Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo poświęciłem coś na to eq wiec chce je odzyskac, a po co.. Hm

Zeby je potem wymienic na jakis ogarnięty server.

A gimbuskiem,możesz być ty,jak nie wiesz nic na mój temat to stól jape. :)

// Nie polecam servera.

Nie tylko ty poświęciłeś sporo czasu na "coś" co straciłeś, ale jeśli myślisz że nie polecanie serwera z tego powodu coś zmieni to się grubo mylisz. I porównaniu do Ciebie, ludzie którzy sporo stracili nie płaczą tak jak ty, tylko już dawno wszystko odrobili. 

xD 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie tylko ty poświęciłeś sporo czasu na "coś" co straciłeś, ale jeśli myślisz że nie polecanie serwera z tego powodu coś zmieni to się grubo mylisz. I porównaniu do Ciebie, ludzie którzy sporo stracili nie płaczą tak jak ty, tylko już dawno wszystko odrobili. 

Nie wiem po co wgl odpisuję na post kogoś takiego jak ty.. 

Nie odpowiadaj na moje posty lizodupie :)

Bronienie tego servera niestety nic ci nie da ,tylko tyle ze kazdy ma Cię za idiotę . :)

tyle moich odpowiedzi na wasze zbędne posty.

@AW to kiedy oddacie te itemki xD xD

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Nie wiem po co wgl odpisuję na post kogoś takiego jak ty.. 

Nie odpowiadaj na moje posty lizodupie :)

Bronienie tego servera niestety nic ci nie da ,tylko tyle ze kazdy ma Cię za idiotę . :)

tyle moich odpowiedzi na wasze zbędne posty.

@AW to kiedy oddacie te itemki xD xD

Słuchaj, również mi się to nie podoba że po takim czasie administracja jeszcze nie oddała danych itemów które straciliśmy. No ale uwierz narzekacie i ciągły płacz nic tutaj nie pomoże, także wybór należy do Ciebie albo zmieniasz serwer albo odrabiasz co to straciłeś. I uwierz serwera nie bronie, mówię jedynie jak jest. Pozdrawiam Gord. 

xD 

Opublikowano

Doszedlem do mapy 115 i tego tez lvla i tak czwarty chyba dzien z rzedu widze, ze nie kampiac non-stop na jednego bossa / jednego metka nic sie tam nie ubije, a ze z czasem u mnie srednio, czy ktos poleci jakis sposob na zarobek na tym lvlu, czy tez zrobic dropa, aby moc kupowac te ulepy ? I po ile chodza te cale miksy smierci i fioletowe medale?

(dawniej zarabialem na rozowych medalach, tam nie trzeba bylo kampic, ale teraz nikt ich nie kupuje wiec to odpada).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Doszedlem do mapy 115 i tego tez lvla i tak czwarty chyba dzien z rzedu widze, ze nie kampiac non-stop na jednego bossa / jednego metka nic sie tam nie ubije, a ze z czasem u mnie srednio, czy ktos poleci jakis sposob na zarobek na tym lvlu, czy tez zrobic dropa, aby moc kupowac te ulepy ? I po ile chodza te cale miksy smierci i fioletowe medale?

(dawniej zarabialem na rozowych medalach, tam nie trzeba bylo kampic, ale teraz nikt ich nie kupuje wiec to odpada).

Mam dokładnie ten sam problem, jest to najbardziej irytująca mapa, ludzie po 5 czekają na 1 boss'a metina obojętnie czy szukam w tygodniu o 3.00 czy o 7.30 dzisiaj to nadal to samo.

Opublikowano

Fioletowe 10kk, a miksturki 8kk. Po tyle ludzi sprzedają, a co do tej mapy macie racje.. ludzi jest multum..

Opublikowano

Jeżeli macie problem z wyszukaniem Bossa lub Metka na owej mapie, to trzeba poszukać innego zarobku i te ulepszacze które lecą na owej mapie po prostu kupować ;) A zarobków jest sporo np Kopanie Rud i przerabianie na przetopy lub Kamienie smoka - Przetop 5-7kk a Kamień smoka (5%) z 150-200kk. 

xD 

Opublikowano

Szkoda ,że piszą to tylko osoby z max eq ,że sposobów sporo . 

Gdybyś miał dropić inne syfiate ulepki które są chuya warte i kupywać te co Ci są potrzebne to byś tak nie śpiewał bo jak ktoś chce robić 2x wojenne + 3-4 klasy to nie jest tak kolorowo .

A teraz cena ulepszaczy np fiol. medal to jest już masakra 20-25kk ..

żeby zrobić full wojne i klasy to potrzeba z 90-120 sztuk wiec powodzenia i miłego dropu przy 2k osób. 

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Gdybyś miał dropić inne syfiate ulepki które są chuya warte i kupywać te co Ci są potrzebne to byś tak nie śpiewał bo jak ktoś chce robić 2x wojenne + 3-4 klasy to nie jest tak kolorowo .

żeby zrobić full wojne i klasy to potrzeba z 90-120 sztuk wiec powodzenia i miłego dropu przy 2k osób. 

CO TY PISZESZ? Fioletowe medale spadły z ceny właśnie, widziałem po 8/10kk MAX za sztukę, także tu się mylisz.. to samo mikstury. 

Opublikowano

Nikomu nie dogodzisz jak było mało graczy to każdy narzekał na małą ilość graczy, teraz weszła reklama to ludzie mają problem z znalezieniem Bossa i narzekają na dużą ilość graczy. 2 ch zostały dodane, większy resp również czego jeszcze wy chcecie ?

xD 

Opublikowano

"Gordi" daj sobie spokój, tym ludziom i 20 chaneli było by mało. Jak to mówią "ten typ tak ma" :P

Polecam serwer. Od cofki zacząłem grać (jakieś tam itemki straciłem ale sobie darowałem suport), aktualnie 170 lvl i nie mam najmniejszych problemów z ulepkami.

imetin_logo.png

Opublikowano

"Gordi" daj sobie spokój, tym ludziom i 20 chaneli było by mało. Jak to mówią "ten typ tak ma" :P

Polecam serwer. 

