej marnej prowokacji) :)

Opublikowano

Znacie Nick który miałem na pierwszej postaci oraz na teamspeak niestety posluguję się innym nickiem na codzień , tylko mówicie że nie znacie aby ludzie wam uwierzyli.

Ale prawdą jest to że nie znacie mojej 2 postaci którą gram całkiem czysto podpowiem wam po pewnie po IP sprawdzicie (55 Ninja)

Co do poprzednich wyjaśnień. Ekwipunek zrobiła mi administracja całkiem nowy wprowadziła nowe przedmioty to wszystko po to aby inni nie widzieli oraz abym nie mógł nim handlować! ponieważ zablokowali tą opcję)

Nie przewidzieli jednak że nadal działało szkło intuicji i handel na bryłki i ulepszacze.

Administracja sama się wkopała kiedy przyszedłem do nich prosząc o chwilowe zniesienie ograniczenia na handel i powiedziałem im że chce zrobić sobie inną postać a eq takie same posiadać.Administracja tak zrobiła i przez ich chwilę nieuwagi mogłem ekwipunek wyrzucić bądz rozdać < 3

Opublikowano

Znacie Nick który miałem na pierwszej postaci oraz na teamspeak niestety posluguję się innym nickiem na codzień , tylko mówicie że nie znacie aby ludzie wam uwierzyli.

Ale prawdą jest to że nie znacie mojej 2 postaci którą gram całkiem czysto podpowiem wam po pewnie po IP sprawdzicie (55 Ninja)

Co do poprzednich wyjaśnień. Ekwipunek zrobiła mi administracja całkiem nowy wprowadziła nowe przedmioty to wszystko po to aby inni nie widzieli oraz abym nie mógł nim handlować! ponieważ zablokowali tą opcję)

Nie przewidzieli jednak że nadal działało szkło intuicji i handel na bryłki i ulepszacze.

Administracja sama się wkopała kiedy przyszedłem do nich prosząc o chwilowe zniesienie ograniczenia na handel i powiedziałem im że chce zrobić sobie inną postać a eq takie same posiadać.Administracja tak zrobiła i przez ich chwilę nieuwagi mogłem ekwipunek wyrzucić bądz rozdać < 3

Lepszej bajki nie słyszałem :D

Z pewnością za 15 zł zrobiliśmy ci osobnego klienta z osobnymi itemami...

Może jeszcze specjalnie dla Ciebie mapy dodaliśmy, na które tylko Ty

możesz się dostać w zamian "za milczenie"?

Nie wierzę, po prostu nie wierzę :D

Opublikowano

Lepszej bajki nie słyszałem :D

Z pewnością za 15 zł zrobiliśmy ci osobnego klienta z osobnymi itemami...

Może jeszcze specjalnie dla Ciebie mapy dodaliśmy, na które tylko Ty

możesz się dostać w zamian "za milczenie"?

Nie wierzę, po prostu nie wierzę :D

15 Zł za itemek licząc wszystkie ulepszacze i ekwipunek wyszło 160zł sam mi mówiłeś że serwer nie zarabia na siebie to musisz z innych zródeł brać kase.

Uwierz w końcu że to się wydało.

Opublikowano

#5 Dropimy na nowej mapie 

Przedstawiam wam drop na mapie 105 z metków (polecam utrzymać się w przedziale lvl'owym 105-107 jeśli chce ktoś zarobić naprawdę niezłą kasę z resztą na filmiku jest all)

Opublikowano

Serwer bardzo przyjemny a co jest najwiekszym pretekstem aby na nim zagrac? to, ze jest w stylu klasycznym nie jakis z c***a wziete nowosci, w ktorych mozna sie tylko pogubic a nie uprzyjemnic gre ...

Polecam gorąco :)

Opublikowano

Przyjemnie się gra na prawde polecam serwer super, Wiem że wcześniej miałem inne zdanie na temat tego serwa. Zapraszam nowych graczy nie patrzcie na topke szybko się możecie do niej wbić. Jednym słowem polecam. Temat który jest na forum to wymysł konkurecji nie macie sie czym przejmować i zastanawiać czy na grze jest navi 

Opublikowano

Dlaczego gdy loguje się na forum, mam.

''Nie masz do tego uprawnień'' hmm? ;>

Nick na forum, taki sam jak tutaj. ;> 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Dlaczego gdy loguje się na forum, mam.

''Nie masz do tego uprawnień'' hmm? ;>

Nick na forum, taki sam jak tutaj. ;> 

Tak czasem się dzieje, gdy ktoś dostaje bana za reklamowanie czyjegoś serweraxsyfu :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak czasem się dzieje, gdy ktoś dostaje bana za reklamowanie czyjegoś serweraxsyfu :)

Pozdrawiam.

Tak, i tu jest problem, iż nic nie reklamowłem na forum, ani grze.. ;> 

Bo wchodziłem tylko przeglądać forum, nic więcej. ;>

A na grze, nicki zająć.

A na meila nic nie dostałem. 

Jest możliwość UNB na forum, oraz grze? ;>

Być może zawitam z paroma osobami. 

Gdy będę miał swój nick. ;-;

2e6ftab.png

Opublikowano

Jeśli tylko zainwestują trochę w reklamę to myślę,że sie rozkręci bo bez reklamy nie bardzo to widze ; >

Z gowna bata nie ukrecisz.

Opublikowano

Jak będzie więcej graczy, to na pewno wbiję.

No ładnie, w prezentacji Saphiry piszesz że ten dm3 to gówno a tu, że jak będzie więcej graczy to wbijesz ;d

Polecam serwer, coraz więcej ludzi ;)

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...