Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś! Start dziś 17:00! [Dedyk] [Medium]

Alceas☻

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego z metinów dropią bojowe i łuki na 65+9, a reszta broni +0? A na ulepszanie potrzebne są perły... Usuńcie ulepszacze na bronie 65 lub dodajcie drop ich +9, bo to nie fair

tenor.gif

Opublikowano

Dla fanatyków kolorowych stalek i hwangów te zbroje są obleśnie.. Brzydkie zbroje nie mające nic wspólnego z tą grą, może i prezka wciąga. Ale system ulepszeń jest tutaj Silnikiem.

Opublikowano

-Skrzynki ciężkie do zlokalizowania

-Na mapie 90 dziwne niewidzialne potworki zadające spore DMG przez co exp tam jest mocno utrudniony, słaby drop z metinów

-Mało ludzi

- PO złe dopasowane do sklepu i przedmiotów za PO

Opublikowano

I jak server?

Bo nawet nie moge sie ze strona polaczyc, nie wiem czy tylko ja czy ogolnie padla.. A po komentach widze, ze lipa. Mial byc super server a wyszlo jak zwykle?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

a miało być tak pięknie...

szok że tylko tak mało osób.

Co zrobisz takie czasy :P Choć nie wiem jak byś się starał przysłowiowe gówno zrobisz :)

Nie znam serwera administratora ale z prezentacji sporo nowości. Lecz to nic nie da, Powtarzam Takie czasy.

Serwer mogę polecić, bo sporo dodatków i nie ma gotowców.

3_1.png

Opublikowano

I jak server?

Bo nawet nie moge sie ze strona polaczyc, nie wiem czy tylko ja czy ogolnie padla.. A po komentach widze, ze lipa. Mial byc super server a wyszlo jak zwykle?

Tak, wyszło jak zwykle. 

Im więcej nowości, tym więcej bugów..

-Exp na mapie od 90 zbugowany ( są nawet niewidzialne moby, co biją bardzo dużo )

-drop na nowej mapce to jakaś porażka? ( metki )

-miasta są za małe, szkoda słów..

- brak reklamy, przez co gra może 100 ludzi..

- pet zbugowany, nie wiadomo jak dodać mu punkty..

-biżu z łez..gdzie to dropi? 

Ogólnie lipa straszna, do tego 1 admin.. nie polecam, strata czasu i transferu na pobieranie. 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ze szkat bossów, innego wyjścia nie ma. Ew. red las ( 1 itemkek na 2h ) gorzej jak na Pl.

I tu Was zaskocze, mówiłem na początku ze dropniecie w v2. Miałem 73lv jak sobie przypomniałem o biżuterii, w niecałe 10 min miałem full itemki. Polecam więcej szukać mniej narzekać

<3

Opublikowano

I tu Was zaskocze, mówiłem na początku ze dropniecie w v2. Miałem 73lv jak sobie przypomniałem o biżuterii, w niecałe 10 min miałem full itemki. Polecam więcej szukać mniej narzekać

Dziwne, bo ja na 72 lvlu byłem w v2 jeszcze z 20 minut po to, żeby coś wydropić i.. NIC. 

Poza tym i tak nie ma z kim grać, serwer padnie szybciej niż powstał.. także jak chcecie to marnujcie czas i internety, ja się niestety zawiodłem.. 

Pyt: Dlaczego nie można ulepszyć truty na nową broń? albo partyy..?

@Down, skąd masz te info?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Serwer ma dopiero 5h,będzie wiele poprawek, Fresh cały czas pracuje, nie chce robić resetu co 10 minut wiec naprawia więcej rzeczy po czym w nocy/nad ranem da łatkę. Nie trudno się domyślić

<3

Opublikowano

i wyjeb***** w piz** wszystko :P od str...

Error: Blad polaczenia z baza danych Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO)

czyzby maszyny nie wytrzymały naporu tych 3k ludzi co są na liczniku a w grze tylko 100?

Opublikowano

i wyjeb***** w piz** wszystko :P od str...

Error: Blad polaczenia z baza danych Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO)

czyzby maszyny nie wytrzymały naporu tych 3k ludzi co są na liczniku a w grze tylko 100?

Tak. Mówiłem kilka razy, powtórzę się kolejny, trzeba być idiotą żeby patrząc na licznik i widząc że cztery słupki są na maksymalnym poziomie myśleć, iż licznik w ogóle działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...