Tym postem nie wnosisz nic do tematu. 

Co jest lepsza dla mentala ( kryształy energii ) 200 wartości ataku, czy 8% na ludzi?

Opublikowano

Tym postem nie wnosisz nic do tematu. 

Ja myślę że jednak tak, skoro są osoby które piszą to:

Ja twierdzę odwrotnie, więc neguję opinie zwykłego lenia.

ps. oczywiście robię kilka eq.

imetin_logo.png

Opublikowano

Gram tam 1.5 tyg i mam 2x 175.

Wystarczy popytac i miec respy i wszystko git.

Ja ulepszacze sobie dropielm tylko

Sposobow na zarobek jest duzo i to na niskim lv

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy zarobek jest na dungeonach, mam 2 swoje postacie i nie narzekam. Pójdziesz na taki głupi dung 160 i możesz wynieść z 60-70kk ;d to zależy co dropnie na mini bossach.

Opublikowano

z tymi respami w dzień serio tak trudno? bo wymieniłem eq na 205level za inny serwer a sądząc po tym co piszecie to tak. :p

w nocy o ile się nie myle to był luz, nadal tak jest?

polecacie jakąś postać oprócz daggera i mentala?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Duzo? Procz kopania rud jaki mi polecisz majac 117 lvl (niski) ? Zrobic dropa na truty i kawalki zbroi? ^_^ 

z tymi respami w dzień serio tak trudno? bo wymieniłem eq na 205level za inny serwer a sądząc po tym co piszecie to tak. :P

w nocy o ile się nie myle to był luz, nadal tak jest?

polecacie jakąś postać oprócz daggera i mentala?

Em no powiem Ci tak, ostatnio kolo 6 rano wbilem to ani bossa ani metka na mapie 115 nie znalazlem, natomiast spotkalem kilka osob KAMPIACYCH na bossy nawet o tej porze. Kumpel ktory siedzial nocke mowil, ze o 4.30 bylo podobnie. Wiec mapa 115 odpada. Na mapie 100 rowniez nawet w godzinach porannych (7-9) kampia na bossy, z metkami NIECO latwiej (ale niewiele..). Nie wiem jak mapy na wyzsze lvle, bo jeszcze mi sie do nich nie udalo dotrzec, ale to co widze mnie jak narazie bardziej zniecheca niz motywuje do gry.. (nie dosc, ze tak dlugo trzeba na bossy czekac, to i tak przyjdzie jakas pipka w polowie bossa, sksuje go i ulep jego - mistrzostwo..)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Przed chwila wszedlem do gry na mape 115 i znalazlem 8 metinow pozdro 600. Po prostu nie umiecie grac. Ale zgodze sie o ulepki trudno ale tylko z tego powodu ze jest chyba 50% na drop np. fioletowego medalu. Z 8 metinow piec medali polecialo.

Opublikowano

Przed chwila wszedlem do gry na mape 115 i znalazlem 8 metinow pozdro 600. Po prostu nie umiecie grac. Ale zgodze sie o ulepki trudno ale tylko z tego powodu ze jest chyba 50% na drop np. fioletowego medalu. Z 8 metinow piec medali polecialo.

No a w tej bajce byly jeszcze smoki i krasnoludki, a na koniec poslubiles Sniezke i wytresowales Shreka? Prosze Cie, 8 metkow znalazles, ta... Jak tu ludzie na kazdym ch kampia na bossy i metki, ale ty wbiles i od sztycha znalales ich 8, smieszne.

Swoja droga dawno sie juz nie spotkalem z takim brakiem kultury i chamstwem wsrod graczy jak tutaj, ksucie, zabijanie i jeszcze raz ksucie...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No a w tej bajce byly jeszcze smoki i krasnoludki, a na koniec poslubiles Sniezke i wytresowales Shreka? Prosze Cie, 8 metkow znalazles, ta... Jak tu ludzie na kazdym ch kampia na bossy i metki, ale ty wbiles i od sztycha znalales ich 8, smieszne.

Swoja droga dawno sie juz nie spotkalem z takim brakiem kultury i chamstwem wsrod graczy jak tutaj, ksucie, zabijanie i jeszcze raz ksucie...

Jak się akurat trafi na resp, to można zbić nawet i 10 metków na lajcie. Dzisiaj wstałem o 5 rano, wszedłem i zbiłem ok 20-25 metków i jakoś 15-20 bosów, już o 5:30/6 było trudno coś znaleźć, bo ludzie zaczęli jeździć. Powinni dać 100% na medal z metka, a nie że rozbijam siedem metków i leci jeden medal. Da się zrobić to eq, ale trzeba poświęcić bardzoo dużo czasu na to, jeszcze czasem spala mimo 85%.

#Zapraszam na serwer!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie mam po co klamac i bronic dreikona. W poprzednich postach w tym temacie skarzylem sie na aktywacje konta na forum.

Opublikowano

10fa1defe9849f9c622c9274db82c493.jpg

KIEDY wbijesz większy lvl? Zaczniesz chodzić na dungeony? Poza tym metin polega na tym, żeby się bić, ksuć itd.. bez tego nie ma rozgrywki. Podobno mają coś jeszcze zrobić z channelami.. Zobaczymy.

Topic: Polecam, jedyny w swoim rodzaju serwer EASY na którym warto zagrać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...