Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT3 [Dedyk] [Medium]

diamondmt3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam takie pytanie do administracji: poza odkupieniem (czy podpierdoleniem, nie wiem) plików, zrobiliście co kolwiek SAMI? Diamond miał sporo wad; miał bugi, brak niektórych udogodnień (np. auto-poty, nieskończone pelerynki), był słabo zabezpieczony przed hackami, cheatami, itd., a wy NIC z tym nie zrobiliście. 

Tak naprawdę w starym Diamondzie dobry był tylko system ulepszeń, brak petów, kostiumów i 6/7 bonu. Gdyby to zostało, a cała reszta była wyjebana i zmieniona, wyglądałoby to inaczej. W tym wypadku, nie widzę przyszłości na tym serwerze.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa administracja myśli że jak postawi serwer to on będzie stał długo a gracze przyjdą do niego bo wiedzą że serwer był jeden ze starszych i najlepiej się trzymających co prawda krajf olał serwer ale i tak z*********e się grało mimo że połowa osób robiła co chciała ... A więc nowa administracja też doszła do tego że nic nie będzie robić a powróci stary diamond i kasa będzie 

Oczywiście serwer polecam ale nie znam tej administracji i nie wiem ile postoi serwer chodź każdy dobrze wspomina starego diamonda 

Myślę żę to są inne pliki bo są dużo zbugowane a dm2 nie były tak zbugowane chodzi do 100 lv .. Na tym serwerze powinien być jakiś event odpalony na jakiś czas raty itp oraz powinni postawić gm'a który ma tylko dostęp do banowania i żeby banował te boty .. 

Jak administracja nie zainteresuje się serwerem to on upadnie prędzej czy później no i przydałoby się naprawić podstawowe bugi !

Oczywiście na serwerze gram ! i będę grał 

Opublikowano

Mam takie pytanie do administracji: poza odkupieniem (czy podpierdoleniem, nie wiem) plików, zrobiliście co kolwiek SAMI? Diamond miał sporo wad; miał bugi, brak niektórych udogodnień (np. auto-poty, nieskończone pelerynki), był słabo zabezpieczony przed hackami, cheatami, itd., a wy NIC z tym nie zrobiliście. 

Tak naprawdę w starym Diamondzie dobry był tylko system ulepszeń, brak petów, kostiumów i 6/7 bonu. Gdyby to zostało, a cała reszta była wyjebana i zmieniona, wyglądałoby to inaczej. W tym wypadku, nie widzę przyszłości na tym serwerze.

Pozdrawiam.

Serwer postawiony tylko po to, żeby zniechęcić Diablo do robienia reaktywacji, a w dodatku trochę zarobić. Admin w temacie już się nie wypowiada, totalna olewka na serwer. 150 osób w godzinach szczytu, w reklamę nie zainwestują, bo po co?

Jeszcze raz nie polecam, chyba, że chcecie sobie przetestować cheaty ;)

tenor.gif

Opublikowano

Ten serwer to kosmiczne GÓWNO że tak się wyraże. Cały serwer to czity, gdzie nie pojdziesz to juz na gosciu na WH lata, GM nie wchodzi na serwer, nie banuje nic nie robią serwer zrobiony tak naprawde nie wiem po co.

Nie polecam totalne dno

To nie miejsce na reklamę.

Opublikowano

Ten serwer to kosmiczne GÓWNO że tak się wyraże. Cały serwer to czity, gdzie nie pojdziesz to juz na gosciu na WH lata, GM nie wchodzi na serwer, nie banuje nic nie robią serwer zrobiony tak naprawde nie wiem po co.

Nie polecam totalne dno

A czego tu się było spodziewać? Na starym DMD cała topka grała co najmniej na bsach. Znam kilka osób które nie zaczynają gry na serwerach na których nie działają im 'czity'

The past has gone

Opublikowano

A czego tu się było spodziewać? Na starym DMD cała topka grała co najmniej na bsach. Znam kilka osób które nie zaczynają gry na serwerach na których nie działają im 'czity'

Na starym DMD wszyscy, którzy umieli zainstalować BS'a - mieli go :D

@DarwoR Stary, dobry diamond, bo pół serwera leci na cheatach i nie ma administracji? O to chodziło? xD

Pan admin się interesuje jeszcze serwerem tak btw?

tenor.gif

Opublikowano

na starym dmd sciagalo sie moda i sie mixowalo a bs to dla mnie zaden cheat. Admini interesuja sie serwerem tylko jak maja zrobic reklame jak diablo startujacy z swoim serwerem naklonil innych ytberowcow zeby nie krecili filmow?

Opublikowano

na starym dmd sciagalo sie moda i sie mixowalo a bs to dla mnie zaden cheat. Admini interesuja sie serwerem tylko jak maja zrobic reklame jak diablo startujacy z swoim serwerem naklonil innych ytberowcow zeby nie krecili filmow?

