Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak możesz mówić, że zero reklamy? :D

Skoro na naszym forum jest cała lista od Youtuberów.

mogę mówić po liczbie zarejestrowanych oraz zaraz po liczbie online, to przepraszam zero dobrej reklamy*

Opublikowano

widać, że licznik wyłączony aby gracze się nie zrażali, 10 min po starcie 200 postaci nie polecam.

Dwa jakim cudem z 270 kont w 5 min skoczyło do 530 gdy prawie nic nie wzrastało? niezłe podkręcanie :)

Opublikowano

widać, że licznik wyłączony aby gracze się nie zrażali, 10 min po starcie 200 postaci nie polecam.

Dwa jakim cudem z 270 kont w 5 min skoczyło do 530 gdy prawie nic nie wzrastało? niezłe podkręcanie :)

Zauważ, że ludzie wracają z pracy, i nie wszyscy mają clienta

Opublikowano

Serwer moze byc, lecz i tak nie wbije  :P.

P.S - nie polecam calej gildi CzarneOCB jak i jej czlonkow, ci ktorzy grali na Demi*** wiedza dlaczego  ^_^...  

00381637475378013724.png
Opublikowano

Też mi się w to nie  chce wierzyć. W 2 min skoczyła liczba kont x2. Tak nagle...

--

kiedy będzie licznik online on?

Wieczorkiem jak poprawimy skrytp.; )

/e

Graczy rośnie z minuty na minute ;)

Opublikowano

start odbył się bez problemu pograłem wbiłem 75lvl ale nie wiem jakoś nudno się zrobiło i wyłączyłem

x

Opublikowano

Start serwera odbył się bez jakiegokolwiek failu, wszystko działa jak należy, ataków nie odczuwamy. Graczy z minuty na minutę coraz więcej, reklamy nie zaprzestajemy:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...