Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT3 [Dedyk] [Medium]

diamondmt3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moby nie są zbugowane. Jedynie może doskwierać to, że czasem uciekają w tekstury. Na filmie ewidentnie widać,
że nie odpychasz mobów (WH), po czym jak zobaczyłeś, że ktoś do ciebie podjechał to zacząłeś machać mieczem :P

Owszem, żeby wyłączyć WH trzeba się przelogować. Z tym, że ty nie wyłączyłeś WH, a jedynie zacząłeś machać mieczem.

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwer została wprowadzona aktualizacja. NIEZBĘDNE jest spatchowanie klienta
patcherem, dostępnym TUTAJ. Bez tego gra będzie niemożliwa.

Ściągnij patcher, wklej jego zawartość do klienta i uruchom plik z ikonką diamentu.
Gra automatycznie
zostanie zaktualizowana!

Jeśli nie posiadasz klienta gry, sam patcher wystarczy. Uruchom go, a pobierze całego klienta.

Opublikowano

Grałem przez jakiś czas i wciąż mam na komputerze, bodajże mam 95 level. Serwer całkiem przyjemny niby tylko 200 osób gra, ale z jednej strony nie ma takiego syfu i gospodarka serwera nie jest zjedzona po całości, idzie fajnie pograć.

Opublikowano

I co to ma być gracz który miał bana za wh (AnimoGo) dostał ub a wszystko widać na filmiku za ma coś ...

Opublikowano

@vckat Spójrz co za skur.....stwo

423631415133249922706.png

Oni się wszędzie w ten sposób reklamują nawet na Globalu, ale i tak ciula to im daje bo nadal gra te 200 graczy. Powinni zrobić porządną reklamę a nie bawić się w takie cuś. 

xD 

Opublikowano

Nie mamy nic wspólnego z tą formą "reklamy". Nie zachęcamy graczy do tego typu działań - robią tą z własnej woli.

Komu chcesz wcisnac te bajki? Kto normalny reklamowalby dobrowolnie ten pseudo serwer u konkurencji jak nie sama administracja? Jaki udzial maja w tym gracze?

Srij9JT.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jak najbardziej stabliny, jak poprzednia osłona (na początku) Administracja nie leci w ch*a. Są Eventy, turnieje pvp itd.
POLECAM ! :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej stabliny, jak poprzednia osłona (na początku) Administracja nie leci w ch*a. Są Eventy, turnieje pvp itd.

POLECAM ! :)

Gdyby zainwestowali w reklamę, byłby to jeden z lepszych serwerów, co mam z gry przy 250 osób ? mały handel, mało wojen (lub w ogóle) kompletnie zero zadym, lub jedna na miech. I to mnie dziwi, widać że się starają robią update i eventy a reklamy załatwić nie umieją. No cóż powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Gdyby zainwestowali w reklamę, byłby to jeden z lepszych serwerów, co mam z gry przy 250 osób ? mały handel, mało wojen (lub w ogóle) kompletnie zero zadym, lub jedna na miech. I to mnie dziwi, widać że się starają robią update i eventy a reklamy załatwić nie umieją. No cóż powodzenia. 

Nikt Cię do gry nie zmusza, myśląc tak jak Ty nikt na serwer nie wejdzie, nie rób antyreklamy.

@ Gdzie dropi truta ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nikt Cię do gry nie zmusza, myśląc tak jak Ty nikt na serwer nie wejdzie, nie rób antyreklamy.

@ Gdzie dropi truta ?

eh, ależ ty zabawny jesteś ; ) 

Truta leci z szkat Ripera. 

xD 

Opublikowano

Dlaczego jak wchodzę na postać to mnie wywala po kilku sekundach? Wyłącza mi się cały klient... -_-

Pobierz patchera z strony głównej i on Ci pobierze wszystkie aktualizacje i powinno być okej. 

xD 

Opublikowano

Dlaczego nie zaczną współpracy z jakimś Youtuberem? Widać,że serwer stabilny,trzymany elegancko przez administracje tylko malutko osób gra.

#rein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...