Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam nadzieje ze nie bd jak na Alie*nie

2tyg i max lv potem nowa postac?

Ile razy mam powtarzać, że ALIEN nie był mój tylko Alkoholica. Miałam tam tylko posadę GM'a.

Verdea to mój pierwszy serwer. 

UP póki co zmianki skilli nie będzie.

Opublikowano

Ile razy mam powtarzać, że ALIEN nie był mój tylko Alkoholica. Miałam tam tylko posadę GM'a.

Verdea to mój pierwszy serwer. 

UP póki co zmianki skilli nie będzie.

Równie dobrze alkoholic moze byc w teamie ale sie ukrywa :) i dal ci HA dlatego, zeby nie mial hejtu :) Zeby nie bylo podejrzen.

Ale anyway czekamy na serwer ;]

Opublikowano

Równie dobrze alkoholic moze byc w teamie ale sie ukrywa :) i dal ci HA dlatego, zeby nie mial hejtu :) Zeby nie bylo podejrzen.

Ale anyway czekamy na serwer ;]

Chyba sobie ze mnie kpisz w tym momencie. Żadnego Alkoholica nie ma w Teamie i nie będzie. On nie ma nic wspólnego z tym serwerem. Rangę HA posiadam ponieważ jestem współwłaścicielką serwera razem z D0MIKIEM. Razem pracowaliśmy nad serwerem. 

A czy pety i kostiumy dropiące z dungeonu będą miały te same bonusy co te z ISu?

Każdy pet ma inne bonusy. Kostiumy będą miały identyczne. : )

Opublikowano

Zagram , ciekawie się zapowiada :)

Siema !

Jeżeli ktoś ma naprawdę Ciekawy serwer taki " Medium " i chce zacząć od nowa. Jest gotowy do ostrej gry

Niech się odezwie. Bardzo chętnie pogram, tylko nie moge znaleźć odpowiedniego serwa.

Gracz musi mieć Ts 3 oczywiście :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Troche drogo w IS,dotpayem na fryza,zbr i peta bd musiał wydać z 50 zł ._.

Na zawsze jest pet,fryz i kostium?

25zł za kostium... pogram ale za is podziękuje ;)

Taka cenka ponieważ te przedmioty dostajecie na stałe. 

Opublikowano

Powiadam wam, rozczarujecie się troszkę. Ale kto co lubi.

Jedyne co mi się podoba to nowe pety na tym serwerze.

Wartość ataku w 6/7 - nie grajcie magicznymi postaciami, 100 wartości ataku to jest bardzo dużo dla takiego bodego... 8x100=800 wartości vs 80 inta ? zabawne. Bony tylko do expa. :D

Sprawdzajcie misje od biologa, mianowicie bonusy jakie dostajecie.

Jedyne co wróży dobrze dla serwera to, to jak się sprawdzi administracja.

Czy bosy mają dodane skille? - nie chodzi mi tu o smoka.

Opublikowano

Prezentacja 7/10 .  Czekam na server . Mam nadzieje ze obejdzie sie bez fail'i na start . I że nie padniecie przed ddosy.  

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

a jeszcze takie pytanko czy macie wyrównane klasy, chce pograć daggerem ale zastanawiam się czy w pvm dam sobie rade.

Mam nadzieje, że to nie będzie tak wyglądało że na konia body/wp i na metki... reszta się nie liczy.

x

Opublikowano

a jeszcze takie pytanko czy macie wyrównane klasy, chce pograć daggerem ale zastanawiam się czy w pvm dam sobie rade.

Mam nadzieje, że to nie będzie tak wyglądało że na konia body/wp i na metki... reszta się nie liczy.

Masz jeden post do wielu tematów? Dagger plasuje się w czołówce postaci do pvm, lepszy jest może tylko wp i mental. W dodatku to serwer medium/easy, więc spokojnie dasz radę. Sam się przymierzam do daggera, więc jak coś to PW;)

Opublikowano

Powiadam wam, rozczarujecie się troszkę. Ale kto co lubi.

Jedyne co mi się podoba to nowe pety na tym serwerze.

Wartość ataku w 6/7 - nie grajcie magicznymi postaciami, 100 wartości ataku to jest bardzo dużo dla takiego bodego... 8x100=800 wartości vs 80 inta ? zabawne. Bony tylko do expa. :D

Sprawdzajcie misje od biologa, mianowicie bonusy jakie dostajecie.

Jedyne co wróży dobrze dla serwera to, to jak się sprawdzi administracja.

Czy bosy mają dodane skille? - nie chodzi mi tu o smoka.

Uporaliśmy się z bonusami od biologa. : ) Wszystko jest jak należy.

Opublikowano

To pisze jak włączam verdea.pl:

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2 Server at www.verdea.pl Port 80
Opublikowano

292 kont 30 min przed startem nie zapowiada się ciekawie, 0 reklamy, i is gdzie za pet masz płacic 25 zł gdzie będzie grało ze 100-150 online

Jak możesz mówić, że zero reklamy? :D

Skoro na naszym forum jest cała lista od Youtuberów.

Opublikowano

292 kont 30 min przed startem nie zapowiada się ciekawie, 0 reklamy, i is gdzie za pet masz płacic 25 zł gdzie będzie grało ze 100-150 online

Już 533 konta.

Opublikowano

Pomoże ktoś z tym:

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2 Server at www.verdea.pl Port 80

??????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...