Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tten serwer jeszcze zyje? 

Zyje Zyje, gra tu sporo osob, ja gram od wczoraj, w sumie juz przed wczoraj i gra się narazie fajnie :D . Dobry ten system sklepów offline

będzie bs spowrotem?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W shinsoo i chunjo pustki, tylko w jinno  sporo sklepow ;s ale jak jedna osoba wystawia ze 3 sklepy to niewiem co o tym myslec xD

No właśnie z tym jest masakra, ludzie migrują na inne serwery, dreikon miał swoje 5 minut sławy ale przydałaby się jakaś większa aktualizacja która poprawiła by coś, wiele ludzi jest z ekwipunkiem na 240 poziom z czego ja mam kilka postaci i np. tutaj pvp jest jakieś dziwne, mam perfekcyjny ekwipunek po kilka setów i nic. :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Zróbcie te sklepy żeby był 1 sklep offline na 1 postać, robi się za duży syf tego na rynku :P

jak by jakis wiekszy update byl bym znowu zawital :)

Gram tu od 3 dni i Ci powiem że gra się fajnie :D

Wedle mnie, nie potrzeba zadnego update, jeden z serwerów który stoi i się trzymie a nie ze stoi tydzien i pada, pondatto nie pod HAJSY. Bo jesli byl by pod HAJSY juz by go dawno nie bylo to jest duzym plusem.

Opublikowano

Jak serwer stoi?

Ostatni raz grałem, jak była aktualizacja chyba ze 190/200 na 225 (chyba), a teraz? Jakie opinie, ile online, jak z administracją? 

­

Opublikowano

Jak serwer stoi?

Ostatni raz grałem, jak była aktualizacja chyba ze 190/200 na 225 (chyba), a teraz? Jakie opinie, ile online, jak z administracją? 

administracja caly czas jest Azoom jest aktywniejszy niz na starcie luda jest z 250

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Jak serwer stoi?

240 jest maks level, mi się gra fajnie( gram od 3 dni), onlline pewno 200 +/-, co do adminów, to kupywałem hajs za psc i szybko mi Frevoo pomógł czy jak tam on się nazywa :D

dzieki tym sklepa offline gospodarka odzyla ale fajnie jak pisalem do gory jakby bylo 1 sklep na 1 postac bo zas po kilka ludzie wystawiaja i syf w m1 ;p

Opublikowano

240 jest maks level, mi się gra fajnie( gram od 3 dni), onlline pewno 200 +/-, co do adminów, to kupywałem hajs za psc i szybko mi Frevoo pomógł czy jak tam on się nazywa :D

dzieki tym sklepa offline gospodarka odzyla ale fajnie jak pisalem do gory jakby bylo 1 sklep na 1 postac bo zas po kilka ludzie wystawiaja i syf w m1 ;p

administracja caly czas jest Azoom jest aktywniejszy niz na starcie luda jest z 250

250 osób tylko online? 

­

Opublikowano

on sie ''zbugowal'' od grudnia albo i dalej pokazuje taka sama liczbe

Ehhh, to nie żałuję, że wtedy konto sprzedałem z zyskiem 70 zł. Myślałem, że teraz gra 1k+ ludzi. 

­

Opublikowano

Nie ma co się dziwić że tyle ludzi gra :) Tutaj robiło się szybko eq i same bitwy... Nie było konkretnych eventow czy tez dbania o graczy.

A to jest podstawa zeby zatrzymac graczy po reklamie u pseudo youtuberow.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

LOL, skąd ja 240 lv wezme XDD A jakieś inne sposoby? Od nowa gram (tzn. od zera) xD

nie ma normalnego zarobku na nizszym nawet na isie taki pet 600kk to 3 wypady na dunga 240;v

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

ajj ;/ To cienko troche ;/ Narazje dropie sobie yangi na Ruinach, i jakoś to leci .. 

Opublikowano

Nie ma co się dziwić że tyle ludzi gra :) Tutaj robiło się szybko eq i same bitwy... Nie było konkretnych eventow czy tez dbania o graczy.

A to jest podstawa zeby zatrzymac graczy po reklamie u pseudo youtuberow.

Pamiętam czasy, gdzie co tydzień były te same eventy - zbieranie tych kwiatów do robienia mikstur i tanaki, chyba dlatego sprzedałem konto :v

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...