Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[Aktualizacja] Wersja 2.3.2

• Zmieniono kradzież PŻ/PE na Obrażenia dodane do PŻ w BS
  • Poprawiono 4 slot w BS
  • Usunięto drop kluczy w V3
  • Poprawiono wsiadanie na Pisklaki skrótem ctrl+g
  • Zmieniono bossa na mapie 145 oraz dungeonie 160/190
  • Usunięto zapisane "ulubione miejsca" do mapy eventowej wszystkim graczom
  • Zamieniono Driady na Pniaki w dungeonie 220
  • Wprowadzono usuwanie PE przy użyciu petów, wyłączeniu AutoPotów i zejściu z wierzchowców w celu zablokowaniu użycia skilli podczas błędu pozycji postaci (krótki lag)
  • Naprawiono support, od teraz dostępny pod adresem http://support.dreikon.pl
Oraz kilka innych mniejszych poprawek.
Aby w pełni cieszyć się aktualizacją koniecznie trzeba uruchomić clienta przez DreikonPatch lub pobrać łatkę - tutaj.

Forum i Stronka działa już poprawnie :)

Opublikowano

kiedy będzie jakiś event ? :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

myślę że dodając w nazwie tematu słowo " rework" odrzuciliście część graczy od siebie bo w tych czasach to oznacza że serwer stał i cos nie pykło a potem każdy na to patrzy z góry :)

Opublikowano

myślę że dodając w nazwie tematu słowo " rework" odrzuciliście część graczy od siebie bo w tych czasach to oznacza że serwer stał i cos nie pykło a potem każdy na to patrzy z góry :)

Hhaha, a jakby nie dodali to byś mógł powiedzieć, że okłamują ludzi i nie uświadomili im, że to jest rework :D

Opublikowano

Jeśli się nie mylę nikt przed nami nie używał tego sformułowania w metinie, rework serwera nie odbył się jak administratorzy robią to teraz (usunięcie kont, postaci itp.), to była po prostu dość spora aktualizacja + reklama.

Co do samego odrzucenia być może masz rację, teraz może być to mylnie odbierane, ale sam serwer stoi od 13 września 2013 i wszystkie konta od tamtego czasu są aktywne.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Opłaca sie wbijac na server 

Moim zdaniem zaczynać grę od nowa to nie;/ mało osób może z 300+/- byłem dziś sprawdzić sytuacje to od jakiegoś czasu same top lvl się bija w jinno ch1 m1 i kilka shopów, shinsoo m1 ch1 może z 5 osób biegało zero shopów, mało lub brak low lvl'i.

Opublikowano

Jeśli się nie mylę nikt przed nami nie używał tego sformułowania w metinie, rework serwera nie odbył się jak administratorzy robią to teraz (usunięcie kont, postaci itp.), to była po prostu dość spora aktualizacja + reklama.

Co do samego odrzucenia być może masz rację, teraz może być to mylnie odbierane, ale sam serwer stoi od 13 września 2013 i wszystkie konta od tamtego czasu są aktywne.

Pogadaj z true o reklamie bo tlumaczenie ze kazdy z tego juz nagral to nie ma sensu zaden wiekszy yt nie pokazal rozgrywki z dreikona na 240 lvl

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

kiedy 255vl dodadza i jakas aktualizacja nowe mapki i itp

Ty spec od wszystkich serverow Azoom pisal ze nie planuje na razie zadnej aktualizacji chce urozmaicić gre do 240;)

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

aham to lipa przydaloby sie cos nowego a nie co 15lvl nowe sety bizu i itp przeciiez to masakra a exp na kazdej mapce od 100lv co 15 lv taki sam serw bezsensu lipa ze nie bd aktualizacji zadnej . Pomyslec  ze ok 9-12 miesiecy tmeu gralo to 2500osob online i sklepow w jinno bylo ze sie ruszyc nie mozna bylo a teraz pustki w m1 ch1 jino 

Ty spec od wszystkich serverow Azoom pisal ze nie planuje na razie zadnej aktualizacji chce urozmaicić gre do 240;)

tak interesuje sie kazdym prywatnym online serwerem metina i na kazdy staram sie porowno poswiecic czasu

ZZZ

Opublikowano

Jak dla Mnie serwer jest troche monotonny chociaz ja mam jakas niechęć ostatnio do serwerow :P

Ale podoba Mi sie jak najbardziej zachowanie i podejscie administracji :D

Ciagle sie starają,dodaja cos nowego nawet jesli to pierdoly :D

Fajnie fajnie polecam :P

Opublikowano

Z jednej strony fajnie że jest jeden schemat bo nie trzeba się zastanawiać co gdzie dropi itp.

Przy kolejnej aktualizacji można pomyśleć nad przełamaniem tego schematu.

Opublikowano

Zagram :)

@Edit:

Fajny początek, kupiłem postać i miałem na niej 2kkk i ją sprzedałem i straciłem 2kkk... przynajmniej eq przełożyłem. Gra się narazię spoko, mój błąd mnie załamał...

Pozdro :D

ps. szukam gildii ;)

Opublikowano

Strasznie mało osób, jakby nie patrząc sklepy offline dodają jakąś tam wizualną jakość, ale serwer powinien przejść jakąś większą aktualizacje.

xFLbdVq.png

//ile max sklepików na jedną postać? bo wystawiłem już trzy i chyba dalej moge

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...