Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT3 [Dedyk] [Medium]

diamondmt3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja pierdziele, co za debile tu sie wypowiadaja, to nie mam pytan...

w prezentacji jest napisane jasno, ze jest to kopia serwera z chwili, gdy on upadl. po co wiec te idiotyczne teksty, ze ukradli pomysl na serwer? :D

dodatkowo, napisali, ze startuja z takim wygladem, ale w pozniejszym czasie beda go rozwijac... wlaczcie czasem te galaretki, ktore macie w glowach i nazywacie mozgami, bo az sie przykro robi, jak sie na wasze posty patrzy. ._.

co do serwera, to diamond mnie nigdy nie porwal, ale moze zagram. powodzenia wam zycze i wytrwalosci z debilami. ;)

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z chęcią zagram tylko żeby trochę ludzi grało.

Trutki tylko z Ripa ? Dobrze by było żeby z czegoś innego dropały bronie na 75

sygna.png

Opublikowano

Mam nadzieje że dużo ludzi zawita ale wydaje mi sie że bedzie max 200 osób i ja sie pożegnam z diamondzikiem :(

Opublikowano

Hmm , zapowiada się ciekawie fajny medium z lekką nutą 4 fun polecam i wbiję . A co do hejtów to przypominam że poprzednik który upadł stał bardzoooo długo więc troche radości z tego że znów startuję serwer który nie będzie stał tydzień . CZEKAM NA 17 . 

f63m.jpg

Opublikowano

55 osób przegląda prezentacje haha Czyli serwer po 3-5dniach zostanie wyłączony bo będzie grało 50 osób :>

racja ale podobno maja reklame wiec sie zobaczy

Opublikowano

"0 nowości względem diamonda" - naszym celem jest reaktywacja w takim stanie w jakim upadł

i nic nie stoi na przeszkodzie żeby wspólnie z Wami był udoskonalany.

"skąd dropi truta?" - Bronie na 75lvl dropią z Umarłego Rozpruwacza.

"będzie miał większą reklame" - reklama jest zakupiona i ruszy po starcie.

"administracja jest znana graczom" - teraz będziecie mogli poznać też nas (gwarantuję profesjonalizm

i doświadczenie), nie trzeba z tego powodu od razu robić tragedii i rzucać mięsem na prawo i lewo :)

"Żałośni ludzie którzy boją się swoich nicków podać." - nie wiem o co się rozchodzi. Nasze nicki są

podane w prezentacji - polecam DOKŁADNIE ją przeanalizować. Na MPC nie posiadamy innych kont.

KTO PIERWSZY WPADŁ NA POMYSŁ?

Jeszcze raz powtórzę - NIE BYŁO na tym Forum wzmianki o innej reaktywacji, wobec czego NIE MA mowy

o jakiejkolwiek kradzieży pomysłu. Z resztą o co my się spieramy... DiamondMT3 wystartuje o 17:00

i gwarantuję, że przez długi czas nie padnie, tak jak wy - dzielni obrońcy utrapionych i wojowniczy DDoS'erzy

byście chcieli :)

Oczywiście was również na serwer zapraszam, życząc wysokich lvli i wspaniałego EQ!

z ciekawości spytam dobra ta reklama bedzie? bo bez reklamy max 200 osób moze być i serwer upadnie ;)

Opublikowano

No więc za niedługo start^^

Czekamy i oczekujemy

DIAMONDZIK *_*

Zawitam oj zawitam, pamiętam ten serwer d; jeden z lepszych

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Chętnie zawitam :) Długo trzeba było na was czekać! :D

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

6 minutek ;D, kto w drodze do topy ??na

hmm po nawet nie odpaliliście a już off ;D?

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Zagram ;)  jak to bedzie to i jeszcze zobacze gildie Niebiescy . Pozdrawiam Boonzaj gildia SiemPre

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

Sentymentalny serwer  <3 

Może zagram dla tych klimatów, które tam były :3

Chociaż bez tych ludzi, którzy tam grali serwer nie ma znaczenia ;c

Opublikowano

Niecałe 200 onilne na starcie:/ Zobaczymu co będzie za kilka godzin. Ogólnie serwer przyciąga uwagę. Powodzenia:D

Opublikowano

Nie spodziewałem się że złamie się tak szybko :/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...