BS? Hah BS'a miał praktycznie każdy na Diamondzie. Ja tu piszę o WH etc. A to są cheaty. I po co reklama, skoro ktoś będzie kręcił GP z m1, a tu ktoś na WH bije pieski :D Administracja mogła by też się zainteresować tematem, bo tak trochę brak zainteresowania. Diablo raczej nie nakłonił całego YT do niereklamowania, więc na pewno by się ktoś znalazł, tylko brak chęci widać. A mając po 100 online długo nie uciągnie ten serwer.

tenor.gif

Opublikowano

Jak to administracja nie znana? Przecierz to jest surmistrz xD on ma wyjebane na kazdy swoj serwer, ale dobrze zechociaz pliki wykupuje od porzadnych ludzi, co latrosik nie wypalil to na pliki easy sie polasiles? Az mi sie smiac chce z cb xD

Opublikowano

Jak to administracja nie znana? Przecierz to jest surmistrz xD on ma wyjebane na kazdy swoj serwer, ale dobrze zechociaz pliki wykupuje od porzadnych ludzi, co latrosik nie wypalil to na pliki easy sie polasiles? Az mi sie smiac chce z cb xD

Rly Surmistrz? Dobrze, że tu nie gram tak na serio, bo nie ma po co. W takim razie nie widzę przyszłości w tym serwerze. Serwer bez eventów i bez administracji = gó*no. Za tydzień pewnie już tego nie będzie. Nie polecam i odradzam gry.

tenor.gif

Opublikowano

BS? Hah BS'a miał praktycznie każdy na Diamondzie. Ja tu piszę o WH etc. A to są cheaty. I po co reklama, skoro ktoś będzie kręcił GP z m1, a tu ktoś na WH bije pieski :D Administracja mogła by też się zainteresować tematem, bo tak trochę brak zainteresowania. Diablo raczej nie nakłonił całego YT do niereklamowania, więc na pewno by się ktoś znalazł, tylko brak chęci widać. A mając po 100 online długo nie uciągnie ten serwer.

Większość nakłonił lecz kilu się nie ugięło. Jeden film się pojawił, czekamy na resztę :)

Co chwile jestem kimś innym... Za chwile okaże się, że jestem Diablo i sam sobie robię konkurencję... Ja nie wiem skąd Wy takie info bierzecie, naprawdę :D

A jeszcze bardziej wyjść z podziwu nie mogę, że w to co piszecie ktoś wierzy ;p

Rly Surmistrz? Dobrze, że tu nie gram tak na serio, bo nie ma po co. W takim razie nie widzę przyszłości w tym serwerze. Serwer bez eventów i bez administracji = gó*no. Za tydzień pewnie już tego nie będzie. Nie polecam i odradzam gry.

Serwer ma nieco ponad 5 dni, a Wy już narzekacie na brak eventów... Chyba jedyny serwer, który ma dla Was rację bytu to taki, na którym

codziennie są OXy (oczywiście musicie na nich dostawać po 10 PD i po 200 ulepszaczy każdego rodzaju, a najlepiej to full EQ) i codziennie organizowane

jest ZUO z riperami (najlepiej jakby każdy z osobna był teleportowany na osobną mapę i tam dostawał po 50 Bossów dla siebie). Ludzie litości ;p

EVENT to wydarzenie, którego na co dzień się nie ma. Narzekać na brak wydarzeń to można po kilku miesiącach (jeśli nie będzie żadnego), tym bardziej,

że ostatnio były zwiększone raty na noc, a w tą niedzielę jest właśnie organizowany pierwszy OX, na który bardzo serdecznie zapraszamy :)

PS.

Serwer nie upadnie! Pliki NIE ZOSTAŁY odkupione i NIE ZOSTAŁY skradzione. pomysł na reaktywację też NIE ZOSTAŁ skradziony. My zrobiliśmy reaktywację,

ktoś inny zrobił zupełnie inny serwer. O co ta cała kłótnia? Chcesz grać na diamondzie to graj u nas, chcesz grać na nibydiamondzie to graj gdzieś indziej :)

Piszecie, że jesteśmy randomami, bo co? Bo nie mamy kanału na YT i nie postawiliśmy kilku serwerów, które po kilku dniach upadły? Zapewniam, że do tematu

podchodzimy profesjonalnie, u nas nie spotkacie się ze zniecierpliwieniem i chamskim zachowaniem Administracji (tak jak u konkurencji :) ), a gdy na własnej skórze

się o tym przekonacie to nasz serwer jak najbardziej stoi dla Was otworem.

Opublikowano

Nie polecam, ponieważ licznik jest podkręcony :D

84793707203293488579.png

Pozdrawiam JuicyPussy.

