Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś! Start dziś 17:00! [Dedyk] [Medium]

Alceas☻

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwyczajnie otwierasz to 7-zipem.

Ale jak już rozpakujesz to cudo i zobaczysz cały ten urok,to będziesz szybko opróżniać kosz.

Dziwne otwieram to 7 zip to samo winrarem to samo o.O

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Co się dostaje na start ? I może być Windows XP 1,6 Ghz?

Co się dostaje na start? I wystarczy : Windows XP, 1,6Ghz?

Opublikowano

Co się dostaje na start ? I może być Windows XP 1,6 Ghz?

Co się dostaje na start? I wystarczy : Windows XP, 1,6Ghz?

Choooopie wyjdź i nie wracaj -.-. Przeczytaj ładnie prezentacje na spokojnie to zobaczysz co się dostaje a nie nabijasz sobie posty. Tak wystarczy.

Opublikowano

Daruj sobie kolego. Administracja dotrzymała słowa- tego jeszcze nie widzieliśmy. Tak słabego serwera dawno nie było. Gra tylko garstka osób.

Opublikowano

Licznik pokazuje że jest 3k on-line w rzeczywistości ile jest on-line ? 

Około 30 :/ Strasznie pusto, nie opłacalny serwer do gry :/

Opublikowano

Proponuje zwiększyć expa, szczególnie od 110-115 poziomu. Bijać wyżej tracimy nawet 3-4h (118-119 - 120-121 lvl) słyszałem. Sam posiadam wysoki lvl i bardzo długo się wbija lvl. Rozmawiałem z kilkoma graczami i sami przyznali, że exp leci zbyt wolno przez co zrezygnowali z dalszej gry. Ja tylko przypominam, że jest to serwer medium a nie hard

Opublikowano

W to jak WY jęczycie bez żadnej wiedzy Mnie powala z nóg.

Admin już chyba dziesiątki razy powtarzał nam na TS a my całej reszcie na wołaj itd. że reklama serwera poza mpc ma być w Piątek jak zostaną naprawione wszystkie bugi.

Jaki sens teraz by miało reklamowanie nie wiadomo jakie jak na serwerze byłby bugi ? Żadne.

W piątek ( czyli jutro ) jeśli będzie wszystko grało jak trzeba to zwiększy się liczba graczy na serwerze.

Po drugie jęczycie że serwer co chwila wyłączony. Śmieszne :D

Serwer jest wyłączony raz max dwa razy dziennie w godzinach wieczornych / w nocy na 10-20 min w celu wrzucenia wszystkich poprawek / zmian / nowości itd. na serwer nad którymi pracuje Fresh wiele godzin.

Proponuje zwiększyć expa, szczególnie od 110-115 poziomu. Bijać wyżej tracimy nawet 3-4h (118-119 - 120-121 lvl) słyszałem. Sam posiadam wysoki lvl i bardzo długo się wbija lvl. Rozmawiałem z kilkoma graczami i sami przyznali, że exp leci zbyt wolno przez co zrezygnowali z dalszej gry. Ja tylko przypominam, że jest to serwer medium a nie hard

Jakby to byłby hard exp to wbiłbyś z 119 na 120 w 5h a wyrobisz się w dwa razy mniej.

Jaki sens jest zwiększać exp ? Żadnej

Wbijesz max lvl ( Obecnie tylko 150 ) zbyt szybko.

Expienie to jeden z elementów metina, a jak na serwer medium - exp jest dobrze dopasowany

Licznik pokazuje że jest 3k on-line w rzeczywistości ile jest on-line ? 

Licznik jest zbugowany.
Były dwie opcje, licznik na 0 lub na 3000.
Z licznikiem na 3000 przynajmniej widać że serwer " online "
A jakby ktoś wbił na stronę główną i zobaczył 0 to by natychmiast wyłączył kartę z stroną.
Owy licznik będzie naprawiony również.
A ile gra ? Według Mnie około 100-150 osób.
Liczba ta ma zostać zwiększona niebawem.

Dodali 2 dungeony oba to gigantyczna porażka,Takiego odora fekalnego dawno nie ogladalem..wbilem tu 110 i nie wejde nawet na 4sekundy już tu.

Tu mamy dobry przykład jak jesteście poinformowani a jaką macie wiedzę na temat co się dzieje - ZERO 

Dodano 3 dungeony a nie 2.

A po drugie wszystkie bugi w nich zostały zgłoszone i naprawione.

Łatka z naprawionymi Bugami również będzie niebawem.

Trochę się rozpisałem ... ale chyba takie wkroczenie w stan a dla niektórych epokę " oświecenia" wystarczy

Opublikowano

Witajcie.

Bugi powstałe na starcie a także problemy związane z stroną i clientem sprawiły, iż liczba graczy na serwerze była zatrważająco mała (Około 150 online w godzinach szczytu). Została podjęta decyzja o wyłączeniu serwera, dopracowaniu go i wystartowania na nowo, postacie zostaną oczywiście zresetowane. Start odbył się zbyt szybko, lecz dzięki niemu przez cały ten tydzień pracowałem nad serwerem i poprawiłem go w stu procentach. Podczas drugiego startu nie będzie problemów ze stroną oraz clientem a także nie będzie bugów, dodatkowo zostanie dodanych wiele nowych rzeczy, między innymi dungeony i kilka ciekawostek na które warto poczekać :). Oczywiście Smocze Monety zostaną zwrócone wszystkim tym którzy je doładowali. Nowy start odbędzie się 13.09, tym razem ujrzycie nowy, całkowicie dopracowany serwer, mogę Was zapewnić iż się nie zawiedziecie. Do zobaczenia na starcie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...