Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś! Start dziś 17:00! [Dedyk] [Medium]

Alceas☻

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę na serwer niby miasta z ss się zgadzają ale to serwer full easy.. zawiodłem się bo zapowiadało się całkiem całkiem.

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na str nadal nie można wejść

Error: Blad polaczenia z baza danych Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO)

Opublikowano

na str nadal nie można wejść

Error: Blad polaczenia z baza danych Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO)

Jest jeszcze zastępcza:

zastepcza.alceas.pl
Opublikowano

mysle że z tego co pisali to 100-200.

już 113lv... ?

od godziny 18 wczorajszego dnia?

to jest EASY z nutką MEDIUM

Opublikowano

pogralem troche i stwierdzam ze nie ma sensu tu grac ze wzgledu perf. zaczarowan. mialy one byc trudne do zdobycia a zdobywa sie je bardzo łatwo, dzieki czemu kazdy ma/bedzie miec w bardzo latwy sposob eq perf i pvp nie ma sensu zbytnio

Opublikowano

Wy naprawdę jesteście przyjebani pisząc o tym liczniku typu podkrecony , ile online bo licznik dziwnie wygląda. Ile wam Fresh ma mówić że nie trudno zauważyć że są 4 słupki full i równe 3k online co się wiąże z tym iż licznik nie działa jeszcze. Naprawdę trochę pomyślcie zanim coś piszecie bo się osmieszacie i świadczy to tylko o waszej inteligencji. Dziękuję dobranoc.

<3

Opublikowano

Trochę gra, patrząc samo m1 ( stojące w kółku, expiace małe lv itp) to koło 50 osób, zlicząc wszystkie mapy channele to całkiem dobra liczba graczy ; >

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Serwer ma pełno bugów,nawet strony normalnej nie ma:)

Biologa nie widzę,dungeonów też nie.na 3 razy użyte perf zaczarowanie ani razu nie zrobiło mi bonów jakie chciałem.a sama prezentacja też bardzo słaba,zamiast pokazywać filmiki z pelerynkami to trzeba było system ulepszeń mapy,drop i rzekomo istniejace dungeony opisac.

Opublikowano

pogralem troche i stwierdzam ze nie ma sensu tu grac ze wzgledu perf. zaczarowan. mialy one byc trudne do zdobycia a zdobywa sie je bardzo łatwo, dzieki czemu kazdy ma/bedzie miec w bardzo latwy sposob eq perf i pvp nie ma sensu zbytnio

A bonowanie itemków na BS'ie wcale nie pomaga w bardzo łatwy sposób zdobyć perfekcyjnego ekwipunku, prawda? ;)

Opublikowano

Przecież nie ma wbudowanego BS'a, i tutaj jest lipa z tym, jakoś nie chce ściągać dziwnego oprogramowania do bonowania ekwipunku, a teraz jak patrzę w inne prezentacje to praktycznie każdy serwer już to ma.

Petowi nie można dodać umiejętności, przez co traci on tutaj swoje znaczenie.

Mam mieszane uczucia co do tego serwera.

Opublikowano

Nawet jak ściągniesz to trybić nie będzie :) Bo dwa sprawdzałem a więcej syfu na kompie gromadzić nie będę.

Opublikowano

Ten serwer to dno, na zapowiedzi wyglądał lepiej a jak wbiłem na ten serwer  to po 20min wyszedłem z tego serwera w błyskawicznym tempie

Opublikowano

Porażka, Strona non- stop Pada :) Client w Jakimś Formacie .gz ;D Zarejestrować się nie można, licznik Ustawiony by przyciągać graczy :) No Nic, Pomysł Fajny, wygląd Prezentacji też, ale jak koledzy wyżej pisali na tym Się skończyło, Teraz już Nie Ma Fajnego Serwera Easy- Medium ( Dreikon wali w chuya, ascarial - RObi eventy z rozdawaniem Bryłek a później ceny za zmianki skaczą do 120 kk :) a yangi jak leciały tak dalej lecą, tym co sie udało pozbierać bryłek to niech się cieszą ^^ ) Metin Upada, ludzie robią serwery Dla kasy albo niewypały :) Czas Znaleść Nowe MMORPG :P LoL też Upada, co raz większe Fale dzieci napływają :)

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Super serverek, zostalbym na dluzej, szkoda tylko ze tak bardzo zaniedbany.

perf zmianki nie dzialaja na bizu, pelerynki nie dzialaja, robienie ich tez zbugowane, ulepszacze w caly swiat, nie wiadomo co gdzie i jak.

Szkoda ;p

rYD9JSA.png

Opublikowano

Porażka, Strona non- stop Pada :) Client w Jakimś Formacie .gz ;D Zarejestrować się nie można, licznik Ustawiony by przyciągać graczy :) No Nic, Pomysł Fajny, wygląd Prezentacji też, ale jak koledzy wyżej pisali na tym Się skończyło, Teraz już Nie Ma Fajnego Serwera Easy- Medium ( Dreikon wali w chuya, ascarial - RObi eventy z rozdawaniem Bryłek a później ceny za zmianki skaczą do 120 kk :) a yangi jak leciały tak dalej lecą, tym co sie udało pozbierać bryłek to niech się cieszą ^^ ) Metin Upada, ludzie robią serwery Dla kasy albo niewypały :) Czas Znaleść Nowe MMORPG :P LoL też Upada, co raz większe Fale dzieci napływają :)

Oj jeden easy-medium jest fajny,ale nie bede pisał w innej prezentacji o tym ;p

Co do tego serwera,jaka prezka taki serwer,sami ocencie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...