No to sie mylisz koleżko.

Z dnia na dzień coraz więcej graczy :)

Graczy online: 163

Pozdrawiam DarwoR.

8034214112142431049127.png

Opublikowano

No to sie mylisz koleżko.

Z dnia na dzień coraz więcej graczy :)

Graczy online: 163

Pozdrawiam DarwoR.

8034214112142431049127.png

Nie wiem, czemu piszesz, że coraz więcej graczy skoro wcześniej było ~200. Tak więc liczba osób online maleje, taka tam prosta matematyka.

PS.

Serwer nie upadnie! Pliki NIE ZOSTAŁY odkupione i NIE ZOSTAŁY skradzione. pomysł na reaktywację też NIE ZOSTAŁ skradziony. My zrobiliśmy reaktywację,

ktoś inny zrobił zupełnie inny serwer. O co ta cała kłótnia? Chcesz grać na diamondzie to graj u nas, chcesz grać na nibydiamondzie to graj gdzieś indziej :)

Piszecie, że jesteśmy randomami, bo co? Bo nie mamy kanału na YT i nie postawiliśmy kilku serwerów, które po kilku dniach upadły? Zapewniam, że do tematu

podchodzimy profesjonalnie, u nas nie spotkacie się ze zniecierpliwieniem i chamskim zachowaniem Administracji (tak jak u konkurencji :) ), a gdy na własnej skórze

się o tym przekonacie to nasz serwer jak najbardziej stoi dla Was otworem.

Jesteście randomami, bo nie chcecie pokazać prawdziwych nicków.

Jakoś u konkurencji nie spotkałem się z chamskim zachowaniem. A jak piszesz o całkiem innym serwerze to chodzi Ci o te bugi co zostały wyeliminowane? Naprawiony biolog? Wy macie takiego czystego Diamonda jaki był z wszystkimi bugami czy co?

tenor.gif

Opublikowano

Nie wiem, czemu piszesz, że coraz więcej graczy skoro wcześniej było ~200. Tak więc liczba osób online maleje, taka tam prosta matematyka.

Jakoś u konkurencji nie spotkałem się z chamskim zachowaniem. A jak piszesz o całkiem innym serwerze to chodzi Ci o te bugi co zostały wyeliminowane? Naprawiony biolog? Wy macie takiego czystego Diamonda jaki był z wszystkimi bugami czy co?

A ja u konkurencji spotkalem się z chamskim zachowaniem.

Opublikowano

Nie chodzi o to, że nie chcemy pokazać "prawdziwych nicków". My po prostu NIE MAMY kont na MPC. Czy to takie trudne

do zrozumienia? Jak mamy to udowodnić? Szukacie sensacji tam gdzie jej nie ma.

Pisząc całkiem inny serwer miałem na myśli to, że konkurencja nawet nie wie gdzie respiły się metiny i bossy, więc nie wiem

gdzie Wy tam widzicie "kopię" diamonda. Po prostu chcą wybić się pod hasłem "raktywacja" i nic więcej :)

Opublikowano

Widzę że reklamy poszły pełną parą

01510571638148580356.jpg

Pozdrawiam..

NIE POLECAM CHAMSTWA !

NIE STAĆ CIĘ NA REKLAMY TO PO CH_UJ ROBISZ SERWER UŁOMIE?

Opublikowano

Widzialem tez reklamy na virtualu.Robcie tak dalej a nie bedziecie mieli co reklamowac i nie jest to grozba a ostrzezenie :)

:D:D:D

Nie gram na żadnym z waszych syfiastych serwów ale coś wam napisze z doświadczenia.

Za gówniarza 4-5 lat temu sam reklamowałem identycznie serwery mimo, że nie były moje. Więc jakim prawem oskarżasz administracje o reklame na spambocie skoro to może zrobić każdy by go wrobić czy cokolwiek?

Opublikowano

:D:D:D

Nie gram na żadnym z waszych syfiastych serwów ale coś wam napisze z doświadczenia.

Za gówniarza 4-5 lat temu sam reklamowałem identycznie serwery mimo, że nie były moje. Więc jakim prawem oskarżasz administracje o reklame na spambocie skoro to może zrobić każdy by go wrobić czy cokolwiek?

Jakich waszych? Jestem graczem a poprzednik wyslal zdjecia z globala.To takie uściślenie.

Co do syfow,z pewnoscia masz ich wiele na twarzy.

Ktos trafnie napisal,ze administracja nie wlozyla ani krzty wysilku.Podpisuje sie pod tym.

Opublikowano

Nie grałem na starej odsłonie Diamonda ale trochę tam tam słyszałem coś na temat tego serwera...

Powodzenia nowym zaangażowanym teamowcom w ten projekt. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...