Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do serwa bardzo mi się podoba, dobrze dopracowany, estetyczna prezentacja. Mam nadzieję, że serwer wystartuje zgodnie z planem, tego wam życze.

Chciałabym wiedzieć, kd+7 są max a ile % mają np +7 to 60% np na woja ? czy mniej?

Opublikowano

Co to za zjebany hosting do c***a? 3x mi anulowało pobieranie. Nie dość, że mój transfer nie przekracza 100kb/s to jeszcze ciągle błędy jakieś.

Tylko jeden download jest?

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Co to za zjebany hosting do c***a? 3x mi anulowało pobieranie. Nie dość, że mój transfer nie przekracza 100kb/s to jeszcze ciągle błędy jakieś.

Co ty kolego pierd... mi pobrało się bez problemu w ciągu 3 minut..

Opublikowano

Na forum masz 2 hostingi :). Polecam zmienić przeglądarke

Opublikowano

Witam , gratuluje prezentacji , nie bede chwalil dnia przed zachodem slonca . Serwer naprawde ciekawie sie prezentuje zebralem chlopakow z innego serwa i czekamy na wasz start oby wypalilo , trzymam kciuki. POWODZENIA BLAAAM !

Opublikowano

Serwer naprawdę dobry, warty uwagi. Na serwer wbije jak najbardziej, mam nadzieje, że wyjdzie ten projekt i zawita duuuuużo ludzi ;3

Jedno pytanie: Będzie biżu wyżej czy tylko podstawowy na 54 ?

Oczywiście, że będzie. : )

Co do serwa bardzo mi się podoba, dobrze dopracowany, estetyczna prezentacja. Mam nadzieję, że serwer wystartuje zgodnie z planem, tego wam życze.

Chciałabym wiedzieć, kd+7 są max a ile % mają np +7 to 60% np na woja ? czy mniej?

KD + 7 daje 40% :)

Opublikowano

ja mam tylko nadzieje, że nie będzie problemów ze startem. Bo co zawitam na jakiś nowy serwer to się sypie w pierwszych minutach...

x

Opublikowano

Czy jest to wersja finalna ISa?

Nie.

Cały biolog co 1 sec ? 

Nie, będziecie musieli dropić eliksiry poszukiwacza. : )

Czy bedzie mozna handlowac SM w grze ?

Tak, będą dostępne kupony SM.

Zagram na serwerze na systemie Ubuntu ?

Już odpisałam na pw. : >

Opublikowano

jakie są max średnie i um w broniach ?

34 um, 61 śr.

100% na wejście kd +7?

Czy kostiumy/pety gdzieś są do dropnięcia?

Nie, nie 100%.

Tak, niektóre kostiumy i pety będzie można zdobyć z dungeona na 170 lvlu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...