Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnie pytanie. Za ile przelewem musze wydać pln zeby kupić  fryza,peta,wierzcha i kostium (najlepsze) 

Tego jeszcze nie ustaliliśmy. ;)

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ja też a propos IS. Będzie możliwość płatności PayPal? Zależy od tego czy zagram... Lubię mieć łatwiej:D

Gdzie się podziały, tamte privy(atki)

Tamto eq i tamten świat...

Opublikowano

nie znam się na metinie ale co to te 6/7. Czemu nie dostaje się na początek wierzchowca? Serwer wytrzyma na 1,6 ghz (gigaherce) i na windows xp? Gdzie będzie arena? I będą jakieś auto eventy coś podobnego do alcelasa chyba, że gracze wpłacają i otwiera się portal z mobami. Czy będzie bank, że można wpłacać lub wypłacać kase (mój pomysł) ? Proszę o odpo ogoś z teamu!

Opublikowano

nie znam się na metinie ale co to te 6/7. Czemu nie dostaje się na początek wierzchowca? Serwer wytrzyma na 1,6 ghz (gigaherce) i na windows xp? Gdzie będzie arena? I będą jakieś auto eventy coś podobnego do alcelasa chyba, że gracze wpłacają i otwiera się portal z mobami. Czy będzie bank, że można wpłacać lub wypłacać kase (mój pomysł) ? Proszę o odpo ogoś z teamu!

Dostaje się konia

wytrzyma

u NPC Natalia

Auto eventy to nuda, lepiej robić je samemu :)

Banku nie będzie.

Opublikowano

Autopoty bd?

Będą :D

Ale nie w sklepie, a dodane do dropu z metków, bossów.

Opublikowano

Czemu nie moge wejść na stronę ? Czy będzie można pobrać clienta jutro tak o 14 i czy jutro o 14 będzie rejestracja ON? Będzie kalendarz z eventami?

Opublikowano

Pytanie jak z reklama będzie pewne że z 500 osób wbije bo niektóre serwery które się chwaliły że mają reklame u dobrych youtuberów to po 1 dniu od startu serwera było max 100 osób :) czekam na ODP

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Czemu nie moge wejść na stronę ? Czy będzie można pobrać clienta jutro tak o 14 i czy jutro o 14 będzie rejestracja ON? Będzie kalendarz z eventami?

Reje jutro około 4h przed starem, można juz dziś klienta pobrać

co nie tak ze stroną?

Będzie

Pytanie jak z reklama będzie pewne że z 500 osób wbije bo niektóre serwery które się chwaliły że mają reklame u dobrych youtuberów to po 1 dniu od startu serwera było max 100 osób :) czekam na ODP

Reklama na skale masową na YT :D U Nas na forum znajdziesz cały spis.

Opublikowano

Polecam! Amber & D0MIK ogarnięte osoby, innych nie znam to się nie wypowiadam! 

Opublikowano

Serwer fajny zawitam na starcie, tylko dużo rzeczy wzięte z innych serwerów :P Ale tak czy siak Polecam

Mam takie pytanie:

- Otrzymamy na start 3 reke  oraz powiekszony magazyn ? bo na becie nie bylo

Verdea.pl <3 <3 <3

Opublikowano

Serwer fajny zawitam na starcie, tylko dużo rzeczy wzięte z innych serwerów :P Ale tak czy siak Polecam

Mam takie pytanie:

- Otrzymamy na start 3 reke  oraz powiekszony magazyn ? bo na becie nie bylo

Było pisane, że na oficjalnym serwerze już będzie 3ręka i magazyn raczej też. 

Opublikowano

Radze poprawic pantery bo ktoras nie dziala prawidlowo.

Ja osobiscie bede na starcie ,ale w 80%+ (po odpowiedziach adm co gdzie dropi itd) to alie* ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Prezentacja ogarnięta , co do servera to zobaczymy po starcie i dam edit .

Powodzonka na starcie i oby olewki nie  było :)

ed. Jednak wpadam na start z gildią .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Amber szanuje was, ale jednego nie można skreślić, ze są to pliki alien.

Ale! Serwer alien cieszyl się duża grywalnoscia oraz zainteresowaniem wiec pliki są naprawde dobre :)

Takze zadnych zastrzezen nie ma administracja perfekcyjna serwer także.

Więc jeszcze raz polecam każdemu serwerek !

Opublikowano

Jak najbardziej za, wszystko nowe, stara ekipa, tą co się lubiło jak najbardziej zagram! 
Pozdrawiam Panda

Opublikowano

po wbiciu kilku osób max lvlów od razu aktualizacja dodająca też bronie do expa?

Bronie do expa kończą się na 2 secie.

Mógłbym poprosić o spis bonów 6/7?

Hp, wartość ataku, kryt, szycie, szybkość ataku, pkt. statusu czyli int itp, silny na potwory.

Opublikowano

Bronie do expa kończą się na 2 secie.

Hp, wartość ataku, kryt, szycie, szybkość ataku, pkt. statusu czyli int itp. 

Nie ma silny przeciwko potworom?

Opublikowano

Nie ma silny przeciwko potworom?

Ojej przepraszam, faktycznie jest. Dopiero wstałam, jeszcze nie myślę. :D

Opublikowano

Serwer naprawdę dobry, warty uwagi. Na serwer wbije jak najbardziej, mam nadzieje, że wyjdzie ten projekt i zawita duuuuużo ludzi ;3

Jedno pytanie: Będzie biżu wyżej czy tylko podstawowy na 54 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...