Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT3 [Dedyk] [Medium]

diamondmt3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stara elita będzie grała tak samo jak i nowi gracze dojdą tylko trzeba poinformować ich bo nie każdy teraz wchodzi na MPC no i potrzeba kilka dni 

btw OFF ?

nie serwer działa ale chyba bedzie przerwa w nocy

Uważam że serwer potrzebuje fajnej reklamy by sie ludzie dowiedzieli że diamond jest znowu on i będzie więcej osób :) mam nadzieje że administracja o to zadba <3

Edit: jak polatałem po tsie i mówiłem ludziom że diamond znowu działa to wiekszość pobierała i zaczynała znowu grać więc tylko reklamy brakuje :)

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na naszym Forum podane są 2 zastępcze hostingi. Zapraszam do rejestracji oraz gry :)

elegancko unikacie pytan o reklame :). Widac o co chodzi i jak to sie wszystko skonczy.

Opublikowano

Noo to jeżeli serwer nie padnie i Administracja nie będzie olewała graczy to możemy się spodziewać codziennie spokojnie +1k tylko dajcie ludzią zobaczyć że wystartował :P Jedyna sprawa jaką teraz zobaczyłem po wejściu do gry to Nieskończona pelerynka + Autopoty żeby dodać ;)

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Coś kojarzę ten serwer z starych lat. Wbije na 100% ale byście mogli dodać niekończonce się pelerynki oraz inne rzeczy (małe), Więcej duenglonów też by sięprzydały na mniejsze lvle

Opublikowano

możecie dodać klienta na inny host ? z mega.co.nz nie mogę pobierać a tak bym zagrał

Opublikowano

Polecam, jeden ze starszych dobrych serwerów na których grałem :) aktualnie, gra mi się przyjemnie, jest z kim poexpić o 6 rano ;) 

Opublikowano

nie polecam wbiłem top1 przez 1 3h gry potem wywaliłem eq co zmusiło do tego ? ( za dużo ulepszaczy cała topka na wh (ja też ^.^) GM 0 od czasu jak wystartował serwer nie odezwał się na wołaj ani razu nikogo nie banuje mozna wyzywac adminow na wolaj nic nudy itp ... 

f63m.jpg

Opublikowano

W sumie byłem innego zdania, ale polecam serwer, można fajnie pośmigać na WH, nic tylko grać! Adminów nie ma, więc róbcie co chcecie :D 

tenor.gif

Opublikowano

nie polecam wbiłem top1 przez 1 3h gry potem wywaliłem eq co zmusiło do tego ? ( za dużo ulepszaczy cała topka na wh (ja też ^.^) GM 0 od czasu jak wystartował serwer nie odezwał się na wołaj ani razu nikogo nie banuje mozna wyzywac adminow na wolaj nic nudy itp ... 

najlepsza reklama :D

nic dodac nic ująć ;;p

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Tak jak w zapowiedzi tak i tutaj napiszę to samo nie polecam ponieważ to nie będzie nigdy ten sam klimat bo go nie tworzą pliki tylko ludzie ;) zaangażowanie administracji i nowości które teraz są starociami bo każdy może je mieć kiedyś nie było wiele do wyboru i serwer który był stabilny i miał w miarę komunikatywnych graczy i administrację miał wielu graczy a teraz możecie sobie porównać ile graczy gra.

Graczy online: 174
Ogółem nie lubię odgrzewanych kotletów mimo że to jest moje zdanie możecie się z nim nie zgadzać i jeśli komuś się serwer podoba lub jest w jego typie to niech sobie gra, lecz według mnie zbyt wiele taki serwer nie pociągnie.
Opublikowano

możecie dodać klienta na inny host ? z mega.co.nz nie mogę pobierać a tak bym zagrał

Na forum serwera nad shoutboxem masz linki do innych hostingów, na których jest client do pobrania.

Opublikowano

Dodali anty expa czy to stary diamond bez żadnych zmian 

stary dobry diamond, serdecznie zapraszam ja mam 115 level eq już w miare, gra sie swietnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...